Back to Question Center
0

Emergency Dentist Colerain, OH - Zoek een 24-uurs tandarts

1 answers:

Jaarlijks duizenden mensen helpen zoeken IMMEDIATE Dental Services

 • Ontlast splijt, gebarsten of verloren tand
 • (. 6) Abces, kiespijn, mondpijn
 • Chirurgische spoedchirurgie
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en. holidays

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel Tolgeld. -Free

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist Colerain, OH – Find a 24 Hour Dentist

Als je net hebt. verhuisde naar de kleine stad Colerain, Ohio, waar u waarschijnlijk bent verhuisd om er echt even helemaal tussenuit te zijn - commercial appraisal company. Colerain ligt in het noorden van Ohio en heeft een eigen postkantoor, maar biedt niet veel andere dingen tenzij het een woonwijk is. Het is perfect voor diegenen die willen genieten van rust en stilte, maar toch dicht bij de stad Cincinnati willen zijn. Welke reden u ook voor Colerain heeft gekozen, u heeft geen tijd om tandpijn in de weg te laten lopen.

Omdat Cincinnati de dichtstbijzijnde grote stad is, heb je veel opties als het gaat om tandheelkundige zorg. Van pediatrische tot mondchirurgen en cosmetische tandartsen, er zijn een groot aantal tandartspraktijken waar u uit kunt kiezen. Emergencydentistsusa. com heeft een lijst gemaakt van deze kantoren met hun openingstijden en een aantal van hun diensten om het vinden van een tandarts een koud kunstje te maken. Als u de website liever niet gebruikt, kunt u ons gratis nummer bellen en zal een medewerker van de klantenservice u graag helpen.

Als u besluit om ons gratis nummer te gebruiken, kan een vriendelijke agent u zelfs helpen bij het boeken van uw eerste afspraak en u de weg wijzen naar het tandartspraktijk van uw keuze. Als uw afspraak eenmaal is geboekt, zorg er dan voor dat u deze ten minste 15 tot 20 minuten van tevoren ontvangt, net als elke andere afspraak, zodat u de nieuwe patiëntpapieren kunt invullen. Zorg ook voor een geldig identiteitsbewijs, uw verzekeringsbewijs, een copay, een lijst met uw huidige medicijnen en een lijst met alles waarvoor u allergisch bent.

Emergency Dental Office Colerain, OH

Omdat Cincinnati zo'n grote stad is, heeft u veel tandartspraktijken om uit te kiezen. De meeste patiënten beginnen bij een algemeen tandartskantoor en worden vervolgens doorverwezen naar elk type specialist dat ze mogelijk nodig hebben. Als u veel pijn ervaart, moet u mogelijk een inloopspecialist vragen waar een afspraak niet nodig is of een tandarts die later open is en die uw planning mogelijk maakt.

 • Walk-in tandheelkundige klinieken - inloop tandheelkundige klinieken bieden tandheelkundige bezoeken zonder het gedoe van het maken van een afspraak of wacht dagen of weken om de tandarts te zien.
 • Dringende tandheelkundige klinieken voor 24 uur - dit type tandartspraktijk heeft 24 uur per dag en zeven dagen per week een tandarts ter beschikking.
 • After Hour Dentists - een after hour tandheelkundige kliniek biedt diensten buiten de standaard 9 a. m. tot 5 p. m. kantoortijden. Na uur tandheelkundige klinieken bevatten vaak afspraken in het weekend of 's avonds.

ImmediaDent - Spoedeisende tandverzorging

Telefoonnummer: (513) 385-5999
Adres: 8340. Colerain Ave Ste 1, Cincinnati, OH 45239
Website: https: // immediadent. com
Artsen: Meerdere
Beschrijving: Het personeel van ImmediaDent biedt 24 uur per dag zorg, 7 dagen per week, begrijpt dat tandpijn niet iets is. dat kan wachten. Voor degenen zonder verzekering, bieden ze zelfs promoties aan wanneer u hun website bezoekt. Dit kantoor is zelfs geschikt voor algemene tandheelkunde en biedt regelmatige reinigingen. com /
Artsen: Dr. Pooja Mirsa, D. D. S.
Beschrijving: Colerain Advanced Dental Care biedt geavanceerde technologie en biedt moderne behandelingsoplossingen aan hun patiënten. Ze zijn gespecialiseerd in cosmetische en herstellende opties en zien graag al hun patiënten met een gezonde glimlach. Met verlengde uren streven ze ernaar om de drukke schema's van elk van hun klanten te ontmoeten.

 • Ma 8:30 AM - 5:00 PM
 • Di 8:30 AM - 5:00 PM
 • wo 8:30 AM - 5:00. PM
 • do 8:00 AM - 7:00 PM
 • Vrij 8:30 AM - 1:00 PM

Rij-instructies .

Cincinnati Dental Services White Oak

Telefoon: (513) 741-7779
Adres: 8111 Cheviot Rd # 102, Cincinnati. , OH 45247
Website: www. cincinnatidentalservices. com / practices / cincinnati-dental-services-white-oak
Artsen: Meervoud
Omschrijving: Cincinnati Dental Services biedt patiënten tal van diensten, waaronder restauratieve, preventieve,. en pediatrisch. Ze accepteren verschillende ziektekostenverzekeringen en accepteren zelfs patiënten zonder verzekering en bieden hen promotiekortingen zodat ze een gezonde lach kunnen behouden. Met meer dan 10 artsen om uit te kiezen, is het gemakkelijk om een ​​snelle afspraak te krijgen.

 • Ma 8:00 AM - 17:30
 • Di 7:00 AM - 4:30 PM
 • Wo 8:00 AM - 5:30. PM
 • do 8:00 AM - 6:30 PM
 • vrij 8:00 AM - 2:00 PM

Rij-instructies .

Emergency Dentist Colerain, OH – Find a 24 Hour Dentist

24 Hour Emergency Dentist Colerain

Als u geconfronteerd wordt met kiespijn die stekende pijn heeft of kloppend is, wacht niet langer op. de tandarts. Tenzij u enige tijd van verwonding hebt gehad, is het waarschijnlijk dat deze pijn in uw tand zich enige tijd heeft opgebouwd, maar niet ernstig genoeg is geweest om het te voelen. Als je een ongeluk hebt meegemaakt, zoals een val of blessure, moet je eerst naar de spoedafdeling of de Eerste Hulp gaan voordat je naar de tandarts gaat zodat deze er zeker van kan zijn dat er geen gebroken botten zijn en dat je deze niet hebt. Een hersenschudding. Zodra u daar bent vrijgemaakt, kunt u doorgaan naar de tandarts.

Zorg ervoor dat u telkens wanneer u naar een nieuwe tandarts gaat hun inloggegevens controleert om er zeker van te zijn dat ze up-to-date zijn. U kunt dit doen door de Ohio Dental Association te controleren. Je hebt ook de mogelijkheid om te wachten tot je naar je afspraak gaat en je vraagt ​​hem te zien wanneer je naar binnen gaat.

April 11, 2018