Back to Question Center
0

5 manieren om uw kinderen hun tanden te laten poetsen

1 answers:

Uw kinderen laten poetsen kan lijken op tanden trekken (zie wat ik daar heb gedaan?). Een vriend van mij met 3 kinderen, allemaal jonger dan 8 jaar, vertelde me dat ze "witte leugens" moet gebruiken om hen aan te moedigen om te poetsen. Deze witte leugens variëren van het vertellen aan een kind dat mos op hun tanden zal groeien, en een ander dat vertellen: "tanden trollen met hamers breken je tanden als je ze daar niet uit poetst - dedicated nursing associates. "

Dus, naast het vertellen van witte leugens om kinderen te laten poetsen, zijn er nog 5 andere manieren om die kinderen te laten poetsen en helpen voorkomen dat ze tanden trekken .. figuurlijk en letterlijk. 
5 Ways To Get Your Kids To Brush Their Teeth
8 Things to Try at Home to Help Prevent Cavities in Children

1. Poets je tanden tegelijkertijd

Je bent de grootste leraar van je kind. Kijken hoe je je tanden poetst, zal ze helpen een leven lang van goede orale gewoonten op te zetten.

  1. Een game poetsen

Er zijn talloze games online en ook apps voor je mobiele apparaten die het poetsen leuk maken voor kinderen. Je kunt een aantal spellen vinden door door hier te klikken .

3. Laat je kinderen een video bekijken

Gebruik video's van twee minuten om je kinderen aan te moedigen om de juiste hoeveelheid tijd te poetsen. U wilt dat ze elke keer twee keer per dag twee minuten poetsen. Je kunt hier twee minuten durende video's voor kinderen vinden .

4. Laat je kinderen hun tandpasta kiezen

Er zijn veel verschillende tandpasta's voor de kleintjes gemaakt. Ze variëren in smaak van kauwgom tot aardbei-smash en zijn voorzien van personages als Disney Princesses, Transformers en Dora the Explorer. Kinderen enthousiast maken over welke tandpasta ze gebruiken, maakt de nachtelijke klus des te gemakkelijker.

5. Laat je kinderen hun tandenborstel kiezen

Nu wil je ze nog steeds een door ADA goedgekeurde tandenborstel laten gebruiken, maar toch zijn er talloze kleuren en personages om uit te kiezen die het poetsen leuk maken voor jongeren.

Welke manier u ook gebruikt om uw kinderen te laten poetsen, vergeet ze niet aan te moedigen om de juiste techniek te gebruiken, een cirkelvormige beweging (niet op en neer) gedurende twee minuten per keer. Doe dat twee keer per dag en bezoek je tandarts twee keer per jaar en de glimlach van je kinderen zal stralend stralen.

Portrait of family enjoying piggyback ride

Sinds 1949 sponsort de American Dental Association National Children's Dental Health Month om het bewustzijn voor gezondere tanden thuis te vergroten. We spraken met Dr. Scott Goldman van Northwest Chicago stelt samen met uw kind een lijst samen met de beste mondhygiėnische praktijken om de helderste en gezondste glimlach te verzekeren!


5 Ways To Get Your Kids To Brush Their Teeth
8 Things to Try at Home to Help Prevent Cavities in Children

  1. . ) Begin vroeg! Veeg het tandvlees af met een vochtige doek nadat uw baby het heeft gevoed. Melk is zoet en deze preventieve maatregel kan de tanden van uw kind helpen.
  2. Leer ze te poetsen: "Ouders zouden het poetsen van een deel van de dagelijkse routine, ochtend en nacht, twee keer per dag, moeten maken", zegt dr. Goldman.
  3. Wees creatief in de badkamer : gebruik een timer die geluid maakt om twee minuten poetsen aan te moedigen.
  4. Gebruik een mild gearomatiseerde niet-fluoride tandpasta tot ze oud genoeg zijn om te leren spugen.
  5. Ga achter hen staan ​​terwijl ze zich bezighouden om hen te helpen op de juiste manier te leren.
  6. Nooit laat uw kind slapen met een fles in zijn mond. Als ze als comfortmaat nodig hebben om in slaap te komen, verwijder deze dan zodra ze in slaap zijn gevallen.
  7. Kies voedzame snacks in plaats van snacks met veel suiker.
  8. Laat uw kind niet de hele dag snacken;. kinderen met geplande eettijden neigen minder holtes te krijgen.

Volg deze tips naast de tandartsbezoeken voor de vroege kinderjaren om tandbederf en pijnlijke procedures te voorkomen. Als je wilt lezen hoe je je kind kunt voorbereiden op hun eerste bezoek aan een tandarts, ga dan hier .


5 Ways To Get Your Kids To Brush Their Teeth
8 Things to Try at Home to Help Prevent Cavities in Children

April 11, 2018