Back to Question Center
0

Noodtandarts Middletown CT

1 answers:

Helpen Middletown-bewoners Vind IMMEDIATE Dental Services Everyday

  • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
  • . Abces, kiespijn, mondpijn
  • Chirurgische noodchirurgie
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen (. 9)

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis.

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist Middletown CT

Bel 24/7. : 1 (855) 909-8885
Middletown CT-noodtandartsen zijn te vinden in dit artikel, welkom op onze eigen 24-uurs tandartsbureau-website en bedankt voor uw bezoek! - arçelik teknik destek. Deze specifieke website is de perfecte online-index voor verwijzingen naar eerstelijns urgente tandartsen in de buurt. De telefoonlijn op deze pagina's is beschikbaar Twenty Four - Seven plus de operators helpen u om binnen enkele minuten contact te maken met een zeer gewaardeerde walkin-tandarts in uw regio in uw stad!. Ons doel hier bij E-tandartsen USA is om u een oprechte en snelle verwijzing te bieden voor de beste spoedeisende tandartsen in de hele U. S.
Emergency Dentist Middletown CT

Middletown is gelegen in Middlesex County, Connecticut, en ligt direct aan de rivier de Connecticut. Deze stad was oorspronkelijk een enorm drukke haven en een bloeiend industrieel centrum. Sinds laat is het meer een populaire winkel-, eet- en uitgaanswijk in de buurt van Wesleyan University. Dit is een zeer mooie 360 ​​hectare grote campus, met meer dan 350 gebouwen en een zeer royaal 11-gebouwend Centre for the Arts-complex. Dit was ook ooit een zeer belangrijk centrum voor de productie van vuurwapens, en talrijke wapenfabrikanten in het gebied waren verantwoordelijk voor de bouw van veel van de pistolen die de Amerikaanse regering nodig had tijdens de oorlog van 1812. Tijdens de jaren 1950, een periode van. banenverlies dat doorging tot in de jaren 1990 begon als gevolg van de populariteit van de auto, en mensen beginnen te pendelen naar nieuwere woningen. Momenteel zijn enkele van de beste werkgevers hier Advanced Behavioral Health, Apple Rehab, Bourdon Forge Co., Gilead Community Service, Kaman Aerospace Corp en Liberty Bank.

Als u geen contact kunt opnemen met een after hours-tandarts in de postings, moet u ons 24/7-hotline-verwijzingsprogramma bellen voor beoefenaars van tandartsen die een week of een week in Middletown werken. Deze specifieke telefoondienst is 24 uur per dag geopend, wat betekent dat er altijd een agent bereikbaar is om u te helpen bij het opnemen van een dringende tandarts in Middletown.

Suggesties voor spoedeisende mondzorg

Voor een afgestoken of beschadigde tand adviseren wij het volgende. Het eerste wat u moet doen is de beschadigde delen van de tand lokaliseren en een goede locatie zoeken om ze op te slaan. Een doek gevuld met ijsblokjes kan een kompres maken dat je tegen de buitenkant van de mond moet houden en dat elke verkruimeling zal vertragen. We raden u dan aan om hulp te zoeken bij een noodkliniek in Middletown en zo snel mogelijk een afspraak te maken.
Emergency Dentist Middletown CT Een recente patiënt in Middletown had een ontbrekende vulling. De tandarts gaf haar aanwijzingen dat suikervrije kauwgom een ​​geweldige, veilige methode is om de ruimte in te nemen waarin de tandholte was. Door het gat met kauwgom te bedekken, beschermt u uzelf tegen een bepaalde pijn en is deze techniek veilig gebleken. Je kunt dentaalcement ook in een apotheek vinden en hiervan gebruik maken om het gat in te vullen, maar het kost je wat meer contant geld. De tandholte opnieuw laten vullen door een spoedeisende tandarts is een prioriteit, na het uitzoeken van een goede manier om de nog in uw tanden achterblijvende leegte pijnloos te beschermen.

Gratis brace-haakjes kunnen een ander probleem zijn waarmee onze klanten hebben gewerkt. Om op korte termijn de daadwerkelijke losse ondersteuning opnieuw te verbinden, gebruik orthodontische wax, kunt u bij veel apotheken terecht. Dit zal zich gedragen als een tijdelijke oplossing, waarbij u een bezoek aan de orthodontist kunt plannen. Een van uw prioriteiten zou moeten zijn om vooraf uw afspraak te maken om klaar te zijn met het juiste papierwerk dat de receptionist bij uw aankomst bij u zal opvragen. Het personeel van noodklinieken is gewend om patiënten te zien die lijden en zij zullen uw bezoek zo snel mogelijk versnellen.

