Back to Question Center
0

Dr. Michael's Dental Clinic bezoekt Jumeirah International Nursery - SouthRidge

1 answers:

23 februari 2016, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: Dr. Sosan Fatima, onze coördinator van de schoolprojecten, bezocht de kinderen van Jumeirah International Nursery South Ridge in Burj Downtown gisteren tijdens hun "Being Healthy Week".

"We hebben een videopresentatie en een tandenborstelsworkshop voor kinderen van 14 maanden tot 2 jaar gevolgd door een demonstratie van de tandartsstoel om hen een idee te geven van hoe het is om een ​​tandheelkundige kliniek te bezoeken," zei Dr. Sosan. "We hopen dat ze, door hen voor te stellen aan de tandartsstoelervaring , zich meer op hun gemak voelen als ze hun tandartsen gaan bezoeken - costa almeria property for sale.


ZIE OOK : Dr. Michael's Dental Clinic bezoekt Kids Spot Nursery


"Voor het tweede deel deden we nog een videopresentatie, een poppenshow en een workshop voor de kinderen van twee en een halve tot vier jaar. jaar gevolgd door hun tandheelkundige controle. Alle kinderen die met een lichte glimlach op de behandelstoel kwamen, werden beloond met speciale goodie bags. "

" We hadden ook een Q & amp; A-sessie tijdens de interactie met kinderen om meer te weten te komen over hun poets- en flossinggewoonten en ook om te weten of ouders hen helpen met poetsen. We beëindigden onze sessie rond 12.30 uur en sloten ons bezoek af met de kinderen en de leraren te bedanken. "

" Het bezoek vandaag met de kleintjes was gewoon fantastisch!. Het was geweldig om met hen in contact te komen en hen te leren over hun tanden. Ze waren allemaal zo blij en heel attent gedurende de sessie. Speciale dank aan alle leraren en coördinatoren die ons hebben geholpen om dit bezoek tot een succes te maken. “

April 11, 2018