Back to Question Center
0

Maak een vriend Smile-wedstrijd

1 answers:


Make a Friend Smile Contest
Sensitive Teeth

Om deel te nemen, post een foto van jou en / of je geliefde die geniet van het vakantieseizoen. Het zou een foto kunnen zijn van jullie twee die de boom trimmen, een sneeuwballengevecht hebben of gewoon een hete kokos drinken. Wat een glimlach op je gezicht brengt!. Vertel ons dan hoe die persoon je laat glimlachen en laat mensen stemmen op jouw foto en verhaal - φαρμακεια online αγορες. De persoon met de meeste stemmen wint één $ 50 American Express-cadeaubon voor zichzelf en één voor hun geliefde!. Fans kunnen één keer per dag stemmen. Moedig mensen dus aan elke dag op uw foto te stemmen!. Er is een prijs van $ 25 op de tweede plaats voor jou en een vriend en we zullen willekeurig één winnaar kiezen van iedereen die meedeed om nog een prijs van $ 25 te winnen voor jou en een vriend.

Klik hier om in te voeren en dan:

1. Vul het inschrijfformulier in en upload een foto met uw geliefde.

2. Vertel ons hoe ze je laten lachen in het vak met de fotobeschrijving

3. Laat mensen stemmen!

4. De foto met de meeste stemmen wint één $ 50 American Express-cadeaubon voor zichzelf en één voor hun geliefde!. Eén winnaar op de tweede plaats wint een cadeaubon van $ 25 American Express voor zichzelf en één voor hun geliefde.

5. We zullen ook een andere winnaar hebben die we willekeurig trekken van iedereen die meedoet. Die persoon krijgt een cadeaubon van $ 25 voor $ 25 voor zichzelf en één voor zijn geliefde.

DentistUSA's Doe een glimlach van een vriend De wedstrijd begint op 26 november 2012 en loopt tot en met 14 december 2012. De winnaars worden 17 december 2012 bekendgemaakt.

Denk eraan, mensen. kan één keer per dag stemmen. Dus zorg dat ze zo vaak mogelijk willen liken, delen en stemmen!

Veel succes en fijne feestdagen van ons allemaal bij DentistUSA !


Make a Friend Smile Contest
Sensitive Teeth
.

Onlangs bereikte het weer in mijn nek van het bos 100 graden. Ik dacht: "Wat een perfecte tijd voor een lekkere, koude, ijsachtige traktatie. "

Ik zei:" Goed idee, hersenen! "En ging naar mijn vriezer, haalde een ijskoude Klondike-balk tevoorschijn en beet op die sukkel met wilde overgave.

Helaas, in plaats van de verfrissende koelheid van ijs en chocolade te proeven, voelde ik de kniepijn van gevoelige tanden !


Make a Friend Smile Contest
Sensitive Teeth
(0. )Nee.

Searing pain .. again ..

Op dat moment (een moment van pijn en de angst dat ik mijn ongegeneerde verslaving aan alle dingen ijs zou moeten opgeven) besloot ik te repareren. wat leek te zijn en tegemoetkomende probleem met gevoelige tanden. (Let op: ik schrijf dit om het verhaal te vertellen van wat ik heb gedaan om mijn tanden te helpen.) Als je tandgevoeligheid of pijn ervaart, zie een tandarts! )

Eerste. , Ik onderzocht wat gevoelige tanden veroorzaakt. Dank u WebMD :( 4)

Gevoelige tanden komen voor wanneer de onderliggende laag van uw tanden, het dentine, wordt blootgesteld als gevolg van terugtrekkend tandvlees. De wortels, die niet bedekt zijn met hard email, bevatten duizenden kleine buisjes die leiden naar het zenuwcentrum van de tand. Deze dentinale tubuli, of kanalen, zorgen ervoor dat de prikkels - bijvoorbeeld het warme, koude of zoete voedsel - de zenuw in uw tand bereiken, wat resulteert in de pijn die u voelt.


Make a Friend Smile Contest
Sensitive Teeth

Er zijn veel factoren die tot gevoelige tanden kunnen leiden, waaronder:

 • (. 20) Te hard borstelen
 • Harde tandenborstel met harde tanden
 • Tandverval nabij de tandvleeslijn.
 • Recessie van het tandvlees
 • Tandvleesontsteking (gingivitis) (73. )
 • Gebarsten tanden
 • Tandenknarsen
 • .
 • Tanden bleken producten
 • Uw leeftijd - (73. ) De gevoeligheid van de tanden is het hoogst tussen 25 en 30 jaar.
 • Plaque-opbouw
 • . Mondwatergebruik
 • Zure levensmiddelen
 • Recente tandheelkundige procedures .

De eerste twee redenen lijken de meest voor de hand liggende boosdoeners te zijn voor mijn gevoeligheid. Een dubbele whammy als het gaat om gevoelige tanden. Ik heb ook een aantal recente tandheelkundige ingrepen gedaan. Dit zou mijn antwoord kunnen zijn (ik zou graag denken dat het de leeftijdscategorie was, maar ik ben niet tussen de 25 en 30 jaar oud. Toch beginnen mijn gevoelige tanden me goed te laten voelen over mezelf. Niet goed genoeg om me te maken. geef ijs op, let wel).

Wat kan ik doen om mijn zieke tanden te genezen?. Wat zou ik zonder u doen, WebMD :( 4)

Enkele stappen die u kunt nemen om gevoeligheid van de tanden te voorkomen, zijn onder andere:

 • . Zorg voor een goede mondhygiëne.
 • Gebruik een tandenborstel met zachte haren
 • Gebruik desensitiserende tandpasta .
 • Kijk wat u eet
 • Gebruik gefluorideerde tandheelkundige producten
 • . Vermijd tandenknarsen
 • Zie regelmatig uw tandarts

. Klondike-incident, ik ben overgestapt op een zachte tandenborstel en ben begonnen met het gebruik van een desensibiliserende tandpasta . Ik heb zelfs een afspraak gemaakt om mijn tandarts te zien, mijn eenmalige controle een jaar omhoog, naar twee (ik zou willen zeggen dat ik kijk wat ik eet, maar het meeste van mijn eten kijkt naar de vork. mijn mond).

Tot nu toe waren al mijn veranderingen in de tandheelkundige gewoonten positief. Ik heb geen pijn in mijn tanden en ik kan zoveel ijs eten als ik wil .. Tot grote spijt van mijn groeiende taille.


Make a Friend Smile Contest
Sensitive Teeth

April 11, 2018