Back to Question Center
0

ExpatWoman test: het tandonderzoek van mijn nicht bij het Kindercentrum van Dr. Michael

1 answers:

8 juni 2017, Dubai: Yul van ExpatWoman en zijn nicht hebben onze specialist kindertandarts Dr. Carol Onyango bezocht in het Dr. Michael's Kindertandcentrum.

Hier zijn een paar kanttekeningen uit zijn recensie .

Als volwassenen hebben we nog steeds deze diepe angst om naar de tandarts te gaan en kinderen zijn niet anders. Ondanks hun nieuwsgierigheid zijn kinderen nog steeds bang voor iets of iemand en staan ​​ze bovenop het lijstje samen met het 'monster onder het bed' en onsmakelijke groenten als de gedachte om een ​​tandarts een bezoek te geven waar ze het meest bang voor zijn - custom tailored support.

Toen we bij Dr. Michael aankwamen voor onze afspraak werden we onmiddellijk door Charlotte begroet bij de receptie, ik merkte meteen het warme en lichte interieur op dat een huiselijke sfeer uitstraalt. Terwijl ik bezig was met het invullen van de vereiste gegevens, hield mijn nicht zich bezig met een kinderboek dat ze in de lobby van het centrum vond.

Na een tijdje werden we begroet door Dr. Carol, toen ze ons naar de tandheelkundige behandelkamer leidde, stelde ze een aantal voorlopige vragen over de tandgeschiedenis van mijn nicht, haar kalmerende stem en de vriendelijke stemming. van de kamer hield ons onmiddellijk op ons gemak.

Na afloop ging Dr. Carol over tot een grondige controle van de mondholte van mijn nicht, en onderzocht haar tanden één voor één. We waren erg onder de indruk van haar methodische benadering van de hele procedure en van hoe zachtjes ze met het hele ding omging, er was nooit een saai moment dat we ons niet realiseerden dat het al voorbij was.

Over het algemeen was het een prettige ervaring voor ons, vooral voor mijn nichtje die er niet echt op gesteld is om naar de tandarts te gaan. Als u op zoek bent naar een attente en toegewijde pediatrische tandarts in Dubai, raad ik u aan om een ​​afspraak te maken met Dr. Carol zelf of een van de andere gespecialiseerde kindertandartsen binnen Dr. Michael's Children's Dental Center .

We willen graag Yul en zijn nicht bedanken en we hopen ze snel weer te zien.

April 11, 2018