Back to Question Center
0

De "How My Summer Vacation Made Me SMILE" -wedstrijd

1 answers:

The “How My Summer Vacation Made Me SMILE” Contest

Om de vreugde van de zomer te verspreiden, houdt DentistUSA de wedstrijd "Hoe mijn zomervakantie maakte me lachend". Om deel te nemen, post een foto van jou en / of je familie die van het seizoen geniet. Het kan een foto zijn van een familiepicknick, een dag op het strand of gewoon luieren in de achtertuin. Wat een glimlach op je gezicht brengt!. Vertel ons dan hoe het moment je doet glimlachen en laat je vrienden en familie dan stemmen op je foto - лежанки для кошек. De persoon met de meeste stemmen wint!. Fans kunnen één keer per dag stemmen. Dus moedig mensen aan om elke dag op je foto te stemmen!

Hoe mijn zomervakantie maakte DentistUSA De SMILE-wedstrijd start op 30 juli 2012 en loopt tot 17 augustus 2012. Winnaars worden op 20 augustus 2012 op de hoogte gebracht. prijswinnaar ontvangt een $ 75 American Express-cadeaubon. Een winnaar van de 2e plaats ontvangt een cadeaubon van $ 25 American Express. Om deel te nemen volgt u de onderstaande stappen.

1. Klik hier om deel te nemen!

2. Vul het deelnameformulier in en upload een foto met uw zomervakantie!

3. Vertel ons hoe het je aan het lachen maakte in het vak met de fotobeschrijving.

4. Laat je vrienden en familie stemmen.

5. De foto met de meeste stemmen wint!

Vergeet niet dat uw vrienden en familie één keer per dag kunnen stemmen. Dus zorg ervoor dat ze zo vaak mogelijk willen liken, delen en stemmen!

Ik hoop dat je een fantastische zomer hebt!. K. I. T.!

-Het DentistUSA-team

April 11, 2018