Back to Question Center
0

Nood tandarts in Riverside - Vind nu een 24-uurs tandarts

1 answers:

Hulp aan Riverside-bewoners Zoek dagelijks ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel Tolgelvrij

1 (951) 374-1969 (. 30)
Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now

Inhoudsopgave

 1. Een noodhulpt tandarts voor 24 uur vinden in Riverside, Californië (. 30)
 2. Nood tandarts aanbiedingen in Riverside, California
 3. Hoe kan ik me voorbereiden voor uw Riverside, California Emergency Dental Clinic bezoek
 4. (6 - telemedicine technology. ) Kwaliteit van spoedeisende tandartsen in Riverside, Californië
 5. Gangbare 24-uurs noodsituaties
 6. Heeft u een noodextractie nodig?. ?
 7. Noodsituatie versus tandarts voor noodgevallen
 8. Veelgestelde vragen
 9. 24 Hour Tandarts Riverside-opties (30. )

. Het vinden van een 24-uurs spoedarts in Riverside, Californië

Terug naar boven

Noodtandartsen VS heeft de deskundige en zorgzame Riverside noodarts die je nodig hebt om met dat pijnlijke werk om te gaan. kiespijn of herstel die gebroken kroon. Met een uitgebreide lijst van Riverside tandartspraktijken, vindt u inloop-tandheelkundige klinieken met uren die passen bij uw schema zonder u te dwingen dagen of zelfs weken te wachten voor een afspraak met een tandarts.

Emergency Dentists USA biedt ook een selectie van tandheelkundige klinieken met afspraken na de nodige uren om uw tanden schoon of gevuld te maken zonder een dagje werk te missen. Na uren tandheelkundige klinieken hebben zelfs weekenduren die tegemoet te komen aan iedereen die op zaterdagochtend wakker wordt met een vreselijke kiespijn of een pijnlijk abces.

Gebruik onze 24-uurs hulplijn voor noodgevallen om met een operator te praten die u kan helpen bij het kiezen van de juiste Riverside noodarts voor uw huidige gebitshulpverlening. Bekijk onze lokale ziekenhuisinformatie voor een noodsituatie die zich voordoet wanneer u geen verbinding kunt krijgen met een Riverside-noodarts.

Een vinden 24-uurs Emergency Dentist in Riverside, California

Terug naar boven

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now

Terwijl je je vakantie doorbrengt in. Riverside en het bewonderen van het grootste gebouw met de stijl van de Mission Revival in de Verenigde Staten, Emergency Dentists USA werkt er hard aan om u alle accurate en handige informatie te geven die u nodig hebt om de juiste Riverside noodarts te vinden voor al uw tandheelkundige behoeften.

Walk-in tandklinieken - Walk-in tandheelkundige klinieken zoals Smile Maker Dental zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een tandarts kunt zien zonder het gedoe van wachtende weken voor een tandartsafspraak.
Noods tandheelkundige klinieken voor 24 uur - Klinieken die 24 uur per dag gespecialiseerd zijn in het aanbieden van afspraken zijn niet beschikbaar in Riverside. Er zijn verschillende uitstekende ziekenhuizen met afdelingen spoedeisende hulp die openstaan ​​voor pijnlijk tandheelkundig letsel.

Tandartsen na sluitingstijd - Met spreekuur op werkdagen en in het weekend, na uren tandartspraktijken in Riverside omvatten Canyon Crest Dental en Ace Dental Group. Kantoren zoals deze bieden tandheelkundige diensten in het weekend of later op de avond wanneer de meeste tandartspraktijken zijn gesloten.

Nood tandarts aanbiedingen in Riverside, California

Terug naar boven

Nood tandartsen VS is de perfecte plek om uw zoektocht naar een Riverside nood tandarts te beginnen. Door simpelweg door onze uitgebreide lijst met tandartsenpraktijken van Riverside te bladeren, kunt u de juiste tandarts kiezen voor uw specifieke tandheelkundige noodsituatie. Nood tandartsen USA streeft ernaar om alle informatie te verstrekken die u nodig heeft om een ​​tandarts te kiezen, een afspraak te maken en terug te keren naar uw prachtige vakantie in Riverside, Californië. Riverside is een grote stad en we hebben de connecties om een ​​tandarts te vinden die past bij jouw behoeften, en kan je meteen een afspraak bezorgen.


