Back to Question Center
0

Nood tandarts Seattle, Washington - Vind nu een 24-uurs tandarts

1 answers:

Hulp aan inwoners van Seattle Zoek ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten elke dag.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

- khaki silk dress. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 457-3590 (. 30)
Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Noodtandarts Fort Worth Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

 1. (50. ) Het vinden van een 24-urige Nood tandarts in Seattle, WA
 2. Nood tandarts aanbiedingen in Seattle, WA
 3. Hoe voorbereidingen te treffen voor uw Seattle, WA. Emergency Dental Clinic Visit
 4. Kwaliteit van spoedeisende tandartsen In Seattle, WA
 5. Common 24 Hour Dental Emergencies
 6. (6. ) Heeft u een noodextractie nodig?
 7. Noodsituatie versus tandarts voor noodgevallen
 8. Veelgestelde vragen
 9. (6. ) Opties voor 24 uur tandarts Seattle (30. )

Een zoektocht naar een tandartspraktijk na sluitingstijd wanneer u een gebitshulpverlener ervaart, kan op zijn minst een uitdaging zijn. Als u niet bekend bent met de tandartsen in Seattle, WA die spoedeisende tandheelkundige diensten aanbieden, bent u hier aan het juiste adres. We hebben een handige probleemloze lijst samengesteld van de beschikbare nood- en after hours-tandartsen in Seattle.

Het merendeel van de tijd komen tandheelkundige problemen nooit voor als het ons uitkomt. In plaats daarvan zul je jezelf of een familielid in het weekend of in de nacht in vreselijke pijn vinden. Wanneer dit gebeurt, wil je zo snel mogelijk verlichting krijgen, en een 24-uurs tandarts is iemand die kan helpen. Uitstel van behandeling tot de ochtend of een doordeweekse dag is niet de beste optie. Noodtandartskantoren in Seattle kunnen u helpen om op korte termijn op weg te gaan naar herstel en genezing.

Een 24-uurs noodarts vinden in Seattle, WA

Terug naar boven

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Staat bekend als de Emerald City, Seattle. , WA biedt een breed scala aan spoedeisende tandheelkundige diensten die beschikbaar zijn wanneer u ze het meest nodig hebt.

Tandartsen na sluitingstijd: een tandarts na een uur is vergelijkbaar met een gewoon tandartspraktijk, ze bieden alleen extra uren na de werkdag aan. Geniet van de flexibiliteit met uren op zaterdag, zondag en 's avonds doordeweeks.

Emergency Dental Clinics: een spoedkliniek biedt op dezelfde dag afspraken of speciale uren voor noodgevallen. Ze hebben meestal een tandarts of twee op afroep om te helpen bij het aannemen van oproepen van patiënten om te bepalen of ze op kantoor moeten komen voor behandeling. Ze zijn een handige oplossing om de service te krijgen die u nodig hebt, zelfs tijdens de meest ongelegen momenten.

Seattle biedt een scala aan nood-tandheelkundige opties waaruit u kunt kiezen. Rondbellen om erachter te komen welke tandartsen open zijn wanneer u ze nodig heeft, kan overweldigend zijn en kostbare tijd verspillen als u een behandeling nodig heeft. Daarom is het gebruik van onze verwijzingsservice de handigste optie om u een lijst met tandartsen te geven die u bijna meteen helpt. jij bent onderweg.

Nood tandarts aanbiedingen in Seattle, WA

Terug naar boven

Wees niet overrompeld wanneer een noodgeval naar boven komt. In plaats van te klauteren en proberen om uw behandelingsopties of beschikbare spoedeisende hulp te achterhalen, wees dan van tevoren voorbereid. Dat is waar we hier voor zijn. We hebben een lijst met beschikbare tandartsen opgesteld die u na een aantal uren diensten en een spoedbehandeling aanbieden om een ​​deel van de last voor u te verlichten.

