Back to Question Center
0

De tandartskliniek van Dr. Michael is verheugd over de nieuwe gespecialiseerde orthodontist

1 answers:
PERSMEDEDELING

1 september 2015, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: Dr. Michael's Dental Clinic, de toonaangevende en meest geavanceerde tandheelkundige zorgverlener in de regio, verwelkomt Dr. Argiro Kechagia bij zijn team van tanddeskundigen - website source.

"Ik kom uit een familie van orthodontisten en tandartsen Mijn vader was een van de eerste orthodontisten die in mijn eigen land, Griekenland, oefende .Ik stond naast tandartsen op en luisterde naar hem. aan patiënten, uitleg over de behandeling en het delen van de vreugde met zijn patiënten aan het einde van elke afspraak Mijn liefde voor orthodontie werd nog sterker in het VK in mijn vroege dagen van de tandheelkunde .Het was toen dat ik me realiseerde hoe gepassioneerd ik ben over het ontwikkelen van gezonder. en een helderder glimlach. "

Dr. Argiro studeerde in 2006 af met een diploma in tandheelkundige chirurgie aan de universiteit van Manchester, Verenigd Koninkrijk. Na haar formele opleiding ondernam dr. Argiro klinische gehechtheid in de orthodontische afdeling van het Countess of Chester Hospital.

In 2009 werd ze met succes lid van de chirurgische ingreep van het Royal College of Surgeons in Edinburgh MFDS (rcsed) en in 2012 voltooide ze drie en een half jaar orthodontie-opleiding aan de Aristotle University of Greece,. haar master's degree (MSc) en specialisatienaam in orthodontie en dentofaciale orthopedie.

"De tandkliniek van dr. Michael, een kliniek van wereldklasse, was aangenaam verrast door de uitzonderlijke behandelingsnormen die de kliniek op alle verschillende gebieden biedt: de artsen, de apparatuur, het materiaal en. al het personeel dat voor Dr. Michael werkt, wordt uiterst zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat de best mogelijke behandelingen beschikbaar zijn voor de klanten. Dr. Michael Formenius is zelf een inspiratieleider die een gevestigde praktijk heeft ontwikkeld en tegelijkertijd heeft geleid. om een ​​vriendelijke, gezinsvriendelijke omgeving voor ons allemaal te cultiveren, ik kon mezelf niet zien werken voor een andere kliniek. "

Dr. Argiro heeft een uitgebreide en solide ervaring in de behandeling van kinderen, tieners en volwassenen met behulp van de nieuwste technieken in orthodontie, waaronder tongsteunen, onzichtbare beugels, het Damon-systeem en mini-implantaten. Ze is een gecertificeerde leverancier van beugels Invisalign, Eon en Incognito. Ze is ook opgeleid om patiënten met een gespleten lip en gehemelte te behandelen, samen met orale en maxillofaciale chirurgen.

Om een ​​afspraak met Dr. Argiro te plannen, belt u met Dr. Michael's tandheelkundige kliniek in Umm Suqeim op 04-3949433 of online een afspraak .

April 11, 2018