Redlands Family Dental Centre

Nummer: 909-844-5222
Kantoor: 1461 Ford St. 101, Redlands. , Ca, 92373
Artsen: Dr. Tadha
Website: http: // www. myredlandsdentist. com /
Beschrijving: Deze tandheelkundige instelling voor kwaliteitszorg biedt op dezelfde dag hulpdiensten aan patiënten die dringende aandacht van de tandheelkunde nodig hebben. Hoewel deze tandheelkundige noodkliniek niet in Riverside ligt, is deze in de buurt en kan je de broodnodige hulp bieden. Patiëntenproblemen in een weekend of late avonden kunnen behandelen, wordt als een van hun voordelen beschouwd. Ze bieden ook een breed scala aan diensten, waaronder lumineers, dentale afdichtmiddelen, inlays / On Lays, venneers, composietvullingen, volledige mondreconstructie. portret- en cosmetische kunstgebitten, kindertandheelkunde, wortelkanalen, tandextracties, dentale sedatie, hechting, kronen, mini-implantaten voor kunstgebitten of tanden, parodontale therapie, lasertandheelkunde, orale kankeronderzoeken, slaapapneu, snurken therapie en vele anderen. Het tandheelkundige team bestaat uit Dr. Tadha, ADA, CDA (orthodontist, algemene tandheelkunde, implantaat TMJ), Dr. Yashar (specialist parodontologie / tandvlees en implantaat), Dr. Finn (orale sedatie).
Openingstijden:

 • Maandag-vrijdag: 9.30-18.30 uur
 • Zaterdag: 8.00-2.00 uur (9 uur). )

Rij-instructies


Regal Dentistry

Number: 951-846-6260
(125. ) Kantoor: 3950 Pierce Street, Suite L, Riverside, California, 92505
Artsen: Dr. J. Joel Manalese
Website: http: //. www. regaldentistry. net /
Beschrijving: Er bestaat geen twijfel over dat veel tandartspraktijken niet open zijn in het weekend en als u wordt geconfronteerd met een gebroken tand of verlichting nodig hebt voor uw abces, met toegang tot zaterdag of zondag. tandartszorg in Riverside is van cruciaal belang. Bij Regal Dentistry, als de gelegenheid zich voordoet waar je hulp nodig hebt met een pijnlijke tandheelkundige kwestie, zijn ze bereid om een ​​afspraak voor je te plannen op een zaterdag en natuurlijk doordeweekse avonden als dat nodig kan zijn. Dr. Riegel, de aanwezige tandarts, verleent al jarenlang tandverzorging van hoge kwaliteit aan de Riverside-gemeenschap. Ze maken gebruik van de allernieuwste methoden die de veiligheid van de patiënt vooropstellen en stelt het tandheelkundig team in staat het beste te bieden in herstellende, preventieve en implantaat-tandheelkunde. Dr. Robert Riegel behaalde zijn algemene tandheelkunde diploma aan de universiteit van Missouri in 1968 en biedt zijn patiënten een schat aan ervaring. Hij professionele associaties zijn de American Dental Society, de Academie voor Algemene Tandheelkunde en de California Dental Association.
Openingstijden:

 • Maandag-woensdag-donderdag: 9.00-17.00 uur
 • Dinsdag-vrijdag: 9.00 uur-6.00 uur. : 12:00
 • Zaterdag: 9:00-17:00

Rij-instructies


Canyon Crest Dental

(. 32) Nummer: 951-777-9855
Kantoor: 5225 Canyon Crest Dr # 209, Riverside, CA 92507
Artsen: Dr. Merrihew
Website: http: // canyoncrestdental. com /
Omschrijving: Het vinden van een 24-uurs tandarts staat hoog op de ranglijst van velen die naar Riverside verhuisde en plotseling geconfronteerd wordt met gebitsproblemen die hun hele week en levensonderhoud bedreigen. Canyon Crest Dental is open op zaterdag van 8 tot 16 uur, een geweldige optie voor diegenen die een tandarts nodig hebben tijdens het weekend wanneer standaard klinieken gesloten zijn. Laat je tandpijn je week niet definiëren, en kom vandaag naar Canyoncrest voor superieure gezondheid.

