Back to Question Center
0

Nood tandarts North Miami FL

1 answers:

Helpen inwoners van Noord-Miami vinden ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten elke dag

  • Ontlast splijt, gebarsten of verloren tand
  • (6. ) Abces, kiespijn, mondpijn
  • Chirurgische spoedchirurgie
  • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en vakanties.

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel Tolgel - house sales in spain 0. Gratis

1 (888) 420-6826
Emergency Dentist North Miami FL

Oproep 24 /. 7: 1 (855) 909-8885
Dit zeer drukke en kosmopolitische deel van het land ziet vele toeristen jaar na jaar aankomen om te genieten van zijn voorzieningen en prachtige stranden, en er zijn veel mogelijkheden om plotselinge tandheelkundige noodgevallen te krijgen. Het kan van alles zijn, van een gebarsten of gebroken tand tot een ernstig pijnlijke tand waardoor je wanhopig op zoek bent naar een spoedeisende tandarts in North Miami, en we kunnen je helpen er een te vinden wanneer het uur erg laat is 's nachts of in het weekend. We willen niet dat je in hevige pijn in bed wordt gehackt en dat je het gevoel hebt dat je geen familiebetrokkenheid zult missen als je problemen ondervindt.

Emergency Dentist North Miami FL

Dit is een zonovergoten en zwoele stad die de zesde grootste is in Miami-Dade County en de Biscayne Campus van de Florida International University herbergt. Deze campus biedt enkele van de beste afstudeerprogramma's in Florida: architectuur, bedrijfsadministratie, wetgeving, medicijnen en enkele van de beste hoge doctoraten in de Verenigde Staten. Een groot herkenningspunt dat buitenstaanders en lokale inwoners graag willen verkennen, is Oleta River State Park: een bewaarde ruimte met een van de grootste concentraties Casuarina-bomen in de staat. Direct na de Tweede Wereldoorlog bleven de huizenbouw, winkelbouw, nieuwe winkels en groei van kantooractiviteiten vele jaren doorgaan zonder enig teken van vertraging. Enkele geweldige plekken om te zien zijn het Museum van Hedendaagse kunst, ontworpen door de wereldwijd befaamde architect Charles Gwathmey, en is een belangrijke bron van artistiek plezier voor de bewoners. Enkele topwerkgevers in de regio zijn Showroom Logic, VSI Nearshore, MorrisCore, EveryMundo, MobileHealp en Kyzen Consulting.

Als u er niet in slaagt om een ​​tandarts na de openingstijden te bereiken, bel dan onze 24-uurs telefonische adviesdienst voor tandartspraktijken die een hard weekend of misschien een avond in Noord-Miami werken. De noodtelefoondienst voor telefonie is 24 uur per dag geopend, dus eindig nu al uw leed en neem contact op met een after hours tandheelkundige kliniek in North Miami FL!

Dental Emergency Care Tips

Degenen die groot genoeg zijn. professionals om onze late nachtklinieken te helpen vertellen ons dat ze vrij goed kunnen inschatten welke noodsituaties het vaakst voorkomen op de klinieken. een afgebeten tong of lip is heel ernstig, vooral omdat een hoge hoeveelheid bloed binnen een zeer korte tijd verloren kan gaan. Veel patiënten denken dat wanneer dit gebeurt het iets is dat niet serieus is, en het kan echt snel ernstig worden!. razendsnelle fietstochten, contactsporten en skaten zijn allemaal manieren om dit letsel te voorkomen. Als uw bloeding niet binnen 10 of 15 minuten stopt, moet u de tandarts meteen zien!

Wat te verwachten bij de spoedeisende tandarts

Een bezoek aan een spoedeisende tandarts moet niet te verschillend zijn. van een reguliere reis naar de tandheelkundige kliniek. Er is altijd papierwerk dat bij elke medische afspraak hoort, en u wilt met de administratieve medewerkers spreken voorafgaand aan uw afspraak en werken om alle documenten in te vullen voordat u aankomt om ervoor te zorgen dat u snel service krijgt. De tandartspraktijk die u bezoekt, moet worden beheerd door medewerkers die gewend zijn om de service te versnellen vanwege het noodgeval van de bezoekers van hun kliniek, dus zij moeten u snel doorverwijzen. Gebruik deze lijst om uw eigen zoektocht naar een spoedbehandelaar in tandheelkunde te starten, mocht u niet direct in contact kunnen komen met een tandartspraktijk, of misschien wilt u alleen de problemen omzeilen, dan moet u de 24/7 after hour telefoondienst bellen. wij bieden u.

