Back to Question Center
0

Nood tandarts Vancouver WA

1 answers:

Vancouver-inwoners helpen elke dag ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

  • Ontlast spattende, gebarsten of verloren tand
  • Abces, kiespijn, mondpijn
  • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826 ( - server dedicado. 30)
Emergency Dentist Vancouver WA
Bel 24/7: 1 (855) 909-8885

Bent u of een gezinslid op zoek naar een (. 47) Vancouver WA-noodtandarts ?. Noodtandartsen VS kunnen u helpen om een ​​24-uurs tandarts voor u te vinden. Er is een spoedeisende tandarts in Vancouver die u kan helpen bij eventuele noodsituaties in de tandheelkunde, en we zijn er om u te helpen de dichtstbijzijnde tandheelkundige kliniek voor spoedgevallen te vinden voor uw specifieke probleem. Bel onze 24/7 noodreferentieservice, het telefoonnummer staat hierboven vermeld en de operators nemen slechts enkele momenten de tijd om u zo snel mogelijk naar een tandarts te helpen.

Emergency Dentist Vancouver WA


Oproep 24/7: 1 (877) 507-0879

De secundaire. U kunt onze site gebruiken om een ​​spoedkliniek in Vancouver te vinden, gewoon door de onderstaande lijsten met tandheelkundige kantoren te bladeren, ze moeten dringende zorgafspraken maken als u ze direct kunt bereiken. Een veel eenvoudigere methode, die je kostbare vrije tijd echter niet verspilt, is om onze 24/7 noodreferentieservice te bellen.

Vancouver ligt aan de noordoever van de Columbia-rivier en deze bruisende noordwestelijke haven is in 2005 benoemd tot lijst van 100 toplocaties van Money Magazine. De haven van Vancouver aan Amerikaanse zijde is een bijenkorf. van economische activiteit op de nabijgelegen rivier de Columbia, en ziet dagelijks meer dan 400 schepen op weg naar de zee, en vele schepen die hun reis beginnen vanuit plaatsen in Idaho en Montana. Prime werkgevers in Vancouver die veel mensen aantrekken om hier te verhuizen zijn PeaceHealth Southwest Medical Center, Evergreen Public schools, Fred Mayer en Clark College. In 1997 begon een zeer langdurig project dat de komende 15-20 jaar zou duren om het centrumgebied ten westen van I5 te ontwikkelen, en veel nieuwe appartementen en een nieuw Hilton Hotel ontstonden. Er zijn veel historisch opmerkelijke gebouwen te zien, zoals het Covington House, de officiersrij, de moeder Joseph's Province Academy en de St. James Catholic Church.

Emergency Dental Tips

Eén type noodsituatie in de tandheelkunde is een letsel aan zacht weefsel. Deze letsels, die voorkomen in delen van de "niet-tanden" gerelateerde gebieden in de mond. We raden u aan even de tijd te nemen om uw mond te spoelen met een mengsel van zout en water. Daarna kunt u een bevochtigde gaasstrook gebruiken, of zelfs een vochtig theezakje om de verwonding te bedekken en er druk op te zetten om het bloeden te stoppen. Het wordt ook aangeraden om een ​​ijspak of een soort koud kompres te gebruiken om ontstekingen te verlichten. Maak dan zo nodig zo snel mogelijk een afspraak met een spoedeisende tandarts.

Emergency Dentists Vancouver List

Dit soort tandartsen is gecontroleerd door e-tandartsen in de VS en kan u voorzien van dringende tandheelkundige zorg;. vaak zijn ze ook beschikbaar voor vierentwintig uur tandheelkundige behandelingen. Deze unieke database is gemaakt voor iedereen die kan helpen bij het vinden van een spoedeisende tandartspraktijk in uw regio, maar als u het extra werk van het kiezen van elke tandarts wilt omzeilen, gebruikt u de 24-uurs hotline die wij aanbieden en krijgt u verbinding met een na-uur. tandarts binnen een paar minuten.

E-tandartsen VS bieden een antwoord voor datgene wat voorheen een moeilijk, tijdrovend probleem was. Om deze aanbieding te kunnen aanbieden, hebben we de online resultaten van spoedeisende tandartsen in Vancouver gegraven en daarna de tandartspraktijken vermeld waarvan we zeker waren dat ze zorgden die zich verspreidde tot in de nachten en op zaterdag en zondag.