Openingstijden:

 • Maandag-vrijdag: 7:00 - 18:00
 • Zaterdag: 8:00 am - 4:. 00pm

Rij-aanwijzingen


Smile Maker Dental

Nummer: 951-509-8828 (. 29) Kantoor: 3858 Tyler St, Riverside, CA 92503
Artsen: Dr. Howard Van
Website: http: // www. net /
Beschrijving: Een goede keuze voor een walkin tandarts die tegemoet komt aan de behoeften van iedereen die in Riverside op zoek is naar spoedeisende zorg, Dr. Howard en zijn personeel staan ​​erom bekend dat ze glimlachen. U moet misschien naar kantoor komen met de noodzaak van een extractie, wortelkanaalbehandeling of diagnose voor een abces: iedereen hier is bekwaam en in staat om in te duiken en u te helpen met welke tandartsramp u ook moet maken. Ook een geweldige keuze voor een tandarts in het weekend, het personeel van Smiler Maker Dental kan onmiddellijk en met grote efficiëntie voor u comfort zorgen.

Openingstijden:

 • Ma-di-Don-Vr: 9:00 - 18:00
 • Sat: 8:. 00 am-2:00pm

Rij richtingen


Riverside Smiles Dentistry

Number: 951-. 680-0505
Kantoor: 6912 Brockton Ave, Riverside, CA 92506
Artsen: Dr. Akkari
Website: http: //. / www. riversidesmilesdentistry. com /
Beschrijving: Een spoedeisende tandarts aan de bovenkant van uw planningslijst moet in elke situatie worden behandeld, van wortelkanaalbehandeling tot dringende en abscessed tanden: dit zijn tandheelkundige noodgevallen die u niet wilt. heel lang uitstellen. Dr. Akkari en zijn kundige staf staan ​​hier voor je klaar om ervoor te zorgen dat elke plotselinge pijn of ander element waar je doorheen gaat direct kan worden behandeld, en dat je naar huis zult gaan zonder de dringende kloppende pijn waarmee je hier bent gekomen.

Openingstijden:

 • Ma-Wo: 9:30 - 18:30
 • Di-Do: 10:00 -. 17:00 uur

Rij-instructies


Ace Dental Group

Nummer: 951-682-. 5777
Kantoor: 3355 Iowa Ave, Riverside, CA 92507
Artsen: Dr. Allen Mossaei
Website: http: //. www. acedentalgroup. com /
Beschrijving: Dr. Allen en zijn staf hebben een geweldige locatie voor een weekendkliniek voor tandartsen in Riverside: ze zijn nu open op zaterdag en je kunt ze vinden op maandag van 08.00-16.00 uur. De weekenden zijn een tijd waarin patiënten die niet zoveel vrije tijd hebben gedurende de week moeten worden gezien, en veel van hun problemen zijn zeer urgent. Besteed geen tijd aan het slikken van pijn in ernstige pijn en zoek nu verlichting bij een bekwame en bewezen zaterdagse tandarts.

Openingstijden:

 • Maandag-vrijdag: 10:00 - 19:00
 • Zaterdag: 8:00 am - 4:. 00pm

Rij richtingen


Riverside, CA heeft haar inwoners en bezoekers veel te bieden. Dit omvat dringende tandheelkundige zorg die open is in het weekend. We hopen dat we u vandaag hebben kunnen helpen bij het vinden van een spoedeisende tandarts. Overweeg deze site aan te bevelen aan uw vrienden en familie als ze op een dag hulp nodig hebben. We hebben lijsten voor zowat elke stad in de Verenigde Staten, dus waarschijnlijk hebben we wat ze nodig hebben in tijden van nood.
Als u na uw noodsituatie een gewone tandarts wilt vinden, kunt u die gebruiken die u voor de noodsituatie gebruikt, of een arts zoeken op de website Tri-County Dental Society . Ze hebben een volledige lijst van tandartsen in Riverside waar u uit kunt kiezen, zodat u waarschijnlijk uw mondgezondheid zult bewaren.