Hieronder vindt u een lijst met beschikbare hulpdiensten in Seattle, WA. U kunt de overzichten bekijken om een ​​tandarts te vinden die het beste bij u en uw gezin past. Op deze manier weet je waar je naartoe moet als er zich een noodgeval voordoet. Als u moeite heeft om een ​​typisch tandartskantoor te bereiken, of een spoedkliniek bij u in de buurt kunt vinden, is onze verwijzingsservice uw beste keuze. Bel vandaag nog omdat we verbonden zijn met honderden after hours tandartsen. Krijg hulp bij het vinden van een spoedeisende tandarts zonder verzekering of met uw verzekeringsdekking. Vind eenvoudig spoedeisende tandartsen in Washington met onze service.


Seattle SmileWorks

Telefoonnummer: 206-462-6255
Adres: 822A NE Northgate Way, Seattle, WA. 98125
Website: www. seattlesmileworks. com
Artsen: Dr. Farad G. Bell
Beschrijving: Tandarts in Seattle, Dr. Farad Bell is toegewijd aan familietandheelkunde, zoals examens, tanden bleken, fineer en nog veel meer. Ze kijken uit naar uw bezoek aan hun dentale kantoor in Seattle, Washington. Het zorgniveau dat je krijgt als je Smileworks bezoekt, laat je met een glimlach achter!. Ze zijn een professioneel en technisch geavanceerd tandartspraktijk.

 • Di: 7:00 AM - 12:00 PM
 • Wed: 7:00 AM - 6:00 PM
 • Don: 07:00 AM -. 4:00 PM
 • Vrij: 7:00 AM - 1:00 PM
 • Oproep op dezelfde dag op dezelfde dag om met iemand te spreken om een ​​afspraak te plannen.

Rij-instructies


Emergency Dental Care VS - Federal Way

Nummer: 253-661. -5531
Kantoor: 34507 Pacific Hwy S, Ste 9, Federal Way, WA 98003
Artsen: Dr. Victoria Vainer, Dr. Jurga Martini
(. 122) Website: www. emergencydental. com / federal-way
Beschrijving: Emergency Dental Care VS van Federal Way heeft spoedeisende tandartsen beschikbaar voor handige weekend tandheelkundige afspraken. Als je een gaatje hebt, een vulling kwijt bent, een tand hebt afgestoken, of je hebt dringend verlichting nodig voor kiespijn, dan halen we je zo snel mogelijk op kantoor en uit pijn. Als je geen noodsituatie hebt en alleen een handige afspraak bij de tandarts nodig hebt, biedt Emergency Dental Care bijna alle algemene tandheelkundige diensten rond je schema.

 • Maandag gesloten
 • dinsdag gesloten
 • woensdag gesloten
 • donderdag 9:00 9:00
 • vrijdag 09:00 21:00
 • (6. ) Zaterdag 9.00 uur 9.00 uur
 • Zondag 9.00 uur 9.00 uur

Seattle's Dr. Buttar: Emergency Dentistry

Number:

251. -6044
Kantoor: 16600 West Valley Hwy Tukwila, WA 98188
Artsen: Dr. Sukhminder S. Buttar
Website: http. : // www. drbuttar. net / nood-tandheelkunde /
Beschrijving: Het kantoor van de tandarts in Seattle is de hele dag op zaterdag geopend en er zal personeel op zondag aanwezig zijn in geval van een noodsituatie. Als er een kroon of vulling is gekomen, je een plotseling letsel hebt opgelopen of als je na een dag door een professional gezien wilt worden, zal iemand die open is voorbij de standaardtijden van de gebruikelijke tandheelkunde, degene zijn die je nodig hebt om je vrij te krijgen. van pijn, en in staat om weer troost in je mond te voelen.

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 9:00 AM - 5:00 PM
 • Woensdag 10:00 AM - 8:00. PM
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 07:30 - 16:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00 (. 9)
 • Zondag Gesloten - Behalve Noodsituaties

Rij-instructies


Huisartsen Praktijk

Nummer:. 938-1777
Bureau: 4520 42nd Ave SW Suite 23 Seattle, WA 98116
Artsen: Philip R. Howard, DDS
. Website: http: // www. philiphowarddds. com /
Beschrijving: Family Dental-praktijk biedt beperkte spoedeisende hulp. U kunt 's avonds op maandag en woensdag een afspraak krijgen, maar als u een andere keer in de week een tandheelkundige noodsituatie heeft, ga dan met een van de andere tandheelkundige vermeldingen.

