Back to Question Center
0

Top 5 manieren om Battle Bad Breath te bestrijden

1 answers:

Mistletoe-seizoen is voor ons!. En degenen onder ons die de groenblijvende takken aan onze plafonds hangen, weten Kersttijd, er is niets erger dan betrapt te worden onder de maretak, terwijl de slechte adem elf jouw tong heeft! Top 5 Ways to Battle Bad Breath

Natuurlijk, slecht. de adem wordt niet veroorzaakt door ondeugende elfjes. In feite zijn er veel redenen waarom iemand halitosis zou kunnen hebben (dat is de mooie manier om slechte adem te zeggen). Enkele van de meest voorkomende zijn:

Bacteriën - Je mond heeft miljarden bacteriën - gemelos avion. Ja, dat is "miljarden" met een B. Ze leven tussen je tanden en op je tong en tandvlees. Ze zijn verantwoordelijk voor alles van gaatjes tot halitose.

Voedsel - Voedsel zoals ui en knoflook kan een slechte adem veroorzaken, zelfs nadat u uw tanden hebt gepoetst.

Tabak - Roken of pruimtabak kan u een heel vervelende geur in uw mond geven. Het is slecht voor uw gezondheid. Het is slecht voor je mond. Het laat je adem, lichaam en kleding ruiken. En nee, kauwgom helpt niet.

Dus wat is de beste manier om maretak klaar te houden?. Hier zijn de top 5 manieren om slechte adem te bestrijden :( 4)

1. Poets je tanden

De nummer één manier om slechte adem te genezen is iets. je zou het al moeten doen, twee keer per dag!. Zorg ervoor dat u een fluoridetandpasta gebruikt en voeg uw tong toe aan uw tandborstelregiment. Dat zal helpen bij het verwijderen van stinkende bacteriën die een slechte adem veroorzaken. Onthoud bacteriën uit het eerste deel van deze post?. Zij zijn de hoofdschuldigen als het gaat om stinkende adem.

2. Floss

Flossen is een must. Het helpt verborgen voedsel te verwijderen tussen de tanden die bacteriën graag voeden.

3. Mondwater

Een antimicrobieel mondwater zal helpen om slepende bacteriën die een slechte adem veroorzaken, te doden. Je kunt ook gorgelen met waterstofperoxide. Het zal niet alleen bacteriën in je mond doden, maar het zal ook helpen om je tanden witter te maken. Wees voorzichtig. Waterstof kan de weefsels in uw mond beschadigen als ze niet goed worden verdund. Hier zijn enkele suggesties om veilig waterstofperoxide te gapen .

4. Kauwgom

Kauwgom doet kwijlen . Speeksel is wat de bacteriën in je mond wegspoelt. Zorg er wel voor dat je een kauwgom gebruikt die gezoet is met Xylitol en niet iets dat vol zit met suiker.

5. Drink water

Xerostomia , of zoals het meer algemeen bekend is, droge mond is een belangrijke oorzaak. van slechte adem. Regelmatig drinken van vloeistoffen zal helpen om meer vocht in de mond te creëren en droogheid te voorkomen. Probeer te plakken aan water of in ieder geval iets zonder suiker.

En vergeet niet om uw tandarts te bezoeken.

Twee keer per jaar!. Vooral als je chronische slechte adem hebt. Soms is slechte adem een ​​teken van een ernstiger probleem, zoals een infectie, chronische bronchitis, diabetes of nier- of leverziekte. Je tandarts maakt je tanden schoon, geeft je een volledig onderzoek en zorgt ervoor dat je slechte adem niet iets meer is dan alleen de pasta die je hebt gegeten tijdens de lunch. (Eet alsjeblieft geen pasta voordat je naar je tandarts gaat. Dat is gewoon gemeen.)

Top 5 Ways to Battle Bad Breath

Volg deze tips en je bent in een mum van tijd maretak-klaar. En vergeet niet, die oudejaars-kus is om de hoek!

April 11, 2018