Back to Question Center
0

24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois

1 answers:

Inwoners van Chicago helpen elke dag ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel Tolgelvrij

1 (312) 313-6772 (. 30)
24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois

Wij zijn gespecialiseerd in Chicago Emergency Dentistry:
. ) Klik om naar de lijst met tandartsen te gaan - building a built in wardrobe.

Nood tandartsen VS kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte tandarts voor u in geval van nood. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en hebben een lijst opgesteld van tandartsen in en na de tandartsen hieronder, maar als u de Chicago Emergency Dentist -vermeldingen niet kunt vinden, aarzel dan niet om onze service te gebruiken. !

Ons hotline-telefoonnummer hierboven is 24 uur per dag, 7 dagen per week, verbinding met spoedeisende tandheelkundige klinieken in Chicago. Door ons nummer te bellen, bent u verbonden met een operator die een wandeling in de tandarts bij u in de buurt kan vinden.

Ik heb een tand afgebroken vlak voordat ik naar bed ging gisteravond een snack eten die ik verkeerd had opgedronken. Ik heb een tandarts kunnen vinden met behulp van je service, ik waardeer de hulp omdat de eerste paar kantoren die ik belde gesloten waren en ik kreeg alleen voicemail!. Wat heb ik aan voice mail als ik meteen naar een tandarts moet?

Mike (Chicago, IL)

Hoe vind je een 24-uurs tandarts?. in Chicago IL

24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois

Als je kijkt naar onze sectie over noodartsen in Chicago IL hieronder, is 1st Family Dental de enige die 7 dagen open is. een week en biedt verlengde openingstijden op werkdagen. Ze zijn de beste keuze als u op zoek bent naar een wandeling in of na een uur clinic. DentalWorks is ook een uitstekende kliniek met zaterdaguren en talloze locaties in de metro van Chicago en omliggende steden.

Ook uit onze onderstaande lijst heeft Dental Emergency Chicago weekdagen en weekenduren verlengd. Een groot voordeel van deze kliniek is dat alle gesprekken buiten kantooruren worden doorgestuurd naar de mobiele telefoon van de Dr. Om patiënten in geval van nood beter te kunnen helpen.


Noodtumologen VS Referral Service Chicago

Telefoonnummer:
1 (855) 401-2701
(. 47) Adres: Verbinding maken met verschillende tandartspraktijken in Chicago
Artsen Meerdere
Beschrijving Noodtandartsen VS zullen u verbinden met een operator die de mogelijkheid heeft om te vinden. de spoedeisende tandarts in Chicago bij u in de buurt en plan de volgende beschikbare afspraak. Soms is het onmogelijk om direct naar een tandartsbureau te gaan als het na uren of 's avonds is, laat de operators van Emergency Dentists USA u vandaag helpen. Vind eenvoudig noodtandartsen in Illinois met onze service.


1st Family Dental

Telefoonnummer: (855) 251-0766
Adres: Zes locaties in Chicago, IL.
Website: https: // 1stfamilydental. com / resource-bibliotheek / dental-noodgevallen /
Beschrijving: 1e tandheelkundige tandheelkunde is een geweldige kliniek als u op zoek bent naar een tandarts in het weekend. Ze zijn open op zaterdag en zondag en hebben 6 locaties in heel Chicago, waardoor ze de beste keuze zijn voor een wandeling in en na de kliniek.

 • Ma, Don: 9:00 AM - 7:00 PM
 • Dins, wo, vr: 10:00 AM - 7:00 PM
 • Zaterdag. : 9:00 AM - 3:00 PM
 • Zondag: 9:00 AM - 1:00 PM
 • Zij accepteren de meeste verzekeringsplannen, neem contact op met hun kantoor om te controleren of uw specifieke plan is. In het netwerk.
 • Ze bieden ook kortingen op de meeste procedures wanneer u geen tandheelkundige dekking hebt, samen met CareCredit-financiering. com / Procedures / Spoedgevallen / Emergency-Dental-Care-VS
  Beschrijving: Deze kliniek biedt spoedeisende tandheelkundige zorg en algemene tandheelkunde. Al hun locaties hebben langere werkdagen op weekdagen en weekenduren om hun patiënten beter van dienst te kunnen zijn. Ze hebben ook verschillende financieringsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat u het tandheelkundige werk dat u in een noodsituatie moet doen, kunt betalen.

  • Ma - Wo: 10:00 AM - 9:00 PM
  • Don: 10:00 AM - 6:00 PM
  • Vri, zat: 10. : 00 AM - 4:00 PM
  • Zij accepteren de meeste verzekeringsplannen, neem contact op met hun kantoor om te controleren of uw specifieke abonnement op het netwerk van toepassing is.

