Back to Question Center
0

De 3 W's om vragen te stellen bij het krijgen van cosmetische tandheelkunde

1 answers:

Voor de vele mensen wier glimlach hen niet in verlegenheid brengt, is cosmetische tandheelkunde nauwelijks een afweging. Buiten het af en toe bleken van tanden is niets nodig. Maar voor sommigen is een glimlach reden voor verlegenheid; - video de fotos online. een hand over de mond bedekt het lachen. Er is een constante behoefte aan verbergen. Voor die mensen kan cosmetische tandheelkunde het leven veranderen. 
The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
Veneers: The Buzz Surrounding Veneers
Celebrities with Porcelain Veneers

Er zijn veel vormen van cosmetische tandheelkunde, van eenvoudig tanden bleken tot het maken van een overbeet. Natuurlijk, wanneer er zo'n breed scala aan dingen is die gedaan kunnen worden, zullen er veel vragen zijn. Om je gerust te stellen, zijn hier de vragen "Wie", "Wat" en "Waarom" die je zou moeten vragen voordat je een beslissing neemt over een procedure.

Laten we beginnen met ..

Wie?.

Dit is een belangrijke vraag, aangezien cosmetische tandheelkunde geen officieel erkende specialiteit binnen de tandheelkunde is. Dus op zoek naar een arts die een accreditatie heeft van de American Academy of Cosmetic Dentistry is een goed begin. Om een ​​accreditatie te krijgen, moet een tandarts een schriftelijk onderzoek voltooien, vijf specifieke soorten klinische gevallen documenteren, deelnemen aan cursussen voor voortgezet onderwijs en slagen voor een afsluitend mondeling examen.

Wat te vragen?

Zodra u een geaccrediteerde tandarts heeft gevonden raadt het AACD u aan om de volgende items te vragen voordat u de behandeling ondergaat :(. 4)

Voor en na foto's. Op deze foto's kunt u de resultaten bekijken van andere patiënten die door de tandarts worden behandeld om ervoor te zorgen dat zijn of haar werk in uw tandheelkundige behoeften past.

References. Met referenties krijgt u een beeld van de kwaliteit van de zorg die de tandarts biedt.

Bewijs van permanente educatie . Zorg ervoor dat uw tandarts cursussen voor permanente educatie heeft gevolgd om hem of haar op de hoogte te houden van de nieuwste technieken in de klinische cosmetische tandheelkunde.

Zodra u de perfecte tandarts hebt gevonden, leert u over de voordelen en risico's en wat u tijdens het proces kunt verwachten. Zorg ervoor dat u vrij bent over:

Wat kost het?

Hoeveel ervaring heeft uw tandarts met. de procedure?

Als achteraf speciaal onderhoud nodig is?

Beantwoording van deze. vragen zullen leiden tot, waarschijnlijk de belangrijkste:

Waarom doe ik dit?

Stel jezelf de vraag:

. Welke voordelen heeft deze behandeling voor mij?

Doen de kosten het op tegen de voordelen?.

Dit zijn belangrijke vragen om te stellen wanneer u beslist wat zou kunnen zijn, dure oplossingen. Uw tandarts zal u kunnen helpen beslissen of een behandeling uw kwaliteit van leven echt zal verbeteren of dat het gewoon een enorme rekening aan de stapel zal toevoegen.

Uw glimlach is uw visitekaartje op de wereld. Een zelfverzekerde persoon zal zichzelf inprenten op de mensen om je heen. Als u heeft besloten om meer te leren over het verbeteren van uw glimlach, kunt u deze vragen naar tevredenheid verhelpen. Zo kunt u vertrouwen opbouwen in uw arts en kunt u ontspannen met uw beslissing. Binnenkort zul je de wereld lichter maken met je nieuwe glimlach!

