Back to Question Center
0

Tandenborstelverzorging: schoonmaken, opbergen en vervangen

1 answers:

We hebben altijd benadrukt hoe belangrijk het is om persoonlijke mondhygiëne te observeren: twee keer per dag poetsen gedurende twee minuten, dagelijks flossen en tongschrapen.

Om ervoor te zorgen dat we het maximale uit onze tandenborstels halen, moeten we ervoor zorgen dat we ze goed onderhouden en onderhouden.

De mond is de thuisbasis van verschillende soorten bacteriën en deze worden tijdens gebruik overgebracht op tandenborstels. Tandenborstels kunnen ook bacteriën opnemen die aanwezig zijn in de lucht en in de omgeving waarin ze worden bewaard.

Dit zijn algemene aanbevelingen van de American Dental Association en de Council on Scientific Affairs voor het verzorgen van tandenborstels:

  1. Vervang uw tandenborstel ongeveer elke 3â € "4 maanden of eerder als de borstelharen worden - south america tour packages. gerafeld en versleten door gebruik.
  2. Controleer de tandenborstels van uw kinderen op rafels en slijtage. Tandenborstels voor kinderen moeten vaak vaker worden vervangen dan volwassenenâ € ™.
  3. Deel nooit uw tandenborstel. Het delen ervan kan resulteren in een uitwisseling van lichaamsvloeistoffen en micro-organismen tussen u en de andere persoon.
  4. Spoel uw tandenborstel na gebruik grondig af met kraanwater om de resterende tandpasta en ander vuil te verwijderen. Houd het rechtop en laat het aan de lucht drogen totdat het weer tijd is om te poetsen.
  5. Als u en uw gezin dezelfde houder delen, sta dan niet toe dat uw tandenborstels met elkaar in contact komen om het risico van kruisbesmetting te voorkomen.
  6. Bedek uw tandenborstel niet routinematig en bewaar deze niet in een gesloten bak. Een vochtige omgeving is vatbaarder voor bacteriegroei dan de open lucht.

Sommige reinigingsmethoden, waaronder het gebruik van de vaatwasser of magnetron, kunnen uw tandenborstel beschadigen. Het is mogelijk niet ontworpen om bestand te zijn tegen dergelijke reinigingsomstandigheden en bijgevolg de effectiviteit van uw tandenborstel te verminderen.

Er zijn ook in de handel verkrijgbare ontsmettingsmiddelen voor tandenborstels en als u ervoor kiest om ervoor te gaan, kiest u een product dat is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA).

Met deze experttips in gedachten zijn we allemaal gewapend en klaar om het beste te halen uit onze goede mondhygiënepartners. Veel plezier met poetsen!

April 16, 2018