Back to Question Center
0

Orthodontist Chicago - Vind Orthodontie Klinieken in Chicago

1 answers:
Home / Chicago / Orthodontist Chicago - Zoek orthodontie Klinieken in. Chicago

Fix Crooked Teeth voor een gezondere mond en een mooiere lach

Scheve tanden zijn meer dan alleen een beetje gênant wanneer. jij lacht. Ze zijn moeilijker schoon te houden, ze kunnen het oppervlak en de wortels van andere tanden beschadigen en ze kunnen extra spanning veroorzaken op je gezichtsspieren en botten tijdens het eten. Orthodontist Chicago – Find Orthodontics Clinics in Chicago

Wat is een orthodontist?

Een orthodontist is gespecialiseerd op het gebied van de tandheelkunde, gericht op het diagnosticeren en corrigeren van de oorzaken van uitgelijnde tanden en kaken. Orthodontisten krijgen na het normale tandheelkundeprogramma nog eens 3 jaar opleiding en training en moeten een strenge orthodontische stage bij een gekwalificeerde kliniek uitvoeren - ago gov au superseeker.

Het wordt aanbevolen dat iedereen een orthodontist bezoekt om zijn mond te laten controleren op mogelijk gevaarlijke onregelmatigheden die zich zouden kunnen vormen. Kinderen moeten uiterlijk op 7-jarige leeftijd een orthodontist zien. Onjuiste uitlijningen kunnen leiden tot veel ernstige problemen, zoals het in stand houden van de mondgezondheid, problemen met eten en zelfs spraakgebreken, dus het is uitermate belangrijk om eventuele problemen vroegtijdig op te vangen en een behandelingsregime te beginnen om ze te corrigeren.

De meest voorkomende misvormingen bij orthodontie zijn:

• Anteroposterieure afwijkingen: deze zijn beter bekend als "overbeet" of "onderbeet", waarbij een rij tanden verder uitsteekt dan de andere. problemen veroorzaken met spraak en eten

• Overbevolking: dit is het meest voorkomende probleem in de orthodontie. Volwassen tanden hebben simpelweg niet de ruimte om recht te groeien, wat leidt tot slecht uitgelijnde of scheve tanden

• Esthetische problemen: uitlijnfouten kunnen zo extreem zijn dat het hele gezicht vervormd is. Orthodontisten zijn in staat cosmetische diensten aan het hele gezicht te verlenen om een ​​meer natuurlijke uitstraling te krijgen

Hoe worden tanden en kaken opnieuw uitgelijnd?.

De orthodontist maakt afdrukken van de tanden en neemt röntgenfoto's van de kaken om te helpen bij het vaststellen van een uitgebreide behandeling voor elke patiënt. De technieken die kunnen worden gebruikt omvatten:

• Braces: braces zijn de meest voorkomende behandeling. Ze gebruiken beugels die zijn bevestigd aan afzonderlijke tanden en verbonden door een draad om druk uit te oefenen op de tanden en ze te laten rechttrekken

• Hoofddeksels en gezichtsmaskers: het zijn extra functies voor beugels die niet goed uitgelijnde kaken en tanden recht maken.

• Vasthouders: vasthouders worden gebruikt om de nieuwe tanden en de uitlijning van de kaken te handhaven totdat de kaak zich permanent in de nieuwe vorm nestelt .

Al deze behandelingen en meer zijn verkrijgbaar bij de orthodontie-kantoren van Chicago. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van orthodontisten in Chicago om u te helpen bij het vinden van het juiste kantoor voor uw behoeften.

Kijk hier voor spoedklinieken in Chicago.