Middletown Emergency Dentist Listings

Zaterdag en zondag weekend tandartspraktijken kunnen worden verkregen, we hebben tijd besteed aan het controleren van dit soort tandheelkundige lijsten om zeker te zijn dat ze precies bieden wat onze eigen klanten willen. , dat is 24 uur tandheelkunde. De directory verderop biedt de mogelijkheid om je eigen spoedeisende tandarts te onderzoeken, maar als je meteen ter zake wilt komen en onmiddellijk een tandarts wilt vinden, raden we aan de verwijzende telefoonlijn te gebruiken.

Sta ons toe om uw tandheelkundige problemen na de sluiting van de dag op te lossen met behulp van de 24-uurs tandheelkundige telefoondienst die we u hebben aangeboden om u te verbinden met een lokaal bureau voor tandheelkunde. Om deze lijst te bezorgen gingen we door de online lijsten van spoedeisende tandartsen in Middletown en meldden toen de tandartspraktijken waarvan we zeker waren dat ze een behandeling kregen die zich uitstrekte tot de vroege avonden, maar ook op zaterdag en zondag. Deze markt van tandartspraktijken is ontwikkeld vanuit het verlangen naar hun diensten, mensen worstelen alleen om nog langer naar een tandartspraktijk te gaan in hun werkdagorganisatie.


Middletown Emergency Dentists USA Referral Service

Telefoon 1 (855) 401-2701
Adres :(. 74) Onze verwijsservice naar tandheelkundige zorgcentra in Middletown.
DDS Meerdere
Samenvatting Bel nu 24 uur per dag en 7 nachten per week om met onze eigen nood tandarts Middletown CT te spreken. telefoondienst. Wanneer u onverwacht een tandheelkundige praktijk heeft, kunt u ons gekwalificeerd personeel hier vinden om u te helpen zoeken naar de beste tandbalspecialisten in uw gemeenschap na de volgende uren. Als u een week end tandartspraktijk wilt, of een avond tandartspraktijk, wij zijn de Middletown-ondersteuning voor u beschikbaar. De samenwerkingsverbanden die we hebben geproduceerd, stellen ons in staat om verbonden te zijn met honderden after hours tandartspraktijken in de Verenigde Staten.


Apollonia Dental

Nummer (860) 269-0618
Bureau 200 Main Street Extension Middletown, CT 06457 (29. ) Artsen : - Evelina Krynska-Pura RDH BS
Website: http: // www. apolloniadentalllc. com /
Beschrijving Evelina Krynska-Pura RDH BS wil u graag helpen en zorgen voor de tandzorg crisis die u ervaart, het beste halen uit hun specifieke technologisch geavanceerde en comfortabele kantoor. milieu

Rijrichting


Geavanceerde kosmetische tandheelkunde

860-347-1227
(. 73) Kantoor
717 Newfield Street, Middletown, CT 06457
Artsen : - Dr. Peter Nelson
Website: http: // advancedcosmeticdentistryct. com /
Diensten Dr. Peter Nelson is echt een gekwalificeerde tandheelkundige professional die spoedeisende orale diensten aanbiedt en die ook altijd openstaat voor nieuwe klanten.

Rijrichting


Gentle Dental Middletown

Nummer 860-346-9601
. Kantoor 414 S. Main St. Middletown, CT 06457
Artsen : - Dr. Prabhjot Kaur DDS
Website: http: // gentledentaldentist. com /
Samenvatting Dr. Prabhjot Kaur DDS wil je helpen een nieuwe klant te zijn, ze zijn bereid om je persoonlijke consultatie te laten maken tijdens hun zaterdag en zondag, of nazorg tandheelkundige consultatie 's nachts. tijden.

Rijrichting


Bereid je voor op een spoedoperatie

Als je ongetwijfeld hebt gekeken naar je verschillende alternatieven met betrekking tot onverwachte spoedbehandeling,. moet een plan hebben voor een bezoek aan de eigenlijke tandartspraktijk. U kunt na het bezoek slaperig vertrekken naar het kantoor van de tandarts als u bent ingeslapen, dus zorg ervoor dat u een chauffeur bij u hebt. Houd rekening met de soorten terugbetalingen die ze op kantoor accepteren en maak gebruik van een van deze formulieren. Dentale noodsituaties kunnen zeer pijnlijk zijn, dus zorg ervoor dat u snel de begeleiding van uw tandartspraktijk zoekt. Hopelijk hebben we de mogelijkheid gehad om u effectief te helpen bij het vinden van een eerstehulp tandarts in Middletown CT. Kijk alsjeblieft altijd op zowat alle tandartspraktijken waar je nog nooit eerder bent geweest door deze mensen op deze Middletown Chamber of Commerce Dentist Page te bekijken.
Emergency Dentist Middletown CT Hier zijn enkele links naar andere steden in Connecticut, posten voor spoedeisende tandartsen:
Bel 24/7: 1 (855) 909-8885

  • . Milford
  • Stamford
  • West Haven

(. 25)

April 11, 2018