 • Hours:
 • Monday 8:00 - 6:00
 • Tuesday 7:00 - 4:00
 • Wednesday 8:00 -. 6:00
 • Donderdag 8:00 - 2:00

Rij-instructies


All Smiles Family Dentistry

.

Nummer: 206. 659. asfamilydentistry. com /
Beschrijving: Alle Smiles Family Dentistry heeft uren op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 15.00 uur en ze lopen in de tandarts-patiënten. Dit zal diegenen van jullie helpen die in het weekend last hebben van spoedeisende gebitsproblemen. Maar de nooduren op doordeweekse dagen zijn beperkt. Kies alle smiles Family Dentistry voor uw behoeften op zaterdagsandartsen in Seattle.

 • Maandag, donderdag, vrijdag: 9.00-17.00
 • Dinsdag: 10.00-18.00
 • Woensdag: 9.00-17.00 (elke andere)
 • . Zaterdag: 9.00-15.00 (elke andere)

Rij richtingen


Urban Smiles Family Dentistry

Nummer:. 325-1414
Kantoor: 2936 Eastlake Ave E Seattle, WA 98102
Artsen: Dr. Mironov
Website:. http: // www. urbansmiles. com /
Beschrijving: De tandarts van Urban Smiles biedt weekendafspraken aan, maar alleen door ze vooraf te bellen en te plannen. Ze hebben avonduren op woensdagen tot achttien.

 • Dinsdag: 8:00 - 14:00
 • Woensdag: 10:00 - 18:00
 • Donderdag & amp;. Vrijdag: 8:00 - 16:00
 • Elke andere zaterdag: op afspraak

Rij-instructies


University of Washington. Dental Urgent Care Dentist Clinic

Nummer: 616-6996
Kantoor: 1959 NE Pacific St. Seattle, WA 98195
(122. ) Artsen: Dr. Joel Berg
Website: https: // dental. Washington. edu / oral-medicine / patient-care / dental-urgent-care-clinic-ducc /
Beschrijving: Hoewel deze kliniek alleen doordeweeks open is, zijn ze eersteklas in het verlenen van zorg. voor degenen die zeer plotselinge en zeer urgente pijn ervaren. De vergoeding is erg bescheiden en je kunt er zeker van zijn dat je gezien wordt door de beste studententandartsen in de stad, en degenen die competent zijn, bezorgd zijn en altijd uitkijken naar het welzijn van de patiënt. Het enige dat nodig is, is een geïnfecteerde tand die uit de hand loopt om je in groot gevaar te brengen en je naar een plek brengt waar je meteen gezien moet worden.
Rij-instructies


Voorbereiding op uw bezoek aan Seattle, WA voor spoedklinieken Bezoek

Terug naar boven .

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Net als bij elk nieuw bezoek aan een patiënt, moet voor uw afspraak bij een spoedeisende tandarts een goed papieren worden ingevuld voordat u kunt worden gezien. In plaats van het verspillen van kostbare tijd die besteed zou kunnen worden aan het behandelen van uw aandoening, probeer dan uiterlijk 15 minuten voor uw afspraak te komen om deze tijd te compenseren. Hoewel we weten dat we geen noodsituaties verwachten en dat u misschien niet volledig voorbereid bent, probeer te onthouden dat u belangrijke informatie bij u moet meenemen, zoals uw gebitgegevens en verzekeringskaarten, evenals een betaalmethode die zij accepteren voor alle copays. of in het geval dat uw verzekering niet wordt geaccepteerd.

Wanneer u aankomt op uw spoedeisende tandartsbezoek in Seattle, WA, probeer dan kalm te blijven en onthoud dat het net als bij een normaal tandartsenbezoek is. Het grootste verschil tussen uw typische bezoek en een tandartsbezoek bij noodgevallen is dat ze meer zijn uitgerust om uw behandeling snel en tijdig af te handelen. Ze zijn bereid om die dag, indien nodig, onmiddellijk ter plaatse af te nemen.

Een andere belangrijke stap om te nemen wanneer u bij uw spoedopname bent, is om het personeel op de hoogte te brengen van eventuele allergieën voor medicijnen die u heeft. U wilt niet verrast worden door een allergische reactie op een antibioticum of pijnmedicijn. Als je angstig of bezorgd bent om naar de tandarts te gaan, zorg er dan voor dat je dit ook laat weten. Ze kunnen stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat u kalm en comfortabel bent tijdens uw procedure.