Glen Orthodontics

Tandarts: Renata Rzazewska-Johnson, DDS, MS, MD
Adres: 5435. N. Milwaukee Avenue, Chicago, IL 60630
Website: www. glenorthodontics. com
Telefoonnummer: (773) 763-6262
Beschrijving:
Glen Orthodontics is een drietalig (Engels, Portugees, Pools) kantoor dat zich richt op het leveren van. beste orthodontie in Chicago. Dr. Johnson werd opgeleid aan de beste tandheelkundige scholen in het land en is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van orthodontische kennis door middel van permanent onderwijs. Het team van Glen Orthodontics maakt bezoeken aan het kantoor comfortabel en gemakkelijk met entertainment voor zowel kinderen als volwassenen, en een geavanceerd, documentloos documentensysteem voor het bijhouden van gegevens dat het voor patiënten gemakkelijk maakt om de formulieren te vinden en in te vullen die ze nodig hebben. D. S., M. S., M. D., Ketti Boller, D.D. S., M. S., M.D.
Adres: 3655 North Ashland Avenue, Chicago, IL 60613
Website: www. getitstraight. com
Telefoonnummer: (773) 404-2288
Beschrijving:
De bedrijfsmissie bij Get It Straight Orthodontie is om gepersonaliseerde oplossingen te bieden die geschikt zijn voor elke patiënt. individuele behoeften in een warme en gastvrije kantooromgeving. Dr. Neil erkent dat de orthodontische ervaring meer inhoudt dan alleen de tijd doorgebracht in de stoel, en hij zorgt ervoor dat zijn goed opgeleide en gemotiveerde ondersteuningsteam patiënten de hoogste kwaliteit van dienstverlening biedt vanaf het moment dat ze bellen of binnenlopen. Dr. Neil is een vooraanstaand universitair hoofddocent orthodontie aan het Craniofaciale centrum van het gezondheidscentrum van de universiteit van Illinois. Hij heeft meer dan 18 jaar specialistische ervaring in craniofaciale gespleten gehemelte orthodontische gevallen, en wordt algemeen erkend als een van de leiders op dit gebied. Als academicus wordt hij veel gepubliceerd en geeft hij regelmatig lezingen aan andere orthodontieprofessionals.

Kantooruren:

 • maandag 9.00 uur - 15.00 uur
 • Dinsdag 10.30 uur - 19.00 uur.
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag - Gesloten
 • Vrijdag 8:00 - 17:00
 • Zaterdag - Gesloten.
 • Zondag - Gesloten

Rijrichting


Gold Coast orthodontie.

Tandarts: Iwei Huang, DMD, MS, MD
Adres: 737 N. Michigan Avenue # 610, Chicago, IL 60611
(57. ) Website: www. goldcoastorthodontics. com
Telefoonnummer: (312) 649-9214
Beschrijving:
Gold Coast Orthodontie biedt al meer dan 40 jaar hoogkwalitatieve orthodontie in Chicago. Dr. Iwei gebruikt de nieuwste technieken in de orthodontie, zodat patiënten toegang hebben tot de absoluut beste procedures voor hun exacte behoeften. In de orthodontie van Chicago staat Dr. Iwei bekend om zijn gebruik van gepatenteerde systemen voor heldere en onzichtbare beugels, waardoor hij enorm populair is voor patiënten die geen traditionele metalen beugels willen. Zijn personeel gebruikt de nieuwste systemen en technologie voor kantoorgebruik om een ​​naadloze digitale ervaring te bieden voor afspraken, reserveringen, betalingen en herinneringen voor afspraken.

Kantooruren:

 • Maandag 07.30 uur - 16.30 uur
 • Dinsdag 7.30 uur - 16.30 uur.
 • Woensdag 07.30 uur - 16.30 uur
 • Donderdag - Gesloten
 • Vrijdag 07.30 uur - 16.30 uur
 • Zaterdag 7:. 30 AM - 12:00 PM
 • Zondag - Gesloten

Rijrichting

(53. )

Perfecte rechte tanden zijn gewoon een Phonecall in Chicago

De vele ontwikkelingen in de orthodontietechnologie hebben technieken en materialen voortgebracht die orthodontie goedkoop en onzichtbaar maken. Het is niet langer nodig om de schaamte te doorlopen van met beugels en pallen , omdat deze nu bijna niet op te sporen zijn voor het ongetrainde oog. Rechte tanden zijn belangrijk voor meer dan alleen een mooie glimlach, dus wacht niet langer en neem contact op met een van de beste orthodontisten in Chicago hierboven vermeld.

Op zoek naar een mondarts in Chicago?

April 11, 2018