Back to Question Center
0

Top 10 meest gedeelde tandheelkundige titels van 2014

1 answers:
.

We hebben het hele jaar doorgebracht met het speuren van het internet om u op de hoogte te houden van de belangrijkste tandheelkundige verhalen voor 2014. Hier. zijn de 10 verhalen die in 2014 de meeste aandelen op sociale media hebben ontvangen. Hier zijn ze, in de volgorde van de meeste sociale aandelen.

Top 10 meest gedeelde mondiale koppen van 2014

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

De ouders van de 9-jarige Lexi ontdekten de (zeer) harde manier waarop de mal op was toen - network assessment proposal in Portland. ze hebben deze brief van haar gevonden. Het is zo moeilijk om de magie levend te houden voor kinderen deze dagen!. Lees hier de originele post .

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Wat is het met mensen die zichzelf meer zorgen willen maken over tandartsen dan ze al zijn?. Dit bericht over oud (laten we ze gewoon oud noemen, oké?) Gebruikte tandheelkundige gereedschappen WEG TERUG toen de aardkorst afkoelde kreeg dit jaar veel aandacht. Mensen, laten we eerlijk zijn hier. We zijn in de tandheelkunde en dit spoort ons ook angst aan. Dit is de link .

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Deze arme tiener was zo teleurgesteld dat hij wakker werd van kaakchirurgie en merkte dat Queen Bey niet in de. zijn kant om hem te troosten. Voor wat het waard is, zouden we graag Beyoncé bij ons op bezoek hebben om onze patiënten ook na-extractie-knuffels te geven!. Deze hilarische video tijdens zijn rit naar huis op YouTube heeft meer dan 30.000 views sinds het werd gepubliceerd op 3 oktober. Hier is de video-link .

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Klik NIET op voor mensen met gevoelige magen. Als je een gulzigheid bent voor straf zoals wij zijn, klik dan weg. Volgens dit artikel van IFLS (we kunnen het acroniem niet uitleggen - dit is een familie-tandheelkundige site) heeft tot 4% van de mensen hyperdontia, of meer tanden dan normaal. Het is gewoon dat het grootste deel van de tijd, ze niet uit je neus groeien. Dit verhaal heeft meer dan 43.000 shares op Facebook gezien.

6. Pas op voor "onnodige" extracties van de wijsheid-tand

Extractions Dit verhaal kreeg dit jaar veel sociale aandelen. Kort gezegd waarschuwt het artikel voor "onnodige" extracties van verstandskiezen. In feite kreeg dit artikel zoveel aandelen dat we een volledig artikel over verstandskiezen in onze bronnenbibliotheek hebben geschreven. Nieuwsflits: we zijn het erover eens (in ieder geval het basisthema). Hoe meer tanden je kunt houden voor het leven, hoe sterker en gezonder je glimlach zal zijn. Maar verstandskiezen kunnen ook veel problemen veroorzaken, van verdrukking tot pijn en zelfs tandverlies. Alle operaties en extracties omvatten risico's. U moet zich zeker op uw gemak voelen om met uw tandarts te praten over uw verstandskiezen en de algemene mondgezondheid.

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Aah, de vele toepassingen voor kokosolie. Deze substantie ontving eervolle vermelding in een van onze blogs over 'tandheelkundige doe-het-zelf-trends'. Het blijkt dat, hoewel we het niet als een "wonder" zouden classificeren, kokosolie wel antimicrobiële eigenschappen heeft, en in combinatie met regelmatig poetsen en flossen, evenals professionele tandheelkundige controles, inderdaad een positieve toevoeging kunnen zijn aan. uw behandelplan voor de tandarts. Hier is een artikel over dit onderwerp met veel aandelen.

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Dit is een ander artikel dat niet voor de zwakkere (of maag) is. Deze tiener werd gediagnosticeerd met complexe samengestelde odontoma, wat resulteert in de abnormale groei van tandachtige structuren. In dit geval eindigde dit arme kind met 232 extra "tanden" die tijdens een operatie van 7 uur moesten worden verwijderd. Gelukkig is deze aandoening ook erg zeldzaam. Onze officiële opmerking: GROSSSS. Maar toch, nogal cool. Dit is het artikel van IFLS.

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Dit verhaal kreeg dit jaar veel aandacht. 1st Family Dental heeft besloten om deze tandpasta als voorzorgsmaatregel uit onze inventaris te verwijderen. U kunt hier ons persbericht lezen .

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Het is niet verwonderlijk dat dit verhaal dit jaar veel aandacht kreeg. Wie houdt niet van het idee om nooit meer een tandvulling nodig te hebben?. Deze nieuwe behandeling die wordt bestudeerd aan Kings College London wordt Electrically Accelerated and Enhanced Remineralisation (EAER) genoemd. De behandeling zou moeten werken door de natuurlijke beweging van calcium- en fosfaatmineralen in de beschadigde tand te versnellen. Meer onderzoek is nodig om te bepalen of deze behandeling effectief en wijdverbreid zal zijn. We houden deze nieuwe technologie in de gaten!

Top 10 Most Shared Dental Headlines of 2014

Laten we 2014 op een vrolijke toon afsluiten. Deze post van buzzfeed ontving dit jaar de meeste sociale aandelen en we zijn niet verrast. Een geweldige glimlach is niet alleen goed voor je algehele gezondheid, het kan ook wonderen doen voor je zelfrespect, carrière en relaties!. Bekijk deze voor en na foto's van beroemdheden die bewijzen hoeveel een geweldige glimlach je hele uiterlijk kan veranderen. We zijn ook blij om een ​​breed scala aan leeftijden te zien. Het is nooit te laat om je glimlach zo gezond mogelijk te maken!

Van ons allemaal bij 1st Family Dental, we wensen je een gelukkig, gezond en veilig nieuwjaar!

(. 8)

April 13, 2018