Back to Question Center
0

Weersta de test van tijd met een glimlach

1 answers:

Misschien zijn het de shows die ik bekijk?. Misschien is het het feit dat mannen zich steeds meer zorgen maken om het ouder worden? Hoe dan ook, elke nacht zie ik steeds meer reclames voor antiverouderingsoplossingen. Mensen zijn geobsedeerd door het tegengaan van de gevolgen van veroudering en betalen alles wat nodig is om er jong uit te zien. Maar zetten mensen hun geld op de juiste plaats?

Nou, als mensen hun geld inzetten voor Botox, haarkleurmiddelen en plastische chirurgie . - buy dedicated server cheap. Nee.

Een studie uitgevoerd door Kelton. vond in opdracht van The American Academy of Cosmetic Dentistry dat Amerikanen geloven dat een glimlach de enige is die altijd het meest aantrekkelijk blijft, hoe oud we ook zijn. Withstand The Test Of Time With A Smile

Volgens het onderzoek denkt 45% van de ondervraagden dat iemands glimlach de gevolgen van veroudering kan trotseren, terwijl ogen op verre afstand komen met 34%.

"Feit is dat we leven in een tijd waarin het mogelijk is om de klok terug te draaien en enkele fysieke effecten van veroudering te verbeteren", aldus dr. Ron Goodlin, president van AACD. "Daarmee zien we dat onze tandheelkundige patiënten, zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, een grote verbetering in hun zelfvertrouwen zien die elk deel van hun leven beïnvloedt. "

Een overweldigende meerderheid (80%) van de volwassenen geeft toe dat ze geld zouden uitgeven om ouderdomsgebreken te verbergen of corrigeren. Vrouwen zijn meer geneigd dan mannen (84% versus 75%) om te investeren in verbeteringen en, verrassend genoeg, deze vrouwen zouden betalen om hun tanden te maken voordat ze zouden betalen voor gewichtsverlieshulp (63% versus 49%).

Misschien spreekt uit ervaring 54% van de ondervraagden ouder dan 50 jaar dat een lach het kenmerk is dat tientallen jaren verjaardagen het meest aantrekkelijk kan maken. Dit is veel meer dan 39 procent van de jongere tegenhangers die hetzelfde voelen.

Dus als u de klok wilt terugdraaien, probeer dan een tandarts te vinden die uw glimlach kan verbeteren door DentistUSA te gebruiken. com!

April 11, 2018