Back to Question Center
0

Glimlach mag geheim blijven als we ouder worden, AACD Survey Says

1 answers:

Generaties onthullen attitudes over de impact van veroudering op schoonheid

MADISON, Wis. (10 september 2012) - Ogen kunnen het venster naar de ziel zijn, maar een glimlach kan de tand des tijds weerstaan, volgens. een nieuw onderzoek uitgevoerd door Kelton namens de American Academy of Cosmetic Dentistry, www. aacd. com . Het onderzoek concludeerde dat een glimlach de enige is die altijd het meest aantrekkelijk blijft, ongeacht hoe oud we worden - logiciel paie en ligne.

Bijna de helft (45%) denkt dat iemands glimlach de effecten van veroudering kan tarten terwijl ogen in een ver verwijderde seconde komen (34%). Ter vergelijking: minder volwassenen vinden de volgende kenmerken die waarschijnlijk goed verouderen:

  • Lichaamsvorm (10%)
  • Haar (6%)
  • Benen (5%. )

Misschien uit ervaring gesproken, kan 54 procent van de Amerikaanse bevolking van 50 jaar of ouder verklaren dat een lach de functie is die tientallen jaren verjaardagen het meest aantrekkelijk kan maken. Dit is veel meer dan 39 procent van de jongere tegenhangers die hetzelfde voelen.

De Amerikaanse Academie voor Cosmetische Tandheelkunde heeft de enquête uitgevoerd ter erkenning van de Healthy Ageing Month die in september plaatsvindt. Kelton ondervroeg 1018 Amerikaanse volwassenen van 18 jaar en ouder en ondervroeg hen over hun houding met betrekking tot ouder worden en schoonheid.

Glimlachverbeteringen Overgewicht verliezen

Een overweldigende meerderheid (80%) van de volwassenen geeft toe dat ze geld zouden uitgeven om ouderdomsgebreken te verbergen of corrigeren. Vrouwen zijn meer geneigd dan mannen (84% versus 75%) om te investeren in verbeteringen en, verrassend genoeg, deze vrouwen zouden betalen om hun tanden te maken voordat ze zouden betalen voor gewichtsverlieshulp (63% versus 49%).

Van de respondenten die bereid waren te investeren in het oplossen van hun gebreken, zou meer dan drie op de vijf (62%) van hen hun geld uitgeven om de kwaliteit van hun tanden te behouden - veel meer dan degenen die het overgewicht zouden aanpakken (48. %), dunner wordend haar (33%) of donkere kringen onder de ogen (33%). Andere verouderingsonvolkomenheden zoals rimpels (31%) en spataderen op hun benen (28%) hebben meer kans genegeerd te worden dan hun tanden.

En omdat velen ervan overtuigd zijn dat het draaien van de 30 tot veel angst leidt, is het geen verrassing dat mensen in de leeftijd van 30-39 jaar meer kans hebben dan andere leeftijdsgroepen samen (88% versus 78%) om hun discretionaire inkomen aan hun uiterlijk te spenderen. Meer volwassenen in de leeftijd van 18-49 dan hun 50+ tegenhangers zouden investeren in het handhaven van een jeugdige uitstraling, vooral als het gaat om dunner wordend haar (38% versus 23%) en rimpels (34% versus 26%).

"Feit is dat we leven in een tijd waarin het mogelijk is om de klok terug te draaien en enkele fysieke gevolgen van veroudering te verbeteren", aldus dr. Ron Goodlin, president van AACD. "Daarmee zien we dat onze tandheelkundige patiënten, zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, een grote verbetering in hun zelfvertrouwen zien die elk deel van hun leven beïnvloedt. "


Over de enquête

De AACD Smile Survey werd uitgevoerd door Kelton tussen 17 augustus en 23 augustus 2012 en bereikte 1.018 nationaal representatieve Amerikanen van 18 jaar en ouder, met behulp van een e-mailuitnodiging. en een online enquête. Foutmarge = +/- 3. 1 procent.

Over Kelton

Kelton is een toonaangevend internationaal kennisbedrijf dat partner is bij meer dan 100 van de Fortune 500 en duizenden kleinere bedrijven en organisaties. Gebruikmaken van een breed scala aan aangepaste, innovatieve onderzoekstechnieken en personeelsexpertise op het gebied van marketing, branding, PR, media en bedrijfsstrategie;. Kelton helpt de bedrijven van klanten naar voren te brengen.

Over de AACD

De AACD is 's werelds grootste non-profitorganisatie die zich toelegt op het bevorderen van uitmuntendheid in uitgebreide mondzorg die kunst en wetenschap combineert om de gezondheid, esthetiek en functie van de tandarts optimaal te verbeteren. De AACD, die bestaat uit meer dan 6.300 cosmetische tandheelkundige professionals in 70 landen over de hele wereld, voldoet aan zijn missie door het aanbieden van superieure educatieve mogelijkheden, het promoten en ondersteunen van een gerespecteerd Accreditatie-diploma, en dient als een gebruiksvriendelijk en uitnodigend forum voor de creatieve uitwisseling van kennis en ideeën. en het verstrekken van accurate en nuttige informatie aan het publiek en het beroep. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
414-332-2933 Kristina Hoffman
Voor AACD
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
262-468-6798

April 13, 2018