Bereid je voor op je Riverside, California Emergency Dental Clinic Visit

Terug naar boven

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now

Vergelijkbaar met een bezoek aan. uw reguliere tandartsenpraktijk, uw bezoek aan de Riverside-noodtandarts begint met röntgenfoto's en een onderzoek om te bepalen wat de beste manier is om uw gebitsprobleem op te lossen.
Verzamel recente tandheelkundige röntgenfoto's of onderzoeksrecords om naar uw Riverside-afspraak voor een afspraak voor spoedartsen te brengen.

Probeer uiterlijk 15 minuten vóór uw afspraak bij uw tandarts te arriveren. Dit geeft u voldoende tijd om vragen te stellen over uw procedure, het nodige papierwerk in te vullen en vertrouwd te raken met uw nieuwe tandarts.

Controleer of uw nieuwe Riverside-noodarts uw voorkeurstype gebruikt. De meeste tandheelkundige klinieken accepteren contant geld, cheques, een verscheidenheid aan tandheelkundige verzekeringsplannen en vele creditcards.

Controleer of uw Riverside-noodarts uw tandheelkundige verzekering accepteert. Dit kan u op de lange termijn behoorlijk wat geld besparen.

Als u allergisch bent voor welk medicijn dan ook, vermeld dan deze allergie voor uw nieuwe tandarts. Breng een actuele lijst van uw medicijnen mee naar het bezoek aan de tandarts.

Heeft u intense tandheelkundige angst of angst?. Tandangst en angst zijn heel gewoon, en uw Riverside-tandartspersoneel zal uw angsten kunnen kalmeren en u helpen zich prettiger te voelen bij uw afspraak.

Kwaliteit van spoedeisende tandartsen in Riverside, Californië

Terug naar boven

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now

Met uitgebreid nieuw leven ingeblazen medische spoedhulp en een. geschiedenis van de kwaliteit van medische zorg, Riverside, Californië is een geweldige plek om te bezoeken, zelfs als je een tandheelkundige noodsituatie hebt. Deze stad heeft een bevolking van bijna 350.000 mensen, waarmee het de 12e meest bevolkte in de staat is. Riverside is opgericht in de jaren 1870 en geniet een lange geschiedenis in de citrusindustrie en staat bekend om zijn stijlarchitectuur in Mission Revival.

Bezoek het Mission Inn Hotel and Spa voor een kijkje in het grootste gebouw van deze stijl in de Verenigde Staten, of vier het geweldige weer in Californië in Castle Park met carnavaltochten en heerlijke eerlijke gerechten. Kies een dagje wandelen in het California Citrus State Historic Park of bezoek de Botanische Tuinen van de University of California Riverside voor schitterende bloesems. Riverside is de thuisbasis van het March Field Air Museum en verschillende staatshistorische parken die een blik bieden op het vroege Californië en zijn natuurlijke schoonheid.

Een noodsituatie in de tandheelkunde hoeft uw bezoek aan de "City of Arts and Innovation" niet kort te maken, omdat Riverside ook een groot aantal uitstekende tandheelkundige klinieken en ziekenhuizen deelt die klaar staan ​​om u uit pijn te krijgen en. terug op de weg. Het hoogst beoordeelde ziekenhuis in Riverside is Eisenhower Medical Center. Eisenhower Medical Center behoort met zijn nummer één in Riverside tot de top 100 van ziekenhuizen in de Verenigde Staten.

Als u een tandheelkundige noodsituatie heeft en niet in staat bent om een ​​Riverside-noodarts te bezoeken, is dit ziekenhuis een uitstekende keuze voor spoedeisende hulp. Houd er rekening mee dat de meeste ziekenhuisartsen geen tandartsen zijn en die gebroken tand niet kunnen repareren. Ze kunnen medicijnen aanbieden om je pijn onder controle te houden totdat je een Riverside-noodarts kunt bereiken.

