Back to Question Center
0

De Spooky Smile-wedstrijd van DentistUSA

1 answers:

DentistUSA’s Spooky Smile Contest

Kid's glimlachen naar fronsen met het begin van het schooljaar, maar als je hen vertelt dat Halloween precies om de hoek is, verandert die frons in een ondeugende glimlach, denkend aan welk karakter ze zich zouden kunnen kleden. omhoog als en natuurlijk, al het snoep dat samen met alle hallows vooravond komt.

Dit jaar helpen we ons allemaal om ondeugend te glimlachen, DentistUSA houdt de Spooky Smile-wedstrijd. Als u wilt deelnemen, plaatst u een foto van uzelf en / of uw familie die van de spookachtige vakantie geniet - optimum creatine. Het kan een foto zijn van je familie trick-or-treating, allemaal gekleed in je kostuums, alles wat een glimlach op je gezicht tovert!. Vertel ons dan hoe het moment je doet glimlachen en laat je vrienden en familie dan stemmen op je foto. De persoon met de meeste stemmen wint!. Fans kunnen één keer per dag stemmen. Moedig mensen dus aan om elke dag op je foto te stemmen!

De Spooky Smile-wedstrijd van TandartsUSA begint op 9 oktober , 2013 en loopt tot en met 25 oktober . , 2013. Winnaars worden op 28 oktober , 2013 op de hoogte gesteld. Eén hoofdwinnaar ontvangt een cadeaubon van $ 50 Amazon . Een winnaar van de 2e plaats ontvangt een Amazon-cadeaubon van $ 25. Om deel te nemen volgt u de onderstaande stappen. We zullen ook een andere winnaar hebben die we willekeurig trekken van iedereen die meedoet. Die persoon ontvangt een Amazon-cadeaubon van $ 25.

KLIK HIER om de onderstaande stappen in te voeren en vervolgens te volgen.

1. Vul het inschrijfformulier in en upload een foto met je spookachtige glimlach!

2. Vertel ons over uw foto in het vak met de fotobeschrijving.

3. Laat je vrienden en familie stemmen.

4. De foto met de meeste stemmen wint!

Vergeet niet dat uw vrienden en familie één keer per dag kunnen stemmen. Dus laat ze zo vaak mogelijk leuk vinden, delen en stemmen!

Bedankt en we hopen dat je een spookachtig Halloween hebt!

-Het DentistUSA-team

(. 42) DentistUSA’s Spooky Smile Contest

* Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door of in verband met Facebook. U verstrekt uw informatie aan DentistUSA en niet aan Facebook. De informatie die u verstrekt, wordt gebruikt om contact met u op te nemen als u een van de drie

prijzen wint. Geen aankoop nodig om binnen te komen. Moet 18 jaar of ouder zijn, woonachtig in de 50 Verenigde Staten of Washington, DC. Moet bevestigen binnen 48 uur na het winnen van de prijs. Het gebruik van valse Facebook-profielen voor stemmen is verboden en zal ertoe leiden dat uw inzending wordt verwijderd. Onvolledige enteries worden verwijderd.

April 11, 2018