  Rijrichting


  Chatham Dental Care

  Telefoonnummer: 773-994-1600 (. 29) Adres: 7931 S King Dr, Chicago, IL 60619
  Website: https: // www. chathamdentalcare. net /
  Artsen: Dr. Christopher Banks en Dr. James Orrington II
  Beschrijving: Chatham Dental Care Office is een geweldige after hours tandartskliniek in de omgeving van Chicago. Ze accepteren altijd nieuwe patiënten en bieden dezelfde dag afspraken. Ze bieden een Dental First Plan voor die personen die geen verzekering hebben, wat een geweldige functie is die niet elke tandartspraktijk biedt.

  • Ma, di, don, vri: 9:00 tot 18:00 uur
  • Woensdag: 12:00 uur tot 21:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 uur. tot 18.00 uur
  • Ze accepteren de meeste verzekeringsplannen, neem contact op met hun kantoor om te controleren of uw specifieke abonnement op het netwerk van toepassing is.
  • Ze bieden financiering via CareCredit.

  Rijrichting


  Dental Emergency Chicago

  Telefoonnummer: 773-360-5639 (. 29) Adres: 7760 W Devon Ave, Chicago IL 60631
  Website: www. dentalemergencychicago. com
  Artsen: Dr. Gregory L. Weathers
  Beschrijving: Ze hebben een gezinsgerichte praktijk en bieden een volledig assortiment van volledige tandheelkundige dekking. Ze zijn geen 24-uurskliniek, maar alle gesprekken buiten kantoortijden worden doorgestuurd naar de mobiele telefoon van Dr. Weathers om hun patiënten beter te kunnen helpen tijdens een noodgeval.

  • Maandag: 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag - Woensdag - Vrijdag: 9:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 7 uur. : 12:00
  • Zaterdag: 8:00 - 15:00
  • Zij accepteren de meeste verzekeringsplannen, neem contact op met hun kantoor om te controleren of uw specifieke abonnement op het netwerk van toepassing is.
  • Ze accepteren de meeste belangrijke creditcards en bieden financiering aan via Capital One Financing.

  Rij-instructies


  Hoe om klaar te zijn voor uw Emergency Dentist Bezoek in Chicago, IL

  24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois (32. ) Eerst wordt u door wat papierwerk geleid dat de kliniek wat informatie over u geeft en met welke noodsituatie u geconfronteerd wordt. Zelfs met dit papierwerk is het mogelijk dat u binnen enkele minuten na het binnenlopen van de deur gezien kunt worden, wat uw pijn aanzienlijk zal verlichten.

  Het is goed om voorbereid te zijn met dingen zoals uw verzekeringskaart en andere belangrijke details over uw medische en tandheelkundige geschiedenis.

  Een ander ding om in gedachten te houden is om een ​​idee te hebben hoe u betaalt voor uw bezoek, of het nu contant geld, een creditcard of door middel van financiering is als de kliniek het aanbiedt.

  Wat definieert een tandartskliniek voor noodgevallen in Chicago?.

  Noodtandartsen in de regio Chicago zijn klaar om u te zien voor een verscheidenheid aan problemen, waaronder een losse tand, letsel aan de kaak, verloren kroon, abces, verwonding van zacht weefsel en zelfs voor gebroken of gebogen beugels of beugeldraden.

  Ze zijn goed toegerust om patiënten te behandelen met pijn die niet verzakt en zullen met deze patiënten samenwerken om de pijnbron te bevestigen en de pijn te verzachten.

  Kenmerken van Walk-in-tandartsen in Chicago, IL

  24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois

  Soms moet u misschien wat meer betalen voor de diensten van een inlooptandarts dan u zou doen. met een standaard dagkliniek, maar de meeste tandartsen van na het uur hebben we gevonden dat we financiering bieden om te helpen met uw noodsituatie.

  Wat als ik een tandextractie nodig heb in Chicago IL?.

  24 Hour Emergency Dentist Chicago, Illinois

  Het vinden van een spoedeisende tandarts in Chicago, IL voor een noodsituatie zal u gemoedsrust geven wetende dat zij in staat zullen zijn om te helpen met gebarsten of gebroken tanden, zaken zoals infecties. , en meer. Als u een noodsituatie heeft en niet in contact kunt komen met iemand om u te helpen, helpt Emergency Dentist USA u om snel een professional te vinden, ongeacht het uur.

April 11, 2018