Andere grote ziekenhuizen in Riverside zijn Loma Linda University Medical Center en Arrowhead Regional Medical Center. Beide ziekenhuizen hebben spoedeisende hulpafdelingen met uren die het eenvoudig maken om uw tandheelkundige noodsituatie aan te pakken, zelfs als deze zich in het holst van de nacht of in het weekend voordoet. Waar je ook bent in Riverside, een geweldig ziekenhuis of een uitstekende tandheelkundige kliniek is net om de hoek om je pijnvrij te houden terwijl je deze prachtige stad in Californië bezoekt.

Common 24 Hour Dental Emergencies

Terug naar boven

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now Met een verscheidenheid aan veel voorkomende 24-uurs dentale noodsituaties die uw vakantie kunnen onderbreken. in Riverside is het goed om te weten dat Emergency Dentists USA je een groot aantal Riverside nood-tandartsen biedt. Of je nu een vulling hebt verloren of een tand hebt gebroken, er is altijd een tandarts in de buurt om je gebitshulpmiddel op te lossen of om je weer op het goede spoor te krijgen met routinematige tandheelkundige zorg.

Vaak voorkomende dentale noodsituaties zijn gebroken of losse beugels of draden die gebroken, losse of verloren gegane kronen zijn, gedeeltelijk geëxtrudeerde tanden of zelfs tanden die volledig zijn uitgewrongen. U kunt een verwonding aan een zacht weefsel, een afgestoken tand of een voorwerp tussen uw tanden ervaren dat de hulp van een Riverside-noodarts nodig heeft. Veel voorkomende tandheelkundige noodgevallen zijn pijnlijke tandpijn die u midden in de nacht wakker maakt en gevaarlijke abcessen die ervoor kunnen zorgen dat de infectie zich verspreidt naar uw kaak of zelfs de botten in uw gezicht.

EmergencyDentistsUSA. com is geen vervanging voor het zien van een medische professional.

Abces

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now Een abces is een veel voorkomende tandheelkundige noodsituatie die zowel pijnlijk als gevaarlijk kan zijn als hij niet wordt behandeld. Een abces is een infectie die zich vormt tussen de tanden of onder de tanden in het tandvlees. Dit type infectie kan zich verspreiden naar andere delen van het lichaam wanneer geen goede tandheelkundige zorg wordt geboden. Als u denkt dat u een abces heeft, kunt u uw mond meerdere keren per dag spoelen met warm zout water om de pus naar de oppervlakte van het tandvlees te brengen. U moet onmiddellijk een afspraak maken met uw Riverside-noodarts om de oorzaak van het abces te bepalen en de behandeling te starten voordat de infectie zich verspreidt.

Lost Filling

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now Een verloren vulling lijkt misschien niet als een tandheelkundige noodsituatie, maar verloren vullingen kunnen zeer snel pijnlijk worden. Wanneer een vulling verloren is gegaan, is dit vaak omdat de tand onder de vulling is blijven rotten. Dit tandbederf kan gevoelige delen van de tand bereiken en pijn veroorzaken, vooral bij het eten of drinken. Als u een vulling kwijt bent, gebruikt u suikervrije kauwgom om het gaatje in de tand te vullen. Het gebruik van kauwgom met suiker kan pijn veroorzaken en de groei van bacteriën stimuleren. Ga zo snel mogelijk naar uw Riverside-noodarts om de verloren vulling te laten vervangen.

Noods tandpijn

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now Een nood kiespijn is een van de meest voorkomende tandheelkundige noodgevallen. Kiespijn kan ondraaglijk zijn en een bezoek aan je Riverside noodarts is zeker in orde als je kiespijn hebt. Spoel eerst je mond met water en gebruik tandzijde om voedsel dat tussen de tanden zit te verwijderen. Een koud kompres dat op de buitenkant van de wang of in de mond wordt aangebracht, vermindert zwelling en pijn. Plaats nooit een soort pijnstiller tussen de wang en het tandvlees om tandpijnpijn te behandelen. Dit kan chemische brandwonden aan het weefsel van het tandvlees of aan de binnenkant van de wang veroorzaken.

