Back to Question Center
0

De 2e jaarlijkse "Hoe mijn zomervakantie maakte me glimlach" wedstrijd

1 answers:


The 2nd Annual “How My Summer Vacation Made Me SMILE” Contest
Make a Friend Smile Contest

Het is weer die tijd van het jaar!. Het weer is warm, mensen staan ​​buiten en iedereen glimlacht van oor tot oor.

Om deze zomerse glimlachjes te verspreiden, houdt DentistUSA de jaarlijkse (jaarlijkse) "How My Summer Vacation Made Me SMILE" -wedstrijd voor de 2 en . Om deel te nemen, post een foto van jou en / of je familie die van het seizoen geniet - polling software. Het kan een foto zijn van een familiepicknick, een dag op het strand of gewoon luieren in de achtertuin. Wat een glimlach op je gezicht brengt!

Vertel ons dan hoe het moment je doet glimlachen en laat je vrienden en familie dan stemmen op je foto. De persoon met de meeste stemmen wint!. Fans kunnen één keer per dag stemmen. Moedig mensen dus aan om elke dag op je foto te stemmen!

Hoe mijn zomervakantie gemaakt voor DentistUSA De SMILE-wedstrijd begint op 21 juni st 2013 en duurt t / m 8 juli 2013. Winnaars worden op 10 juli ingelicht. th , 2012. Een winnaar van een hoofdprijs ontvangt een Amazon-cadeaubon van $ 50. Een winnaar van de 2e plaats ontvangt een Amazon-cadeaubon van $ 25. We zullen ook een andere winnaar hebben die we willekeurig trekken van iedereen die meedoet. Die persoon ontvangt een Amazon-cadeaubon van $ 25.

Volg de onderstaande stappen om in te voeren.

1. Klik hier om deel te nemen!

2. Vul het inschrijfformulier in en upload een foto met uw zomervakantie!

3. Vertel ons hoe het je aan het lachen maakte in het vak met de fotobeschrijving.

4. Laat je vrienden en familie stemmen!

5. De foto met de meeste stemmen wint een Amazon-cadeaubon van $ 50!

6. De foto met de op één na hoogste stemmen wint een cadeaubon van $ 25 Amazon.

7. Eén Winnaar van de winnaar wordt willekeurig getrokken uit iedereen die een Amazon-cadeaubon van $ 25 binnenkrijgt en wint.

Vergeet niet dat uw vrienden en familie één keer per dag kunnen stemmen. Zorg er dus voor dat ze zo vaak mogelijk willen liken, delen en stemmen!.

Ik hoop dat je een goede zomer hebt!

-Het DentistUSA-team


The 2nd Annual “How My Summer Vacation Made Me SMILE” Contest
Make a Friend Smile Contest


The 2nd Annual “How My Summer Vacation Made Me SMILE” Contest
Make a Friend Smile Contest

. Als u wilt deelnemen, plaatst u een foto van uzelf en / of uw geliefde die van het vakantieseizoen geniet. Het zou een foto kunnen zijn van jullie twee die de boom trimmen, een sneeuwballengevecht hebben of gewoon een hete kokos drinken. Wat een glimlach op je gezicht brengt!. Vertel ons dan hoe die persoon je laat glimlachen en laat mensen stemmen op jouw foto en verhaal. De persoon met de meeste stemmen wint één $ 50 American Express-cadeaubon voor zichzelf en één voor hun geliefde!. Fans kunnen één keer per dag stemmen. Moedig mensen dus aan elke dag op uw foto te stemmen!. Er is een prijs van $ 25 op de tweede plaats voor jou en een vriend en we zullen willekeurig één winnaar kiezen van iedereen die meedeed om nog een prijs van $ 25 te winnen voor jou en een vriend.

Klik hier om in te voeren en dan:

1. Vul het inschrijfformulier in en upload een foto met uw geliefde.

2. Vertel ons hoe ze je laten lachen in het vak met de fotobeschrijving

3. Laat mensen stemmen!

4. De foto met de meeste stemmen wint één $ 50 American Express-cadeaubon voor zichzelf en één voor hun geliefde!. Eén winnaar op de tweede plaats wint een cadeaubon van $ 25 American Express voor zichzelf en één voor hun geliefde.

5. We zullen ook een andere winnaar hebben die we willekeurig trekken van iedereen die meedoet. Die persoon krijgt een cadeaubon van $ 25 voor $ 25 voor zichzelf en één voor zijn geliefde.

DentistUSA's Make a Friend Smile Wedstrijd begint op 26 november 2012 en loopt tot en met 14 december 2012. De winnaars worden 17 december 2012 bekendgemaakt.

Denk eraan, mensen. kan één keer per dag stemmen. Dus zorg ervoor dat ze zo vaak mogelijk willen liken, delen en stemmen!

Veel succes en fijne feestdagen van ons allemaal op DentistUSA !


The 2nd Annual “How My Summer Vacation Made Me SMILE” Contest
Make a Friend Smile Contest
.

April 13, 2018