Sta ons toe om uw dringende tandheelkundige situatie op te lossen met de 24-uurs mondhygiëne-hotline die we u hebben aangeboden om u te verbinden met een lokaal bureau voor tandheelkunde. Om deze index te geven, groeven we de webgebaseerde resultaten van spoedeisende tandartsen in Noord-Miami en schetsten we de tandartspraktijken waarvan we zeker waren dat ze zorgden voor doorspreiding naar de nachten en zaterdagen en zondagen. Dit soort zorg blijkt zo essentieel te zijn dat deze kleinere markt volwassener is geworden ten dienste van mensen die geen verbinding kunnen maken en ook een tandarts kan raadplegen tijdens de normale werkuren van het bedrijf.


Noodtandartsen VS North Miami Referral Services

Telefoon 1 (855) 401-2701
Bureau (. 69) Onze service van verwijzingen naar tandartsencentra in Noord-Miami.
Artsen Diversen
Beschrijving Nu bellen, 24 uur per dag en 7 dagen per week om met onze eigen spoedeisende hulpcentrale North Miami FL te praten. Onze eigen medewerkers zullen u helpen bij het zoeken naar de beste kaakchirurg om voor u te zorgen bij het herstellen van uw mondzorg crisis. Of het nu een nacht tandarts, een weekend tandartspraktijk of een tandartspraktijk op elk moment is, wij zijn de Noord-Miami nood tandheelkundige centrum verwijzer die u moet gebruiken!. Elk van onze contacten en relaties plaatst ons in directe verbinding met de allerbeste tandartspraktijken voor noodsituaties overal in de VS


Fain Dental Arts

Nummer 786. -801-2401
Kantoor 11645 Biscayne Blvd, Suite 407, North Miami, FL 33181
Artsen : - Dr. Sylvan Fain
Website: http: // www. drsylvanfain. com /
Beschrijving Dr. Sylvan Fain biedt u een uitstekende mate van klanttevredenheid en heeft ook crisisdiensten ter beschikking gesteld. Hun personeel levert expertise op met betrekking tot wortelkanalen, tandheelkundige kronen en tandextracties.

Rijrichting


Hutchinson Dental

Nummer 786- 235-5120
Kantoor. 1313 NE 125th St Suite 100 North Miami, FL 33161
Artsen : - Paula E. Hutchinson DDS
Website: http: // www. Hutchinson-dental. com /
Beschrijving Paula E. Hutchinson D.D. S. is echt een deskundige tandarts die na de uren orale diensten levert en ook voortdurend open staat voor nieuwe klanten. De formeel gekwalificeerde beoefenaars van de tandheelkunde hier leveren diensten, waaronder algemene onderzoeken, vullingen, wortelkanalen en tandheelkundige implantaten.

Rijrichting


Dental vana

Nummer 786. 516. 2882
Kantoor 12417 Biscayne Blvd. North Miami, FL 33181
Artsen : - Dr. Bewley
Website: http: // dentalvana. com /
Diensten Dr. Bewley verwelkomt gloednieuwe klanten, vooral diegenen die op zoek zijn naar tandheelkundige zorg voor dringende zorg, zorg ervoor dat u vooraf belt met uw raadpleging.

Rijrichting


Castaneda Family Dentistry

Nummer: (305) 598-6665
(. 68) Kantoor:
8200 SW 117th Ave, Suite 106, Miami, FL 33183
Artsen: Dr. Ricardo Castaneda
Website: http: // www. drrcdental. com / weekenddentist / 24-uurs-tandarts-miami /
Omschrijving: Dr. Ricardo Castaneda DMD is een zeer ervaren tandarts in het gezin die 24-uurs mondzorg en na een aantal uur spoedeisende hulp per telefoon verstrekt;. en hij begrijpt dat een afgebroken tand, verloren vulling of plotselinge kiespijn op elk moment kan voorkomen. Hij ontving verschillende onderscheidingen van de zeer prestigieuze Tufts Dental University in Boston, zijn algemene doel was om het uithoudingsvermogen van de tanden van zijn patiënt te vergroten, en hij heeft een zeer zorgzame benadering van mondgezondheid in het algemeen.
Rij-instructies