Afgebroken of gebroken tand

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now Een afgebroken of gebroken tand is een veel voorkomende noodsituatie in de tandheelkunde. Als je een tand hebt afgebroken of gebroken, probeer dan de stukjes tand te bewaren door ze in een kleine bak met melk te plaatsen. Spoel je mond met water om resterende stukjes van de tand te verwijderen. Breng een klein stukje gaas aan op elk deel van de mond dat bloedt en blijf tenminste 10 minuten druk uitoefenen op die plekken. Een koud kompres dat op de wangen of lippen wordt aangebracht, vermindert de zwelling en helpt een deel van de pijn verlichten. Ga zo snel mogelijk naar de Riverside-noodarts om de tand te laten repareren.

Heeft u een noodextractie nodig?

Terug naar boven

Emergency Dentist in Riverside – Find A 24-Hour Dentist Now

Mogelijk heeft u noodextractie nodig voor een. verschillende redenen. De meest voorkomende reden voor een noodtandextractie is een tand die pijnlijk is en zo ver is dat hij niet meer door een tandarts kan worden gerepareerd. Soms worden tanden geëxtraheerd omdat ze andere tanden verdringen of de beet van een persoon uit balans raakt. Uw tandarts zal een röntgenfoto maken en een onderzoek uitvoeren om te bepalen of een tand een extractie vereist.

De extractie begint met een lokale of algehele anesthesie die is ontworpen om de pijn te verzachten. Vervolgens gebruikt de tandarts een tandheelkundig hulpmiddel om de tand van het tandvlees te verwijderen. Het tandvlees wordt soms dichtgenaaid met hechtingen die zijn ontworpen om in de loop van de tijd op te lossen. Het gebied is vol met gaas om eventuele bloeding onder controle te houden en u krijgt instructies voor de verzorging van het tandvlees. Volledige genezing vindt over het algemeen binnen een tot twee weken na de extractie plaats.

Het is belangrijk om te voorkomen dat u hard voedsel eet of door een rietje drinkt na uw tandextractie. Neem medicijnen zoals voorgeschreven door uw Riverside Emergency Dentist en vermijd roken of alcoholische dranken drinken. De meeste mensen hebben heel weinig pijn na een noodtandextractie. Een gebroken tand die afkomstig is van een hoofdletsel, vereist beslist een bezoek aan een ziekenhuisafdeling om ervoor te zorgen dat u goed genoeg bent om uw tand te laten repareren. Hoewel een arts op de eerstehulpafdeling geen tandarts is, kan hij of zij zeker helpen om uw tandpijn te verlichten met medicijnen en u naar een Riverside-noodarts te verwijzen.

Houd er rekening mee dat voor de meeste dentale noodgevallen geen reis naar de eerste hulp nodig is. In feite is een ER-arts niet opgeleid om tanden te repareren en u zult hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk naar een tandheelkundige kliniek gaan, zelfs na het ER-bezoek. Om uzelf een kostenpost op te slaan in het ziekenhuis, samen met de tijd die het kost om in de eerste hulp te wachten, ga direct naar uw Riverside noodarts voor een gebitshulpmiddel. Uw spoedeisende tandarts is goed uitgerust om een ​​pijnlijke kiespijn, een gebarsten of gebroken tand en zelfs een verloren vulling of kroon te behandelen. Een spoedeisende tandarts kan zelfs zorgen voor dat gevaarlijke abces.

FAQ

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik na 24 uur mijn gebruikelijke tandarts niet kan bereiken en als ik. Heeft u een noodgeval?

Als u na de openingstijden van de tandarts uw gebruikelijke tandarts niet kunt bereiken en u een noodgeval heeft, neem dan contact op met een Riverside-noodhulparts die hierboven vermeld staat. U kunt ook bellen naar de hotline Emergency Dentists USA voor hulp bij het vinden van een uitstekende spoedeisende tandarts. Als u geen contact kunt opnemen met een tandarts, belt u 911 of gaat u naar de dichtstbijzijnde spoedafdeling van het ziekenhuis.

