Back to Question Center
0

Nood tandartsen Inglewood CA

1 answers:

Inglewood-bewoners helpen om dagelijks ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

  • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
  • Abces, kiespijn, mondpijn
  • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826 ( - pro gainer. 30)
Emergency Dentists Inglewood CA

24-uurs tandarts Inglewood, CA

Bel 24/7: 1 (855) 909-8885.
24-uurs-hulp-tandartsen zijn een noodzaak voor elke regio, in elke uithoek van de wereld. Ze zijn niet alleen aanspreekbaar voor eventuele tandpijn die tot laat in de nacht opduiken, ze zorgen ook voor het onderhoud van tanden die kapot zijn gegaan. Terwijl sommige gevallen konden wachten tot de normale bezoekuren van een tandartsenkamer, vragen andere gevallen om onmiddellijke medische aandacht. In dergelijke situaties kan de conditie van de patiënt verslechteren als er een tekort aan spoedeisende tandartsen is.

Emergency Dentists Inglewood CA Bel 24/7: 1 (877) 507-0879

Emergency Dental Inglewood

In de rand gevuld met minstens 110.000 mensen, Inglewood. ontstond ergens rond de late jaren 1880. Een van de meest interessante feiten over Inglewood is dat het slechts enkele minuten verwijderd is van de Stille Oceaan. Dit geeft de bevolking van Inglewood de kans om langs de kust te komen om te proeven van wat waterskiën. De LAX Firing Range, The Centinela Adobe Complex en The Forum zijn slechts enkele van de attractieparken van dit in Californië gevestigde gebied.

Inglewood Emergency Dentists

Er zijn een aantal tandartsen en mondzorgafdelingen in de buurt van Inglewood, waarvan er een aantal als volgt zijn beschreven. Ook als u contact wilt opnemen met een spoedeisende tandarts in Los Angeles, klik hier.


Western Dental
3561 W. Century Blvd. Suite D, Inglewood, CA 90303

Rijrichting
Bel op 323 483 7045 om een ​​afspraak te maken met deze tandheelkundige zorggroep, beschikbaar in verschillende gebieden in de Verenigde Staten van Amerika. Er is ook een afdeling van dit tandheelkundige zorgcentrum in Inglewood. Hun expertise omvat digitale röntgenfoto's, mondelinge examens, orale operaties en zelfs tandvleesaandoeningen. Western Dental is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 9.00 uur. m. tot 7. 00 p. m. Op zaterdag zijn ze geopend vanaf 8. 00 uur. m. tot 4. 30 p. m. , wat handig is voor al diegenen die het tijdens de weekdagen te druk hebben.


LAX Dental and Orthodontics
4201 W Century Blvd, Inglewood, CA 90304, Verenigde Staten

Rijrichting (29. ) Deze tandheelkundige zorgeenheid is geopend van maandag tot en met donderdag, vanaf 9.00 uur. m. tot 6. 00 p. m. Op vrijdagen en zaterdagen kunnen al diegenen die tijdens de weekdagen niet kunnen bezoeken, op elk moment tussen 9.00 uur en 7.00 in het centrum langs komen. m. en 5. 00 p. m. Het personeel van dit tandheelkundige zorgcentrum is behulpzaam, altijd klaar om uw twijfels weg te nemen. De tandartsen bieden een indrukwekkende service, zodat u weet waar het probleem ligt en wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om de behandeling van dat probleem. Een heleboel kinderen hebben de LAX Dental and Orthodontics bezocht en kregen eersteklas diensten die hen schone en gezonde tanden bezorgden.


Ballenger Dental Care
139 N Prairie Ave, Inglewood, CA 90301, Verenigde Staten

Rijrichting
. Een team van specialisten die experts zijn op het gebied van cosmetische en familiale tandheelkunde, het Ballenger Dental Care Center is slechts een afspraak verwijderd voor alle inwoners van Inglewood. Het enige wat u hoeft te doen is bellen op 310 412 2994. Hun website is gewijd aan het opslaan van een verzameling foto's van gelukkige patiënten, oud en nieuw. Deze tandheelkundige zorgeenheid is een geschenk uit de hemel en accepteert zowel avond- als noodafspraken, ongeacht of u al dan niet een oude patiënt bent. Hun website heeft een aanvraagformulier, naast informatie over wat u zou kunnen doen als u een gebrek aan verzekering hebt om uw tandheelkundige controles en procedures te dekken.


April 11, 2018