Back to Question Center
0

Emergency Dentist St. Charles, IL - Zoek een 24-uurs tandarts

1 answers:

St. Charles-bewoners helpen elke dag ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826 (. 30)
Emergency Dentist St. Charles, IL – Find a 24 Hour Dentist

Als u een bezoek brengt aan of verhuist naar St - computer repair los altos. Charles Township, heeft u veel voor u in petto. De stad is prachtig en vol met prachtige parken om te wandelen en te ontspannen. Als je in de buurt bent, moet je Pottawatomie Park, dat rivier varen en golfen aanbied, bezoeken voor je plezier. Als je van dieren in het wild houdt, moet je James Pate Philip State Park bezoeken, want dit is een natuurgebied voor dieren. Helaas maakt tandpijn niet uit wie je bent of wat je plannen zijn, maar als je tandpijn krijgt, kun je erop vertrouwen dat er veel tandartsen en specialisten in St. Charles klaar staan ​​om je te helpen.

Emergencydentistsusa. com doet er alles aan om u te helpen bij het vinden van een tandarts in uw regio. We hebben een lijst met tandartsen en specialisten samengesteld die u kunt bekijken en u kunt de dichtstbijzijnde tandarts kiezen. Alles wat u hoeft te doen om een ​​tandarts of specialist te identificeren, is de lijst bekijken. Als u de lijst niet kunt bekijken of als u geen tijd hebt, belt u dan nu onze gratis hotline voor de tandartszoeker.

Ons team van ervaren medewerkers zal u helpen bij het kiezen van de tandarts die aan uw behoeften voldoet. We kunnen u uw eerste afspraak maken en u zelfs een routebeschrijving naar het kantoor van de tandarts geven. We raden u aan om ongeveer 15 minuten voor aanvang van uw afspraak aan te komen om nieuwe patiëntenadministratie in te vullen. U dient een geldig identiteitsbewijs, uw verzekeringsbewijs, uw nabetaling en een lijst met uw huidige medicijnen en allergieën voor uw afspraak mee te brengen.

Emergency Dental Office St. Charles, IL

. Als u een tandarts of specialist nodig heeft in St. Charles, IL, aarzel dan niet om er een te zoeken, want u zult merken dat er veel opties voor u beschikbaar zijn. Terwijl u naar hen op zoek gaat, ziet u dat er algemene tandartsen, tandartsen voor families, pediatrische specialisten, orthodontisten, parodontisten, implantologen en meer zijn. Over het algemeen zult u eerst een algemene tandarts bezoeken en zij zullen u diagnosticeren en behandelen;. als ze dat echter niet kunnen, zult u merken dat ze u doorverwijzen naar een specialist.

 • Walk-in tandheelkundige klinieken - inloop tandheelkundige klinieken bieden tandheelkundige bezoeken zonder het gedoe van het maken van een afspraak of wacht dagen of weken om de tandarts te zien.
 • Noodsituatie 24-uurs tandheelkundige klinieken - dit type tandheelkundige kliniek heeft een tandarts 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.
 • After Hour Dentists - een after hour tandheelkundige kliniek biedt diensten aan buiten de standaard 9a. m. tot 5 p. m. kantoortijden. Na uur tandheelkundige klinieken bevatten vaak afspraken in het weekend of 's avonds.

Second Street Dental

Telefoonnummer: (630) 584-0026 (29. ) Adres: 115 S. Second Street, St. Charles, IL 60174
Website: www. tweede-street-dental. com
Artsen: Dr. Molly Hayes, DDS, Dr. Marco Colella, DMD, Dr. Jo Janckila, DMD
Beschrijving: (. 90) Als u op zoek bent naar een comfortabele omgeving voor het hele gezin, is Second Street Dental de plek om naartoe te gaan. Al onze diensten zijn ontworpen om u de kwaliteitszorg te bieden die u nodig hebt. We weten dat naar de tandarts gaan misschien niet uw favoriete ding is om te doen, maar we maken het leuk en informatief voor u. , Ste. E, St. Charles, IL 60175
Website: www. randallwooddental. com
Artsen: Randallwood Dental staat klaar om u en het hele gezin een reden te geven om te glimlachen. We bieden routinecontroles tot complete glimlach make-overs voor die patiënten die terug willen vallen op hun glimlach. Onze missie is om ervoor te zorgen dat patiënten die zorg nodig hebben, dat kunnen. Bovendien weet ons team hoe eng het kan zijn om de tandarts te bezoeken, daarom bieden we sedatie-tandheelkunde aan met distikstofoxide en IV-sedatie.
Beschrijving:

 • Ma 7:00 AM - 7:00 PM
 • Tue 7. : 00 AM - 7:00 PM
 • Woe 07:00 - 13:00
 • Don 7:00 AM - 7:. 00 PM
 • Vr Gesloten
 • Za 08:00 - 13:00

. Rij-instructies

Randall Ridge Dental

Telefoonnummer: (630). 587-2600
Adres: 700 S. Randall Road, Suite # 1, St. Charles, IL 60174
Website: . www. randallridgedental. com
Artsen: Dr. Bryan Cichon, Dr. Milton Geivelis
Beschrijving: Randall Ridge Dental is uw bron voor al uw tandheelkundige behoeften. Al onze professionals, van het frontofficemedewerkers tot onze tandartsen, zijn getraind en ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide tandheelkundige procedures en kunnen u diensten verlenen zoals slaapapneu-behandeling, TMJ-behandeling, wortelkanaalbehandeling, tandheelkundige implantaten en meer.

 • Ma 9:00 AM - 17:00
 • Di 10:00 AM - 7:00 PM .
 • wo Alleen op afspraak
 • Don 9:00 AM - 6:00 PM
 • Fri 9:. 00 AM - 4:00 PM
 • Za 8.00 - 14.00

. Rij-instructies

Emergency Dentist St. Charles, IL – Find a 24 Hour Dentist

24 Hour Emergency Dentist St. Charles

(60. ) Als u tandpijn heeft, heeft u mogelijk een onderliggende aandoening die dit veroorzaakt. Een tandabces kan bijvoorbeeld veel pijn veroorzaken en kan tandbederf veroorzaken. Als je langer dan een paar uur pijn hebt gehad, moet je op zoek gaan naar spoedeisende tandheelkundige zorg in St. Charles. Als u tand- of kaakpijn hebt als gevolg van een ongeluk waarbij u betrokken was, is het belangrijk dat u eerst de ER of het dringende zorgcentrum bezoekt om ervoor te zorgen dat u niet ernstig gewond raakt.

Wanneer u een nieuwe tandarts bezoekt, ongeacht de locatie, moet u ervoor zorgen dat u de inloggegevens van de tandarts bekijkt en noteert u of de tandarts een vergunning heeft om de zorg te verlenen. jij hebt nodig. Om dit te doen, bezoekt u gewoon de Illinois Dental Association en doorzoek de naam van de tandarts. U kunt ook naar de inloggegevens van de tandarts op kantoor zoeken, omdat er zoveel in de receptie hangen.

April 12, 2018