Ik heb ernstige mondpijn, moet ik een spoedeisende tandarts zien of moet ik wachten?.

Als u hevige mondpijn hebt, moet u zo snel mogelijk een Riverside-noodarts zien. Hoe langer u wacht om een ​​pijnlijk tandheelkundig probleem aan te pakken, hoe groter de kans dat u een uitgebreidere behandeling en een duurdere behandeling nodig heeft.

De draad op mijn beugel brak, zou ik hem voor de rest afsnijden?.

Knip nooit de draad van uw beugel af, ook niet als de draad gebroken is. Gebruik een katoenen bal of een beetje orthodontische was om het scherpe uiteinde van de draad af te dekken. Gebruik het gumuiteinde van een potlood om de draad in een comfortabelere positie in uw mond te duwen en bezoek uw Riverside-noodarts zo snel mogelijk.

Wat is plaque en waarom is het slecht?

Plaque is een kleverige substantie die zich opbouwt op tanden die niet goed zijn geborsteld. Plaque bevat bacteriën die zuren afscheiden die het tandglazuur afbreken. Wanneer plaque niet wordt verwijderd, wordt het tandsteen dat uiterst moeilijk te verwijderen is.

Wat veroorzaakt slechte adem?

Slechte ademteug kan van verschillende oorzaken komen maar wordt meestal geassocieerd met verkeerd tandenpoetsen, tandbederf. en onjuiste mondhygiëne. Slechte ademteug kan ook worden geassocieerd met bepaalde soorten medicijnen, het eten van specifiek voedsel en roken of alcohol drinken.

24-uurs tandarts Riverside opties

Terug naar boven

De tijd doorbrengen in de prachtige stad Riverside betekent genieten van de Californische zon. Het verkennen van het March Field Air Museum, het Mission Inn Museum en de mooie oevers van Lake Hemet maken het een perfecte vakantie voor gezinnen met kinderen en nieuwe bewoners die deze "City of Arts and Innovation" willen leren kennen. "Een tandheelkundige noodsituatie hoeft geen heerlijke vakantie tot een plotselinge stop te brengen, want Riverside biedt een groot aantal deskundige tandartsen voor noodgevallen die toegewijd zijn om voor u te zorgen.

Stap in het kantoor van Dr. Merrihew bij Canyon Crest Dental om die gebroken tand te repareren of snel een vulling te laten vervangen. Canyon Crest Dental heeft de zaterdaguren om uw tandheelkundige noodsituatie bij te wonen, samen met de avonduren tot 6 p. m. Kies Smile Maker Dental om losse beugels te repareren of pijnlijk abces te laten onderzoeken op een zaterdag tot 2 p. m. of op werkdagen tot 6 p. m. Dr.

Als u geen contact kunt opnemen met een Riverside-noodarts, hebben de Riverside-ziekenhuizen 24-uursafdelingen voor spoedgevallen die medische diensten aanbieden, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht. Hoewel de spoedeisende hulp niet bedoeld is om een ​​gebroken tand te behandelen, kan een arts van de Riverside Spoedeisende Hulp u helpen pijn te krijgen totdat u contact kunt opnemen met uw spoedeisende tandarts.

Wanneer u een nieuwe tandarts kiest, moet u hun inloggegevens en licentieverlening controleren via de website van de American Dental Association hier: www. ada. org . U kunt ook de website van de California Dental Association hier gebruiken: www. cda. org om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tandarts beschikt over de juiste licenties voor de staat Californië. Beide websites bieden uitstekende informatie met betrekking tot tandheelkundige diensten en tandheelkundige gezondheid.

Dit portaal voor noodartsen in de VS is een website die uitsluitend ter informatie is en niet mag worden gebruikt ter vervanging van het feitelijke advies van een medische professional. Als een patiënt een noodsituatie heeft en geen tandarts kan bereiken, bel dan 911 voor onmiddellijke respons en veiligheid.

April 11, 2018