Back to Question Center
0

De 3 W's om vragen te stellen bij het krijgen van cosmetische tandheelkunde

1 answers:

Voor de vele mensen wier glimlach hen niet in verlegenheid brengt, is cosmetische tandheelkunde nauwelijks een afweging. Buiten het af en toe bleken van tanden is niets nodig. Maar voor sommigen is een glimlach reden voor verlegenheid;. een hand over de mond bedekt het lachen - gemelos para camisas de hombre. Er is een constante behoefte aan verbergen. Voor die mensen kan cosmetische tandheelkunde het leven veranderen. 
The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

Er zijn veel vormen van cosmetische tandheelkunde, van eenvoudig tanden bleken tot het maken van een overbeet. Natuurlijk, wanneer er zo'n breed scala aan dingen is die gedaan kunnen worden, zullen er veel vragen zijn. Om je gerust te stellen, zijn hier de vragen "Wie", "Wat" en "Waarom" die je zou moeten vragen voordat je een beslissing neemt over een procedure.

Laten we beginnen met ..

Wie?.

Dit is een belangrijke vraag, aangezien cosmetische tandheelkunde geen officieel erkende specialiteit binnen de tandheelkunde is. Dus op zoek naar een arts die een accreditatie heeft van de American Academy of Cosmetic Dentistry is een goed begin. Om een ​​accreditatie te krijgen, moet een tandarts een schriftelijk examen afleggen, vijf specifieke soorten klinische gevallen documenteren, deelnemen aan cursussen voor voortgezet onderwijs en slagen voor een afsluitend mondeling examen.

Wat te vragen?

Zodra u een geaccrediteerde tandarts heeft gevonden raadt het AACD u aan om de volgende items te vragen voordat u de behandeling ondergaat :(. 4)

Voor en na foto's. Op deze foto's kunt u de resultaten bekijken van andere patiënten die door de tandarts worden behandeld om ervoor te zorgen dat zijn of haar werk in uw tandheelkundige behoeften past.

References. Met referenties krijgt u een beeld van de kwaliteit van de zorg die de tandarts biedt.

Bewijs van permanente educatie . Zorg ervoor dat uw tandarts cursussen voor permanente educatie heeft gevolgd om hem of haar op de hoogte te houden van de nieuwste technieken in de klinische cosmetische tandheelkunde.

Zodra u de perfecte tandarts hebt gevonden, leert u over de voordelen en risico's en wat u tijdens het proces kunt verwachten. Zorg ervoor dat u vrij bent over:

Wat kost het?

Hoeveel ervaring heeft uw tandarts met. de procedure?

Als achteraf speciaal onderhoud nodig is?

Beantwoording van deze. vragen zullen leiden tot, waarschijnlijk de belangrijkste:

Waarom doe ik dit?

Stel jezelf de vraag:

. Welke voordelen heeft deze behandeling voor mij?

Doen de kosten het op tegen de voordelen?.

Dit zijn belangrijke vragen om te stellen wanneer u beslist wat zou kunnen zijn, dure oplossingen. Uw tandarts zal u kunnen helpen beslissen of een behandeling uw kwaliteit van leven echt zal verbeteren of dat het gewoon een enorme rekening aan de stapel zal toevoegen.

Uw glimlach is uw visitekaartje op de wereld. Een zelfverzekerde persoon zal zichzelf inprenten op de mensen om je heen. Als u heeft besloten om meer te leren over het verbeteren van uw glimlach, kunt u deze vragen naar tevredenheid verhelpen. Zo kunt u vertrouwen opbouwen in uw arts en kunt u ontspannen met uw beslissing. Binnenkort maak je de wereld vrolijker met je nieuwe glimlach!

New Years Resolutions zijn een traditie bij mij thuis. Elke 31 december st gaan mijn vrouw en ik zitten en bespreken we wat we zouden willen bereiken tijdens het nieuwe jaar. Tot mijn verbazing was een van de resoluties van mijn vrouw om meer te flossen. Ik veronderstel dat 'verrassing' een sterk woord is, maar ze had net zo'n 15 goede voornemens gerammeld en ik raakte een beetje verveeld.

Ik vroeg haar waarom ze meer wilde flossen (voor de hand liggende redenen terzijde). Ze zei dat ze een stralende lach wilde hebben. woman smile, veneers, smile,

Hallo blog idee!

Dit zijn de top 5 nieuwjaarsresoluties die zullen leiden tot een vrolijkere glimlach:

  1. . Poets je tanden, JUIST!

Poetsen met je tanden lijkt eenvoudig, toch? Nou, de meeste mensen doen het verkeerd. Besteed aandacht aan de achterste kiezen en poets je tong. Gebruik een whitening-tandpasta om extra glans te krijgen. 
The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

Nog een tip: als u van plan bent om direct na een maaltijd te poetsen, spoel dan eerst uw mond met water. Sommige voedingsmiddelen met veel zuur zullen een residu op uw tanden achterlaten en poetsen zonder te spoelen zal het glazuur wegschrapen.

  1. Floss

Nogmaals, lijkt vrij eenvoudig. Maar de meeste mensen doen het niet genoeg (inclusief mijn vrouw .. ik hoop dat ze dit niet leest). Flossen helpt tandplak verwijderen en gaatjes weghouden.

  1. Eat Right


The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

Als u een koffie- of theedrinker bent, probeer dan een scheutje room of. milk - "Het verandert de chemie van de drank, waardoor het veel moeilijker wordt voor vlekken om zich aan het oppervlak van de tand te hechten. "- 10 Natuurlijke manieren om wittere tanden te krijgen (of faken) door Amanda Greene

  1. At-Home Whitening 
The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

. Deze kunnen alles omvatten, van witmakende strepen tot gels die u op uw tanden aanbrengt. De meeste van deze bleekverzorgingskits bevatten carbamideperoxide, dat fungeert als een bleekmiddel om vlekken te verwijderen. Het kan twee tot drie weken duren voordat merkbare resultaten met deze producten worden waargenomen. Natuurlijk kunnen er enkele bijwerkingen zijn aan deze behandelingen, zoals een verhoogde gevoeligheid van de tanden en geïrriteerd tandvlees. U moet uw tandarts raadplegen voordat u een whitening-regiment bij u thuis begint.

  1. Zie uw tandarts

Uw tandarts heeft de sterkste bleekproducten. Alles van op maat gemaakte geltrays voor uw mond tot lasers die uw tanden witter maken. Ze kunnen prijzig zijn, maar je zult dramatische resultaten behalen in veel minder tijd.

Hoe u ook besluit om uw tanden witter te maken, u moet eerst met uw tandarts praten. Ze geven je het beste plan voor je lach!


The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

Om in te voeren:

1. Vul het inschrijfformulier in en verstuur - Klik hier om in te voeren

2. Deel op je facebookmuur!. Wanneer je vrienden deelnemen aan de wedstrijd, ontvang je 5 extra inzendingen per ingevoerde vriend!

Eén hoofdwinnaar ontvangt één Amazon-cadeau van $ 50. kaart voor zichzelf en een voor hun vriend!.

Twee winnaars op de tweede plaats ontvangen een Amazon-cadeaubon van $ 25 voor zichzelf en een voor hun vriend.

DentistUSA's Make a Friend Smile Wedstrijd begint op 24 november 2014 en loopt tot en met 15 december 2013. De winnaars worden 17 december 2014 bekendgemaakt.

. Veel geluk en fijne feestdagen van ons allemaal bij DentistUSA!


The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
The Top 5 New Years Resolutions For A Whiter Smile
The Make A Friend Smile Contest 2014

April 11, 2018