Kwaliteit van spoedeisende tandartsen In Seattle, WA

Terug naar boven

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Seattle, WA is een van de snelste. groeiende steden in de Verenigde Staten. Het is momenteel opgenomen in de top 5 van grootste steden en tevens de 4de grootste haven van Noord-Amerika. Seattle werkt als een van de grootste toegangspoorten voor handel met het land Azië. De Seattle Underground Tour is een andere favoriet van veel, zelfs lokale bewoners. Het beschikt over een tentoonstelling van alle plaatsen die bestonden voordat de Grote Brand plaatsvond. Seattle blijft groei ervaren in de toeristenindustrie evenals in de cruise-industrie vanwege de handige havenlocatie.

Vier van de grootste Fortune 500-bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Seattle, waaronder Amazon, Starbucks en Nordstrom. Seattle staat bekend als een regionaal centrum voor podiumkunsten en is de thuisbasis van het Seattle Symphony Orchestra, een van de meest opgenomen zalen. De 22e beste universiteit ter wereld, de universiteit van Washington, is gevestigd in Seattle.

De universiteit van Washington wordt consequent gekenmerkt en gerangschikt als een van de toonaangevende medische onderzoeksinstellingen in het land. Ze zijn een van de grootste ziekenhuizen en medische centra in Seattle. Het Harborview Medical Center beschikt over een traumatische eenheid van niveau 1 voor inkomende traumavoorwaarden. Het Swedish Medical Center en het Virginia Mason Medical Center hebben beide twee campussen in Seattle op First Hill. Vanwege de concentratie van medische faciliteiten op First Hill, wordt het soms 'pill hill' genoemd.

In de wijk Laurelhurst in Seattle ligt het Seattle Children's Hospital voor pediatrische behandelingen en operaties. Een opkomend kankerbehandelingscentrum, het Fred Hutchinson Cancer Research Center, bevindt zich ook aan de Eastlake-buurtkant van Seattle. In de universiteitswijk vindt u het medisch centrum van de universiteit van Washington en het Veterans Affairs Hospital.

Als u in een noodsituatie in een tandarts bent en een ziekenhuis nodig heeft voor medische behandeling, kunt u erop vertrouwen dat een aantal van de beste faciliteiten in het land in Seattle, Seattle, gevestigd zijn. Maar onthoud voordat je naar de Eerste Hulp gaat, neem contact op met onze verwijzingsdienst om te zien of er spoedklinieken zijn of na kantooruren die je misschien kunnen helpen met je behoeften.

Veel voorkomende medische noodsituaties van 24 uur

Terug naar boven

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Bij sommige veel voorkomende tandheelkundige noodsituaties kunt u genoeg pijn hebben. Ik wil meteen een tandarts vinden die kan helpen met uw pijn. Hieronder vindt u informatie over enkele veelvoorkomende pijntjes en kwalen die u naar een van onze Seattle-tandartsen in Seattle zullen leiden.

Noods tand kiespijn

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Een tandpijn kan te wijten zijn aan een onderliggende tandheelkundige toestand. Dit is de reden waarom het snel verwerken ervan erg belangrijk is als er een ontstaat. Om pijn te helpen verlichten als een tijdelijke oplossing totdat je een spoedeisende tandarts in Seattle, WA, kunt zien, kun je een paar huismiddeltjes proberen. Probeer je mond uit te spoelen met warm water en gebruik tandzijde om voedsel dat in je tanden is blijven zitten te verwijderen.

Als u merkt dat uw mond gezwollen is, kunt u een koud kompres op de buitenkant plaatsen om pijn en zwelling te helpen verminderen. Dit zijn allemaal tijdelijke ideeën die u kunnen helpen om comfortabeler te zijn totdat u een tandarts kunt zien. Onthoud dat een snelle en juiste aandacht belangrijk is bij elke kiespijn.

