Back to Question Center
0

Dr. Michael's tandkliniek bezoekt kinderplattegrond

1 answers:

25 februari 2016, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: Dr. Sosan Fatima, onze coördinator van de schoolprojecten, heeft Kids Spot Nursery in Jumeirah bezocht als onderdeel van het gratis mondelinge gezondheidsvoorlichtingsprogramma van Dr. Michael voor de schoolkinderen in Dubai.

"De trip naar Kids Spot Nursery was fantastisch! - wool midi dress. Ik heb 42 kinderen van 14 maanden tot 3 jaar oud gezien. Er waren een paar van de kinderen die niet zo happig waren om een ​​tandarts te zien en ik heb er persoonlijk van genoten toen ze halverwege de sessie warm begonnen te worden, "zei Dr. Fatima.


ZIE OOK : Dr. Michael's Dental Clinic bezoekt Jumeirah International Nursery


"Uit nieuwsgierigheid keken sommige kinderen rond toen we aan het opzetten waren. Ze proberen uit te vinden wie we waren en waarom we er zijn. We zijn begonnen met een interactieve Q & amp; A-sessie over hun persoonlijke mondhygiëne, gevolgd door een leuke videopresentatie om hen meer op hun gemak te stellen. Na de presentatie hebben we een tandheelkundige check-up gedaan voor alle kinderen en een workshop over poetsen. "

" Ik wil Kids Spot Nursery, de zeer behulpzame en energieke leraren, coördinatoren en natuurlijk de kinderen bedanken voor het feit dat ze ons hebben verlaten. "

Neem contact op met onze schoolprojectcoördinator op 04-3397700 om een ​​tandartsbezoek aan uw school of een tandheelkundige veldreis naar het Dr. Michael's Kindertandcentrum te regelen.

April 13, 2018