Zie je beroemdheden zoals Miley Cyrus, Hilary Duff en Catherine Zeta Jones en wens dat je ook een gelijkenis zou kunnen hebben. oogverblindende glimlach ?. Een wittere glimlach wordt onmiddellijk geassocieerd met er jonger uitzien en maakt iemand vaak gelukkiger en zelfverzekerder. Dankzij cosmetische tandartsen hoeft het hebben van mooie, rechte, witte tanden niet noodzakelijkerwijs een bezoek aan de orthodontist te vereisen. Beroemdheden krijgen meestal veneers , een ultradun stukje porselein dat over het tandoppervlak wordt geplaatst. We hebben gepraat met Dr. Ian Rodd uit Dana Point, CA om erachter te komen waarom veneers zo populair zijn en voor de soort patiënten is deze procedure ideaal voor. "Porseleinen veneers bootsen de eigenschappen van onze eigen tanden na, dus ze zijn zeer esthetisch," legt uit Dr. Rodd . "Porseleinen veneers geven licht door op een manier die lijkt op onze eigen tanden, waardoor ze naadloos kunnen worden gecombineerd met onze glimlach. "

In de afgelopen vijf jaar is er meer dan 3000% toename in cosmetische ingrepen , zoals het bleken van tanden en porseleinen veneers, uitgevoerd door cosmetische tandartsen. Zoals bij elke medische procedure, is het noodzakelijk om uw tandarts de juiste vragen te stellen voordat u een toezegging doet.

Mensen die cosmetische fineer overwegen, moeten de tijd en kosten nemen om een ​​diagnostische wax-up te laten maken door hun tandarts. "Een diagnostische wax-up is een van de meest kosteneffectieve en betrouwbare manieren om te zien of de finale veneers naar wens van de patiënt zijn", adviseert Dr. Rodd .

Volgens Dr. Rodd , de typische stappen voor cosmetische veneers zijn:

De consultatie afspraak:
Uw cosmetische tandarts zal indrukken van uw tanden afnemen op de afspraak bij de consultatie. Deze indrukken worden vervolgens door het lab gebruikt om een ​​model met was van het laatste fineer te fabriceren (eigenlijk zoals de tandarts en hun vertrouwde lab uw uiteindelijke glimlachontwerp voorstellen). Dit is de beste manier om te zien hoe de fineer eruit kan zien als deze eenmaal is aangebracht. De consultafspraak is ook wanneer uw cosmetische tandarts uw beet en de vorm van uw tanden kan beoordelen om te zien of het fineer de beste oplossing is voor uw lach.

Tandpreparatie:
Wanneer de diagnostische wax-up wordt voorbereid, kunnen de patiënt en zijn tandarts het voorgestelde ontwerp van het fineer bespreken en wijzigingen aanbrengen. Als die stap is voltooid, worden de tanden geprepareerd en worden er afdrukken gemaakt van de geprepareerde tanden. De diagnostische wax-up kan op dit moment nuttig zijn om het tijdelijke fineer te maken dat over de geprepareerde tanden van de patiënt wordt geplaatst, terwijl de laatste fineren door het lab worden gefabriceerd.

Fineerafgifte
Zodra al deze juiste ontwerpstappen zijn genomen, moet de definitieve benoeming van fineerafleveringen relatief eenvoudig en voorspelbaar zijn.

Het totale proces voor fineer duurt ongeveer drie weken (als u de diagnostische mock-up opneemt), wat aanzienlijk minder tijd is dan bij orthodontische beugels. Dit maakt fineren tot de behandeling voor vele beroemdheden. Dr. Rodd waarschuwt dat fineer niet voor iedereen wordt aanbevolen. Bij tieners bijvoorbeeld, waar de kaken nog steeds vormen en bewegen, zijn fineren vaak geen goed idee, omdat ze misschien opnieuw moeten worden aangebracht vanwege de beweging van de tanden.

Veneers, smiling Als u overweegt veneers te krijgen om uw glimlach mooier te maken, overweeg dan een bezoek aan een cosmetische tandarts voor een consult. U moet voorbereid zijn met enkele vragen om een ​​tandarts te vragen voordat u deze procedure uitvoert. Dr. Rodd suggereert:

1) Vraag hoe lang ze veneers hebben geplaatst en hoe vaak ze deze procedure uitvoeren ( Dr. Rodd (. 11) zegt dat hij deze procedure wekelijks uitvoert).
2) Vraag naar hun training. Hoewel een tandarts facings kan plaatsen, moet u ervoor zorgen dat degene die u kiest een cosmetische tandarts is die de juiste training heeft voltooid. (juiste training kan tot honderden uren duren! )
3) Vraag naar een diagnostische wax-up om te zien hoe fineer eruit zou zien als het klaar was.