Gebroken of losse beugels & amp;. Draden

Gebroken of losse beugels kunnen een enorme pijn zijn, letterlijk. Wanneer ze uit hun plaats op de tand uitsteken, kunnen ze in je tandvlees of mond doordringen, waardoor pijn en zwelling ontstaat. Daarom is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te verhelpen om verdere problemen zoals een infectie in je mond te voorkomen.

Afgebroken of gebroken tand

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Een afgebroken of gebroken tand is geen lachertje, het kan zeer pijnlijk zijn en ook behoorlijk gênant. Als je merkt dat je je tand afgestoken of gebroken hebt, wil je zoveel mogelijk stukjes verzamelen en ze volledig afspoelen. Als u bloed op de site ervaart, pas dan 10 minuten lang een stukje gaas op de locatie of totdat u in staat bent om het bloeden te stoppen.

Een koud kompres op de buitenkant van je gezicht plaatsen in de buurt van de gebroken of afgebroken tand kan ook helpen pijn en zwelling te verlichten.

Knocked Out Teeth

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Het kan een pijnlijke en overweldigende ervaring zijn om uw tand eruit te slaan. Maar het goede nieuws is dat als u de situatie correct aanpakt, er een kans bestaat dat uw tandartsen de tand kunnen redden. Zorg ervoor dat u de tand alleen bij de kroon vasthoudt en spoel hem af, alleen als hij vies is. Schrob geen vuil weg, dit kan alleen het oppervlak van de tand krassen.

Probeer de tand terug op zijn plaats in uw mond te plaatsen om hem vochtig te houden totdat u bij de tandarts bent. Forceer het nooit op zijn plaats omdat je het uiteindelijk kunt breken. Als u het niet op zijn plaats kunt terugzetten, plaats het dan in een bak met melk en bedek het totdat u bij een spoedeisende tandarts in Seattle, WA, terecht kunt voor behandeling en verzorging.

Heeft u een noodextractie nodig?

Terug naar boven

Een tandextractie is een soort tandheelkundige ingreep waarbij een tand wordt verwijderd. van zijn plaats in het kaakbot. Er zijn een paar verschillende redenen waarom een ​​tandextractie nodig is, zoals een geïmpacteerde tand die van het normale groeipatroon is afgeweken en nu pijn veroorzaakt. Dit is een veel voorkomend probleem dat veel mensen ervaren met hun verstandskiezen en waarom tandartsen ze verwijderen.

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Soms is er overbevolking in de mond en heeft uw tandarts u misschien aangeraden een tandextractie te krijgen om extra ruimte te maken voor de juiste uitlijning. Of onjuist poetsen en flossen kan leiden tot tandbederf en schade die een tandextractie of meerdere extracties vereisen.

Als uw tandarts heeft gesuggereerd dat u een tandextractie moet krijgen, is het belangrijk om snel te handelen. Verlaten van de tand en niet luisteren kan alleen maar extra problemen veroorzaken langs de lijn. Als de tand niet wordt verwijderd, kan dit leiden tot een verhoogd risico op infectie en zelfs een onjuiste uitlijning van de tanden na verloop van tijd. Als je pijn ervaart vanwege je verstandskiezen, is de enige manier om dit probleem te verhelpen, door ze volledig te verwijderen.

Sommige mensen ondergaan een tandextractie met slechts wat verdovende crème, terwijl anderen ervoor kiezen om een ​​kalmeringsmiddel zoals dat van distikstofoxide te gebruiken om hen door de procedure te helpen. Voordat je een extractie hebt gedaan, is het belangrijk om een ​​paar uur van tevoren niets te eten of drinken.

U zult ook willen zorgen dat er iemand bij u is die u naar huis kan brengen wanneer uw procedure is voltooid. Het is normaal om wat pijn en zwelling te ervaren nadat de procedure is voltooid, omdat het een normaal onderdeel van het genezingsproces is.

Het gebruik van een ijspak of koud kompres op het getroffen gebied kan zwelling helpen verminderen. Volg dit met een warm kompres om te helpen met eventuele pijn of extra pijn. Het genezingsproces zal in de eerste weken beginnen, maar het kan tot 6 maanden duren voordat het zachte weefsel in je mond en bot volledig is genezen en herstructureren.

Zorg ervoor dat u alle instructies opvolgt die uw tandarts heeft gegeven om het genezingsproces nog vlotter te laten verlopen.

