Back to Question Center
0

Emergency Dentist Bristol, PA - Zoek een 24-uurs tandarts

1 answers:

Jaarlijks duizenden mensen helpen zoeken IMMEDIATE Dental Services

 • Ontlast splijt, gebarsten of verloren tand
 • (. 6) Abces, kiespijn, mondpijn
 • Chirurgische spoedchirurgie
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en. holidays

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel Tolgeld. -Free

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist Bristol, PA – Find a 24 Hour Dentist

Hoewel Bristol, PA,. een kleine stad gelegen aan de Delaware-rivier, het is opgericht sinds de jaren 1600 en ligt in de nabijheid van Philadelphia - кресло мешок хабаровск. Dus of je nu bent verhuisd naar dit schilderachtige, ooit bloeiende spoorwegstadje of je bezoekt om de historische locaties te bekijken terwijl je in de buurt van Philly bent, je wilt niet dat een kiespijn je afremt. Als u zo dicht bij een grote stad bent, betekent dit dat u vele opties van tandartsen zult hebben om te zien, ongeacht de kwestie die de pijn in uw mond veroorzaakt, of dat u eenvoudig naar het gebied bent verhuisd, het zal eenvoudig voor u zijn. om een ​​algemene tandarts te vinden met een schema dat geschikt is voor de uwe.

Emergencydentistsusa. com heeft een lijst met tandartsen in en rond de stad gemaakt, zodat u deze snel kunt vinden wanneer u ze nodig hebt zonder veel te zoeken in verschillende gebieden. U kunt enkele van de services die zij aanbieden, evenals de uren die ze beschikbaar zijn, eenvoudig bekijken door naar de site te gaan. Als u daar de voorkeur aan geeft, kunt u ook bellen met onze gratis hotline voor telefonische hulp bij het vinden van een tandarts en een vriendelijke agent aanspreken die graag informatie voor u verzamelt.

Als u ons gratis nummer belt, kunnen we ook uw eerste afspraak bij de door u gekozen tandarts plannen en u de aanwijzingen geven om u daar te krijgen. Nadat uw afspraak is gemaakt, zorgt u ervoor dat u ten minste 15 tot 20 minuten vóór de geplande tijd arriveert, aangezien de meeste kantoren een nieuwe patiëntwerkset hebben die moet worden ingevuld voordat ze door een arts worden gezien. Zorg ervoor dat je een goed identiteitsbewijs bij je hebt, je verzekeringsbewijs, eventuele copay die je nodig hebt, een lijst met je medicijnen en een lijst met alles waar je allergisch voor bent. Als je specifieke vragen hebt voor de tandarts, schrijf die dan ook op zodat je niet per ongeluk vergeet om ze naar voren te brengen tijdens je afspraak.

Emergency Dental Office Bristol, PA

Met Bristol, PA als kleine stad, moet u misschien een klein stukje de stad uit om bij meer gespecialiseerde tandartsen te komen. Niet dat je echter ver zult moeten gaan, omdat het centrum van Philadelphia maar 23 mijl verderop ligt. U hebt de keuze uit pediatrische tandartsen, kaakchirurgen, algemene tandartsen, parodontologen en meer, afhankelijk van wat u nodig heeft. Als u een noodgeval of ernstige kiespijn heeft, kunt u ook 24-uurs-oproep tandartsen en inloopklinieken vinden die geen afspraak nodig hebben.

 • Walk-in tandheelkundige klinieken - inloop tandheelkundige klinieken bieden tandheelkundige bezoeken zonder het gedoe van het maken van een afspraak of wacht dagen of weken om de tandarts te zien.
 • Dringende tandheelkundige klinieken voor 24 uur - dit type tandartspraktijk heeft 24 uur per dag en zeven dagen per week een tandarts ter beschikking.
 • After Hour Dentists - een after hour tandheelkundige kliniek biedt diensten buiten de standaard 9 a. m. tot 5 p. m. kantoortijden. Na uur tandheelkundige klinieken bevatten vaak afspraken in het weekend of 's avonds.

Advanced Palmyra Dentistry

Telefoonnummer: (856) 786-7117
Adres: 15 W Broad. St, Palmyra, New Jersey, 08065, VS
Website: h ttps: // www. advancedpalmyradentistry. com /
Artsen: Dr. Bhavin Shah
Beschrijving: Advanced Palmyra, gespecialiseerd in implantaten, kunstgebitten en invisalign, wil dat elk van hun patiënten de mooiste glimlach heeft die mogelijk is. Laat hun vriendelijke personeel en Dr Shah je vandaag een tweede optie geven.

 • Ma 09:00 - 17:00
 • Gesloten
 • Wo 11:30 AM - 7:00 PM
 • Do 7. : 00 AM - 13:00
 • Vr Gesloten
 • za 09:00 - 14:00 uur

Rij richtingen (. 33)

Daniels James DDS

Telefoonnummer: (215) 788-3009
Adres: 130 Mill St, Bristol, PA 19007 (29. ) Website: www. drmjdanielsdmd. com
Artsen: Dr. James M Daniels DMD
Beschrijving: Familiebezit met meer dan 20 jaar ervaring, kunnen Dr. Daniels en zijn team worden vertrouwd om uitstekend voor uw gebit te zorgen. Van algemene reinigingen tot implantaten, ze zorgen voor al uw tandheelkundige behoeften. Handige openingstijden maken het eenvoudig om een ​​afspraak met hen in uw schema in te passen.

 • Ma 9:00 AM - 6:00 PM
 • Di 9:00 AM - 7:00 PM
 • Woe 09:00 - 07:00. PM
 • do Gesloten
 • vr Gesloten

Rij-instructies

Ravin Paul J DDS

. Telefoonnummer: (215) 785-2601
Adres: 1202 Pond St, Bristol, PA 19007
Website: www. ravindds. com
Artsen: Paul J. Ravin, DDS
Beschrijving: Met een kantoor dat 24 uur per dag 7 dagen per week voor patiënten beschikbaar is, hoeft u nooit. bang dat je last zult hebben van tandpijn. Dit kantoor biedt ook niet-nooddiensten, zoals algemene reinigingen en andere typische tandheelkundige diensten. Het team van Paul Ravin DDS is er trots op dat elke patiënt een felwitte glimlach heeft en verlaat het kantoor na elk bezoek.

 • ma Open 24 uur
 • di Open 24 uur
 • wo 24 uur open
 • do Open 24 uur
 • vr. Open 24 uur
 • za Open 24 uur
 • Zon open 24 uur

Rij-instructies

(. 178)

24 Hour Emergency Dentist Bristol

Wanneer uw mond of kies pijn doet, moet u onmiddellijk naar de tandarts gaan. Als je niets hebt gedaan om je mond te verwonden, dan kan het zijn dat je een infectie hebt gehad die is ontstaan ​​en dat deze uiteindelijk de wortel van de tand heeft bereikt of een gevoelig gebied waardoor het voortgaat. pijn doen totdat het wordt behandeld. Het uitstellen van de behandeling als er een infectie is, kan problemen veroorzaken met de tanden en het tandvlees rondom het geïnfecteerde gebied en leiden tot nog ernstiger problemen.

Zorg ervoor dat u bij het bezoeken van een nieuwe tandarts zijn certificeringen nakijkt om er zeker van te zijn dat deze up-to-date zijn. Je kunt dit meestal doen wanneer je naar hun kantoor gaat. Ze zullen ze normaal gesproken inlijsten en tentoonstellen in de wachtkamer. Als u wilt controleren voordat u naar uw afspraak gaat, zoekt u de naam van de tandarts op de website Pennsylvania Dental Association .

April 11, 2018