Smile Expert Design Centre

Nummer: (305) 947-7999
. Kantoor: 17101 NE 19th Ave. # 104 North Miami Beach, FL33162
Artsen: Dr. Jean-Jacques Edderai
Website: http: // www. northmiamibeachdentist. com / tandheelkundige diensten / noodgevallen-en-ongevallen /
Beschrijving: Als je door deze stad reist vol met ongerept zand en heel blauw water, is een van de eerste dingen die je zult realiseren dat. veel van de dingen die mis kunnen gaan in de tandheelkundige wereld gebeuren in het weekend en 's avonds laat. Als u een zeer ernstige kiespijn heeft, een vulling of kroon bent kwijtgeraakt of na een tand gaat bloeden, kunt u absoluut een tandheelkundige noodsituatie op uw handen hebben. De hoofdarts van het personeel hier is echt gespecialiseerd in pijnverlichting en bedient patiënten van Bay Harbor, Aventura, Ft. Lauderdale, Miami Beach, North Miami Beach en Miami.
Rijrichtingen


Coral Gables Dentistry

Nummer: (305) 567-1992
Bureau. : 3326 Ponce de Leon Blvd Coral Gables, FL 33134
Artsen: Dr. Gordon D. Sokoloff
Website: http: // coralgablesdentistry. com / our-practice /
Beschrijving: Dit is een noodgeval in Miami en een tandheelkundige kliniek na de tand des doods, die er prat op gaat extra zorg te dragen om hun patiënten op veel verschillende manieren te beschermen, en zelfs stikstofoxide zal aanbieden op. geen extra kosten voor routinematige schoonmaakbeurten tot een ernstig wortelkanaal. Patiënten hier kunnen een film kijken of een andere korte film naar keuze in de stoel wachten, en het zorgzame personeel staat erom bekend absoluut top te zijn. Dr Sokoloff deed spa-tandheelkunde vele jaren voordat het erg populair werd, en hij heeft zich altijd ingezet voor pijnvrije tandheelkunde.
Rij-instructies


Miami Center for Implant Dentistry Emergency Services

Nummer: (305) 387-6453
. Kantoor: 13840 SW 56th Street, Miller Square Shopping Ctr. , Miami, FL 33175
Artsen: Dr. Selman
Website: http: // www. miamicosmeticdentalcare. com / emergency-dentist-miami /
Beschrijving: Tandheelkundige noodsituaties kunnen resulteren in veel pijn, druk op de kaak en blijven de patiënt erg gefrustreerd maken. Bij het eerste teken van dit soort ongemakken, moet een noodprofessional zeker worden geraadpleegd. Deze kliniek is op zaterdag tot 15.00 uur geopend en heeft een hoog niveau van expertise met tandbreuken en breuken, en wanneer de tekenen van trauma hoog zijn, hebt u misschien een wortelkanaal nodig om te zorgen dat een infectie zich niet verspreidt.
Rij-instructies


Voorbereiding op uw noodsituatie Tandartsbezoek

Toen ons werd verteld dat veel landelijke mensen een beter portaal nodig hadden om een ​​spoedeisende tandarts in Noord te lokaliseren. Miami FL, we zijn de uitdaging aangegaan. Zoveel mensen uit het hele land vertelden ons dat de portals die ze gebruikten, ze alleen maar met antwoordapparaten in verband brachten en dat de frustratie toenam wanneer ze ernstige tandpijn ondervonden. Ons portaal kan patiënten helpen een zaterdagse tandarts op te sporen als ze toevallig een ongeluk hebben met hun geliefden of kinderen in het weekend en een deskundig advies over de dubbelganger nodig hebben. Als u röntgendiagnostiek, een diepgaande blik op een tand die echt begint te kwetsen of een follow-up van een noodgeval van een tijdje geleden nodig heeft, kan onze portal u de beste en meest ervaren professional voor het werk vinden. Zorg ervoor dat u enig onderzoek doet naar een tandarts die u van plan bent uit te checken. We raden u aan gebruik te maken van North Miami Chamber of Commerce Dentist Page .
Emergency Dentist North Miami FL

Hier zijn enkele links naar andere steden in Florida, posten voor spoedeisende tandartsen:

  • Kissimmee
  • Homestead (. 9)
  • Tamarac
  • April 13, 2018