Noodsituatie versus tandarts voor noodgevallen

Terug naar boven

Emergency Dentist Seattle, Washington – Find A 24 Hour Dentist Now

Proberen te achterhalen of u naar een eerstehulpafdeling moet gaan. wanneer u een tandheelkundige noodsituatie ervaart, kan dit verwarrend zijn. De meeste mensen gaan ervan uit dat de spoedeisende hulp de enige plaats is die open en beschikbaar is om ze te behandelen, maar dit is niet waar. Veel beschikbare spoed- en tandheelkundige klinieken zijn beschikbaar in Seattle, WA om u te helpen bij veel tandheelkundige aandoeningen.

Er zijn echter nog steeds gelegenheden waarbij een eerste hulpafdeling de beste keuze kan zijn. ER's zijn uitgerust om dislocaties, fracturen, ernstige tandheelkundige abcessen en zelfs verwondingen van zacht weefsel te behandelen. Als u lijdt aan een chronische ziekte of een aandoening van het immuunsysteem, is naar een eerstehulpafdeling gaan misschien de beste optie om te helpen bij alle medische aandoeningen.

Voor andere minder ernstige dentale noodsituaties is een spoedeisende tandarts een betere keuze. Wanneer u een tandartskliniek of een tandarts na een aantal uren bezoekt, heeft u meer opties ter beschikking voor wat betreft de behandeling.

Tandartsen zijn specialisten die het meest weten over de anatomie van de mond en tanden en kunnen u helpen bij het helpen van huidige en zelfs nazorg en langdurige zorg om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

FAQ

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik een tandheelkundig noodgeval heb en geen tandarts kan krijgen. ?
Wanneer u een tandheelkundige noodsituatie ondervindt, moet u altijd eerst proberen te ontspannen. Het kan overweldigend zijn en vaak heel angstaanjagend wanneer je er doorheen gaat. Nadat u goed hebt nagedacht, kunt u onze verwijzingsservice eens proberen om te zien welke noodartsen in Seattle, WA beschikbaar zijn om u te helpen.

Als laatste redmiddel, wanneer u geen beschikbare tandarts kunt vinden, kunt u voor behandeling naar de dichtstbijzijnde eerste hulpafdeling gaan. U wilt het uitstellen van uw gebitstoestand niet uitstellen, omdat u dan een verhoogde infectie en tandenbeschadiging kunt riskeren.

Wat zijn mijn mogelijkheden om een ​​ontbrekende tand te vervangen?
Een van de grootste zorgen voor veel mensen die moeten kiezen hoe een ontbrekende tand moet worden vervangen, is de esthetische aantrekkingskracht. Het goede nieuws is dat je een paar verschillende opties hebt als het gaat om het vervangen van een ontbrekende tand of meerdere tanden.
Een van de eerste opties is tandheelkundige implantaten. Tandimplantaten worden direct in het kaakbot geplaatst, wat helpt om de ondersteunende structuur voor het bot en de tanden te bieden. Ze zijn een geweldige optie voor mensen die één of meerdere tanden willen vervangen.
Een andere optie is een partiële prothese. Een gedeeltelijk gebit hecht om je natuurlijke tanden er omheen voor ondersteuning en biedt een vervangende tand in de positie van de ontbrekende tand.

Wat kan ik doen als ik een droge mond heb?
Een droge mond kan zeker hinderlijk zijn. Ervoor zorgen dat je mond vochtig genoeg is om de juiste omgeving voor je tanden te bieden, is belangrijk. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de speekselproductie in je mond te vergroten.
Probeer een reep suikervrije kauwgom te kauwen of een paar harde snoepjes op te zuigen om de speekselafvoer te bevorderen. Zorg ervoor dat je niet teveel cafeïne drinkt, want cafeïne is een diureticum en zorgt ervoor dat je meer uitgedroogd raakt.
Mondspoelingen die alcohol als hoofdbestanddeel bevatten, kunnen ook een droogtefactor voor uw mond zijn. Zorg dat u uit de buurt blijft als u problemen met droge mond probeert op te lossen. Gebruik van tabak zoals sigaretten en pruimtabak kan ook leiden tot een droge mond. Probeer het gebruik van deze items te beperken en zelfs te stoppen.

