Back to Question Center
0

Nood tandarts Concord CA

1 answers:

Concord-bewoners helpen elke dag ONMIDDELLIJKE tandartspraktijken te vinden

  • Ontlast splijtbare, gebarsten of verloren tand
  • . Abces, kiespijn, mondpijn
  • Chirurgische noodchirurgie
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen (. 9)

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis.

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist Concord CA

24 Hour Dentist Concord, CA (. 4)

Deskundigen die volledig begrijpen wat u nodig heeft voor uw tandheelkundige situatie, 24 uur per dag nood tandartsen, zijn dag en nacht beschikbaar. Ze creëren vaak een band met hun patiënten, en zorgen ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben - classic built in wardrobes. Noodtandartsen zijn enorm behulpzaam, vooral als u zich op een vreemd uur in een tandgerelateerde puinhoop bevindt. Er zijn nogal wat tandheelkundige zorgeenheden rond het Concord-gebied, die elk een eigen sterke plek hebben.

Emergency Dentist Concord CA

Emergency Dental Concord

Meer dan 120.000 mensen wonen in het graafschap Concord, waarvan ongeveer 30% 18 jaar of jonger is. Voor jongeren, kinderen en baby's, de tandheelkundige problemen zijn meestal hoger, dankzij de consumptie van koolzuurhoudende dranken, junkfood en snoep. Daarom zou een spoedeisende tandarts of een tandheelkundige zorgcentrum een ​​lange weg kunnen gaan, waardoor huishoudens overal in de provincie. Concord staat bekend om zijn bezienswaardigheden, zoals het Willows Theatre, het Concord Skatepark en het pretpark Pixieland. Bovendien staat Concord bekend als de thuishaven van de enige echte Tom Hank. De stad heeft een overvloed aan 24-uurs tandartsen, die allemaal goed worden geoefend.

Concord Emergency Dentists

Concord, een district in Californië, heeft tal van tandheelkundige zorgcentra en deskundigen, waarvan we er enkele hebben genoemd:


. Downtown Concord Dental
2151 Salvio St, Concord, CA 94520, Verenigde Staten

Rijrichting

Beschikbaar vanaf 7. 00 uur. m. tot 7. 00 p. m. op maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen en zaterdagen is dit tandheelkundige zorgcentrum een ​​integraal onderdeel van Concord. Voor een opmerkelijke afspraak, bel gerust naar 925 566 8738. Of het nu om beugels, porseleinen kronen, tandvleesbehandeling, tandenreiniging of porseleinen veneers gaat, het Downtown Concord Dental-team kon het allemaal aan, zonder zich in het zweet te werken. Ze hebben een groep van 24-uurs tandartsen voor noodgevallen op oneven tijden. Bovendien maken ze gebruik van een snel online formulier dat zeker tijd bespaart bij het maken van een afspraak.


Mark Wong
DDS 2991 Treat Blvd # B Concord, CA 94518

Rijrichting

. Beschikbaar bij 925 676 1733, heeft Dr. Mark Wong een talent voor het behandelen van gebitsproblemen voor patiënten van alle leeftijden. Sinds de jaren zeventig werkt het team van Dr. Wong samen met patiënten aan de hele groep patiënten die nieuw of oud zijn. Naast het vinden van tandheelkundige oplossingen, behandelt Dr. Wong ook slaapapneu en snurken, een verrassend veel voorkomend probleem.


Pleasant Hill Dental Group
1894 Contra Costa Blvd, Pleasant Hill, CA 94523, Verenigde Staten

Rijrichting (. 33)

Om een ​​afspraak te maken met dit mondverzorgingscentrum, hoeft u alleen maar te bellen naar 925 692 2010. Dr. Rahul Malik van deze tandheelkundige afdeling, behandelt patiënten met immense zorg, probeert altijd met hen in contact te komen. help hen hun angst over tandheelkundige procedures te overwinnen. Hun diensten omvatten de volgende: nood tandheelkunde, sedatie en slaap tandheelkunde, parodontale tandheelkunde, kaakpijn, migraine, en nog veel meer.


Mt. Diablo Family Dentists
2380 Salvio St # 303, Concord, CA 94520, Verenigde Staten

Rijrichting

Nog een andere groep tandartsen voor gezinnen, de. Mt. Diablo Family Dentists bieden 24 uur per dag zorg aan patiënten die een noodgeval hebben, tot laat in de nacht. Of u nu Farsi, Engels of Frans spreekt, dit team kan met u communiceren en u helpen waar nodig.

Emergency Dentist Concord CA

Hier zijn enkele links naar andere steden in Californië, posten voor spoedeisende tandartsen:

  • Santa Carla (. 9)
  • Vallejo
  • Berkeley

(. 25)

April 11, 2018