Back to Question Center
0

Wittere glimlach voor uw bruiloft: 4 manieren om de look te krijgen!

1 answers:

Met het huwelijksseizoen in volle gang weten we dat bruiden parelwitte tanden willen hebben om bij die prachtige witte jurk te passen.


Whiter Smiles for Your Wedding: 4 Ways to Get The Look!
Oral Cancer Awareness: Symptoms and Risk Factors
If a monkey can do it…

Foto via StyleMePretty , Fotografie door Chad Morgan Photography

(0. ) Je kunt de indruk wekken van een wittere glimlach door helderdere lippenstift te dragen, zoals rood, waardoor je smile pop !

Clinique een hele lijn van 12 lippenstiften heeft gemaakt. in verschillende tinten om uw glimlach helderder te laten lijken - web companies in lebanon. Clinique beweert: "Op aanvraag creëren Clinique's speciaal ontworpen lippenstiftkleuren een contrast dat uw glimlach lichter maakt. "Deze geweldige lipschaduwen kunnen een minder duur alternatief zijn voor professionele whitening-behandelingen.


Whiter Smiles for Your Wedding: 4 Ways to Get The Look!
Oral Cancer Awareness: Symptoms and Risk Factors
If a monkey can do it…

Als u een langdurige witheid wilt, raden we u aan uw tandarts te vragen of onderstaande procedures voor u werken om uw glimlach te verbeteren.

Je kunt altijd meegaan met Zoom!. Whitening, een professionele in-office whitening behandeling gedaan onder toezicht van een tandheelkundige professional. Deze laserwaste procedure claimt je glimlach op te vrolijken met maximaal 8 tinten, wat bijna genoeg is om een ​​bruidsjurk te evenaren!. De gemiddelde kosten zijn ongeveer $ 500;. echter, www. DentistUSA. com Tandartsen posten vaak deals voor Zoom!. Whitening en andere whitening-procedures op kantoor. Het beste deel van deze methode: de drukke bruid zal zeker 45 minuten kunnen besparen om deze procedure te voltooien. Zoek hier een cosmetische tandarts .

Nog een geweldig programma waar veel tandartsen van DentistUSA aan meedoen, is Free Whitening for Life. Met Free Whitening for Life kunnen tandartsen gratis, thuis te gebruiken, op maat te maken bleeklepels aanbieden na afloop van tandheelkundige behandelingen. Deze bleeklepels vereisen 7-10 dagen aanbrenging en kunnen tanden verlichten met maximaal 6 tinten.

Witte stroken & amp;. bleekmiddelen zijn ook een effectief alternatief voor vele professionele witmakersystemen. Bruiden kunnen hiervoor kiezen, omdat ze een goedkoop alternatief zijn voor de bovenstaande twee methoden en ze zijn verkrijgbaar in de meeste drogisterijen. Deze nemen strips mee naar huis en polijstmiddelen kunnen 7 tot 30 dagen duren om te werken en meestal fleuren je tanden met een paar tinten.


Whiter Smiles for Your Wedding: 4 Ways to Get The Look!
Oral Cancer Awareness: Symptoms and Risk Factors
If a monkey can do it…

Dit zijn allemaal fantastische manieren om een ​​helderdere, wittere lach op je trouwdag te krijgen. Ze variëren van het kiezen van een oplichtende lipkleur tot het bezoeken van een tandarts om het beste medische programma voor u te vinden.

Hebt u geïnformeerd naar het bleken van tanden voor uw bruiloft?. Vind een cosmetische tandarts online hier !

We raden altijd aan om een ​​tandarts te raadplegen voordat u begint met een cosmetische of tandheelkundige behandeling. Neem contact op met een tandarts om erachter te komen welke van de bovenstaande voor u geschikt is, en doe verder onderzoek voordat u een beslissing neemt. Deze blogpost is op geen enkele manier bedoeld als vervanging van medisch advies.

April is de maand van de voorlichting over mondkanker, dus DentistUSA. com wil graag de tijd nemen om onze lezers voor te lichten over mondkanker. Er zijn veel factoren die de ontwikkeling van mondkanker beïnvloeden. Volgens WebMD omvatten ze: 
Whiter Smiles for Your Wedding: 4 Ways to Get The Look!
Oral Cancer Awareness: Symptoms and Risk Factors
If a monkey can do it…

  • " Roken: Rokers van sigaretten, sigaren of pijpen zijn zes keer meer kans dan. niet-rokers om orale kankers te ontwikkelen.
  • Rookloze tabaksgebruikers. Gebruikers van dip-, snuiftabak- of pruimtabakproducten hebben 50 keer meer kans op het ontwikkelen van kanker van de wang, het tandvlees en de binnenkant van de lippen.
  • Overmatige consumptie van alcohol. Mondelinge kankers komen ongeveer zes keer vaker voor bij drinkers dan bij niet-drinkers.
  • Familiegeschiedenis van kanker.
  • Overmatige blootstelling aan de zon , vooral op jonge leeftijd.

Hoewel de meerderheid van gevallen van mondkanker voorkomt bij personen die roken of drinken, heeft 27% van de mensen die orale kanker krijgen helemaal geen risicofactoren. Jaarlijks worden meer dan 30.000 nieuwe gevallen van mondkanker geconstateerd. Ze zullen knobbels of onregelmatige weefselveranderingen voelen in uw nek, hoofd, gezicht en mondholte. Sommige tandartsen bieden zelfs een geavanceerd screeningsexamen aan met de naam vizilite-screening bij uw controle om symptomen van mondkanker te vinden. Hieronder kunt u een video vinden over deze screening:

We raden u ten zeerste aan om uw tandarts tweemaal per jaar te bezoeken (. 2) hoe eerder het wordt gevangen, hoe groter de kans dat je de kanker krijgt.

Ze zeggen dat als een aap het kan, jij ook.

Volgens de National Geographic laten langstaart Macaque apen in Thailand niet alleen hun eigen tanden flossen , maar leren zij ook hun jongen om hun tanden te poetsen. Zelfs zonder dat een tandarts hen eraan herinnert dat ze dagelijks moeten flossen, trekken Macaques die in de buurt van een boeddhistisch heiligdom in Lopburi wonen, Thailand mensenhaar uit en gebruiken deze strengen als floss. Als ze geen mensenhaar trekken, is het bekend dat ze kokosvezels en twijgen gebruiken voor flosdraad.

Hier is een videoclip waarin deze Macaque-apen flossen en hun jong laten zien hoe te flossen:

Dus als een aap het kan, waarom. is het niet?. Wist je dat als je niet flosst, je 35% van de oppervlakken van je tand mist?. Het is essentieel dat je ten minste één keer per dag floss om de ruimtes tussen je tanden schoon te houden. Als u niet zeker weet hoe u goed moet flossen, kunt u een tandarts vinden op DentistUSA om hen te vragen u flostechnieken te leren.

Gaat u elke nacht flossen?. Welke merk tandzijde gebruik je?

April 13, 2018