We hopen dat deze informatie nuttig is als u besluit veneers te gebruiken om uw glimlach mooier te maken. Bezoek zeker www. DentistUSA. com om een ​​tandarts in uw regio te vinden. Sommige tandartsen bieden fantastische specials en coupons op DentistUSA , dus zorg ervoor dat u profiteert van deze exclusieve deals.

__________________________________________________________________________

Deze site is niet ontworpen voor en biedt geen medisch advies, professionele diagnose, mening, behandeling of diensten aan u of aan een ander individu. Via deze site en koppelingen naar andere sites, DentistUSA. De informatie op deze site, of via koppelingen naar andere sites, is geen vervanging voor medische of professionele zorg, en u mag de informatie niet gebruiken in de plaats van een bezoek, consultatie van een gesprek of het advies van uw tandarts of andere zorgaanbieder. DentistUSA. com is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor advies, verloop van de behandeling, diagnose of andere informatie, diensten of producten die u via deze site verkrijgt.

Veneers zijn een snelle manier om het uiterlijk van je lach te verbeteren, en niemand kent deze truc beter dan beroemdheden. Hier zijn enkele foto's van beroemdheden waarvan wordt gezegd dat ze hun glimlach hebben veranderd met de hulp van een cosmetische tandarts.

Hilary Duff is beroemd om haar facings. Ze moest ze zelfs opnieuw laten doen na
ze kreeg grote terugslag in de media omdat haar fineren te lang waren en haar mond "paardenachtig" was (ze zou. heb DentistUSA. com gebruikt om een ​​vertrouwde tandarts te vinden!). Het is moeilijk te geloven hoeveel invloed porceleinefineren op de loopbaan kunnen hebben. Hier zijn foto's van de mooie actrice Catherine Zeta-Jones voor en na haar glimlachentransformatie. 
The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
Veneers: The Buzz Surrounding Veneers
Celebrities with Porcelain Veneers
"data-medium-file =" https: // dentistusa. bestanden. wordpress. com / 2011/11 / Denzel-washington-fineer-glimlach. jpg? w = 529? w = 179 "data-large-file =" https: // dentistusa. bestanden. wordpress. com / 2011/11 / Denzel-washington-fineer-glimlach. jpg? w = 529? w = 179 "class =" aligncenter size-full wp-image-444 "title =" Denzel Washington Veneers Smile "src =" https: // dentistusa. bestanden. wordpress. com / 2011/11 / Denzel-washington-fineer-glimlach. jpg? w = 529 "alt =" "srcset =" https: // dentistusa. bestanden. wordpress. com / 2011/11 / Denzel-washington-fineer-glimlach. jpg 179w, https: // dentistusa. bestanden. wordpress. com / 2011/11 / Denzel-washington-fineer-glimlach. jpg? w = 112 112w "sizes =" (max-width: 179px) 100vw, 179px ">

Singer, songwriter en modeontwerper Jessica Simpson staat altijd in de schijnwerpers. , dus natuurlijk heeft ze fineren om zeker te zijn dat haar glimlach perfect is.


The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
Veneers: The Buzz Surrounding Veneers
Celebrities with Porcelain Veneers

Middelbare school-musicalster en hartkloppingen tiener . Zac Efron maakte zijn glimlach over voordat hij ultra beroemd werd. Hier is een voor en na blik op zijn glimlach:

De oogverblindende. Eva Mendez toont haar mega-watt-lach op deze foto: ze kan fineren en tanden bleken voor haar glimlach bedanken.


The 3 W’s to Ask When Getting Cosmetic Dentistry
Veneers: The Buzz Surrounding Veneers
Celebrities with Porcelain Veneers

Als je de glimlach wilt hebben. dezelfde, oogverblindende glimlach als je favoriete beroemdheden, bezoek een cosmetische tandarts. Je kunt hier meer lezen over de procedure , en je kunt een afspraak maken voor een geweldige tandarts door te bezoeken DentistUSA. com .

April 11, 2018