Referral Service van spoedeisende tandartsen VS in Vancouver WA

Nummer 1 (855) 401-2701
. Richtingen Verwijzing naar diverse tandartspraktijken in Vancouver WA
DDS Diversen
Beschrijving Houd het niet uit, bel vandaag nog om met een noodarts te praten. Vancouver WA specialist. Onze eigen medewerkers zullen u helpen bij het zoeken naar de beste tandarts om voor u te zorgen bij het repareren van uw dringende tandheelkundige situatie. Misschien ben je op zoek naar een tandarts voor een weekeinde, of misschien een after hours avond tandarts in Vancouver, we hebben je nu gedekt. Onze medewerkers hebben een relatie met een groot aantal tandartsen in de VS.


Oasis Dental

Nummer 360. 524. 3871
Kantoor 16500 SE 15e St # 180, Vancouver, WA 98683, Verenigde Staten
Artsen : Dr. Matthew Aldridge
Website: http: // www. myoasisdental. com /
Samenvatting Dr. Matthew Aldridge: Deze toonaangevende tandarts in Vancouver WA gelooft in het creëren van een zeer plezierige ervaring voor alle patiënten, die een breed scala aan familie- en spoedeisende tandheelkundige diensten aan zowel kinderen als volwassenen biedt. Oasis Dental is puur expert op het gebied van voorlichting en preventie, compromisloze veiligheid en houdt zich aan de hoogste normen in de branche.

Rijrichting


Cascade Dental

Nummer (360) 892-2994
. Kantoor 16703 SE McGillivray Blvd. Suite 100, Vancouver, WA 98683
Artsen : Dr. Mark Fischer, DMD
Website: http: // cascadedental. com /
Samenvatting Dr. Mark Fisher, D. M. D.: Hier bij Cascade Dental kunnen ze je een veel leukere en vrolijkere glimlach geven, diepe wortels hebben in Clark County en trots zijn op je vrienden en buren. Dr. Andy Himsworth, Daniel Wilson, Adam Polan en Robert Seemuth zijn andere vitale onderdelen van dit bloeiende team, helpen bij schoonmaakwerkzaamheden, röntgenfoto's, preventieve behandelingen, spoedeisende tandheelkundige zorg en bieden absoluut de beste service die resulteert in de patiënt. eerste tevredenheid.

Rijrichting


Mill Plain Dental Center

Nummer (360) 253-9542
(. 73) Kantoor 406 SE 131st Ave, Suite 202 Vancouver, WA 98683
Artsen : Dr. Michael Jensen
Website: http: // www. millplaindentalcenter. com /
Services Dr. Michael Jensen: hier bij het Mill Plain Dental Centre, is het personeel trots op het maken van langdurige vrienden met u en uw gezin en het bieden van de meest ontspannen omgeving mogelijk. Samen met tandartsassistent Christina, geregistreerd mondhygiënist Christy en tandartsassistent Laura, kunt u diensten krijgen zoals implantaten, kankerscreening, kaakchirurgie, preventieve zorg, tandvleesaandoeningen en spoedeisende tandheelkundige hulp.

Rijrichting

Wees klaar om de spoedeisende tandarts te zien

Het opstellen van een plan voor het bezoek van de noodtandheelkunde is een essentiële tweede stap nadat u. besloten welke tandarts u gaat zien. Je zou kunnen eindigen met het verlaten van de tandartspraktijk slaperig na het bezoek was je in slaap gevallen, daarom wil je een chauffeur met je mee. Houd er rekening mee dat u vooraf moet bellen en moet bevestigen dat uw verzekering door de tandarts wordt erkend.

We raden u aan om uzelf bewust te maken van de verschillende vestigingskeuzes voor uw spoedeisende tandheelkundige zorgbezoek voordat u vertrekt. Voorkom het verduren van zeer lange perioden van oraal ongemak door eenvoudigweg de hulp van een tandartspraktijk voor spoedgevallen zo snel mogelijk te doorzoeken. Emergency Dentists USA wenst dat je geholpen bent om een ​​ spoedeisende tandarts te vinden in Vancouver WA.

Kijk alsjeblieft altijd naar een tandarts waar je nog nooit bent geweest door deze mensen op te zoeken Vancouver Chamber of Commerce Dentist Page .
Emergency Dentist Vancouver WA

Meer links in de staat van de staat Washington.

  • Lakewood
  • Auburn
  • Pasco (9. )

April 11, 2018