Ik ben onlangs gediagnosticeerd met diabetes. Zijn er tandproblemen die met deze ziekte zijn geassocieerd?
Diabetes en parodontitis hebben een grote band met elkaar. Bijna 22% van de mensen met diabetes lijden ook aan parodontitis. Het chronische ontstekingsproces van diabetes kan de bacteriën in uw mond doen toenemen en hun vernietiging van uw tandvlees, tanden en zelfs de botten versnellen.
Als u probeert uw bloedsuikerspiegel binnen het bereik te houden, kunt u parodontitis en een goede tandheelkundige verzorging en behandeling helpen voorkomen. Diegenen met diabetes zijn gevoelig voor infecties en infecties veroorzaken vaak een stijging van de bloedsuikerspiegel waardoor ze moeilijker te controleren zijn.

Waarom lijken mijn prothesen niet meer te passen?
Kunstgebitten, of ze nu een volledig of gedeeltelijk kunstgebit zijn, worden gemaakt om bij uw mond te passen tijdens een specifieke. datum en tijd. Wanneer je ouder wordt en je mond geneest, kan alles in positie verschuiven waardoor je gebit niet goed past. Het bot dat je tanden ondersteunt zal ook in de loop der jaren blijven veranderen, meestal zul je merken dat het krimpt. Het tempo van verandering en krimp is voor iedereen anders, maar veel mensen merken een afname in ongeveer twee tot vier jaar. Het is belangrijk om altijd contact op te nemen met uw tandarts om te zorgen voor een goede pasvorm om voor alle tandheelkundige zorg te zorgen en uw tandvlees gezond te houden.

24-uurs tandarts Seattle Opties

Terug naar boven

De kantoren van Dr. Victoria Vainer en Dr. Jurga Martini uit de functie Emergency Dental Care USA. late avond- en weekendafspraken tot 21.00 uur. Ze zijn eerder in de week gesloten maar open op donderdag tot en met zondag, wat een betere flexibiliteit biedt voor het plannen van een later of noodafspraak.

All Smiles Family Dentistry biedt een verscheidenheid aan afspraken op doordeweekse dagen tot 's avonds laat, en op sommige zaterdagafspraken om u een betere planningsflexibiliteit te bieden.

Dr. Buttar in Seattle, WA biedt noodhulp tandheelkunde wanneer u het nodig hebt. Ze zijn later open tot 17:00 uur op de meeste dagen tijdens de week en zelfs op zaterdag. Op woensdag zijn ze voorzien van avonduren tot 20.00 uur en terwijl het kantoor op zondag gesloten is, hebben ze wel nooddiensten beschikbaar.

Seattle SmileWorks is later op de avond op woensdagen tot 18:00 uur beschikbaar. Ze bieden ook din, donder en vrijdag afspraken. Het belangrijkste voordeel van SmileWorks is dat ze afspraken op dezelfde dag aanbieden voor noodsituaties als je meteen moet instappen.

Seattle, WA is een grote en uitgestrekte stad met veel opties voor spoedeisende tandheelkundige behandelingen. Gesynchroniseerd met de Emerald City, heeft u de keuze tussen de beste tandartsen in de stad wanneer u een noodgeval tegenkomt.

U moet op een noodsituatie zijn voorbereid, vooral wanneer u of uw gezinsleden glimlachen. Wachten tot uw tandartsbureau wordt geopend, is misschien niet de beste oplossing. Het zal je pijn lijden en infecties en andere complicaties riskeren. Maar het kiezen van een spoedkliniek of een tandarts na een aantal uren kan u helpen de zorg te krijgen die u nodig heeft wanneer u het het meest nodig heeft.

Zorg ervoor dat u rondkijkt om meer te weten te komen over de potentiële tandarts die u overweegt te bezoeken. Controleren met uw lokale Seattle Dental Society kan zeker een goed startpunt zijn.

Dit portaal voor noodhulpartsen USA is een website die uitsluitend ter informatie is en niet mag worden gebruikt ter vervanging van het feitelijke advies van een medische professional. Als een patiënt een noodsituatie heeft en geen tandarts kan bereiken, bel dan 911 voor onmiddellijke respons en veiligheid.

April 11, 2018