Back to Question Center
0

Nood tandarts Streamwood, IL - Zoek een 24-uurs tandarts

1 answers:
Home / Illinois / Streamwood
.

Streamwood-bewoners helpen om elke dag ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • - mini dresses sale. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826 (. 6)
Emergency Dentist Streamwood, IL – Find a 24 Hour Dentist

Streamwood, IL is een prachtige buitenwijk van Chicago. Het is een groeiende stad met veel nieuwe bedrijven. Er zijn veel leuke dingen om te doen, en omdat het in Chicago is, is er altijd genoeg entertainment. Dit betekent ook dat u een verscheidenheid aan tandartsen zult hebben waaruit u kunt kiezen wanneer u Streamwood bezoekt.

Emergencydentists. com maakt het gemakkelijk voor u om een ​​spoedeisende tandarts te vinden wanneer u op bezoek bent of bent verhuisd naar een nieuwe staat. De site somt verschillende kantoren op, samen met hun openingstijden, enkele van de diensten die zij aanbieden en enkele van de betaalmethoden en verzekeringen die zij accepteren. Dit is een veel snellere optie om een ​​nieuwe tandarts te vinden dan om eindeloos door een telefoonboek te zoeken of naar de Gouden Gids te kijken.

Als u niet online kunt komen, kunt u ook bellen met onze 24/7 gratis telefonische hotline voor tandartspunten. Een van onze behulpzame medewerkers helpt u graag bij het vinden van een plaatselijke tandarts die beschikbaar is om u te helpen met uw tandheelkundige probleem. Zodra u een tandarts heeft gekozen, kunnen zij ook uw eerste afspraak voor u plannen en u een routebeschrijving naar het kantoor van uw nieuwe tandarts bezorgen.

We raden u aan ongeveer 15 tot 20 minuten vóór uw geplande afspraak aan te komen. Dit komt omdat elk tandartsbureau dat u nog nooit hebt bezocht, u nodig heeft om een ​​pakket met informatie in te vullen. Het is ook belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs met foto bij u hebt, een lijst met eventuele medicijnen die u gebruikt en een kopie van uw verzekeringskaart als u die heeft. Als het nodig is, moet je ook bereid zijn om een ​​copay te betalen.

Emergency Dentist Streamwood, IL – Find a 24 Hour Dentist

Emergency Dental Office Streamwood, IL

Streamwood is een vrij grote stad met tal van nieuwe bedrijven die consequent naar het gebied komen. Dit betekent dat u voldoende tandartsen zult hebben om uit dat aanbod weekenduren te kiezen, evenals uitgebreide uren gedurende de week. De meeste noodtandartsen die u zult vinden, zijn algemene tandartsen die vrijwel elke situatie aankunnen. Als u doorverwezen moet worden naar een specialist, kunnen zij dat ook doen, maar veel hebben een verscheidenheid aan tandheelkundige professionals op personeel.

 • Walk-in tandklinieken - inloopklinieken bieden tandheelkundige bezoeken aan zonder een afspraak te maken of dagen of weken te wachten om de tandarts te bezoeken.
 • Noods tandheelkundige klinieken voor 24 uur - dit type tandartspraktijk heeft 24 uur per dag en zeven dagen per week een tandarts beschikbaar.
 • After Hour Tandartsen â € "een after hour tandheelkundige kliniek biedt diensten buiten de standaard 9 a. m. tot 5 p. m. kantoortijden. Na uur tandheelkundige klinieken bevatten vaak afspraken in het weekend of 's avonds.

Healthy Smiles Dental Care

Telefoonnummer: 630-837-5500
Adres: 906 Irving Park. Rd, Streamwood, IL 60107
Website: www. healthysmilesdentalcare. org
Artsen: Giusto Romano, DDS
Beschrijving: Healthy Smiles Dental Care is er trots op zijn patiënten een grote verscheidenheid aan uren aan te bieden om ervoor te zorgen dat ze in staat zijn om. hun tandheelkundige behoeften werden ontmoet wanneer ze dit het meest nodig hadden. Ze bieden innovatieve en cosmetische tandheelkunde voor patiënten van alle leeftijden. Het kantoor is comfortabel en verwelkomend om ervoor te zorgen dat patiënten zich prettig voelen bij elk van hun afspraken. poldekfamilydental. com
Artsen: Dr. Poldek
Omschrijving: Het doel van Poldek Family Dental is om elke patiënt zich welkom te laten voelen en tegelijkertijd hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden. Ze gebruiken de modernste technologie en de nieuwste technieken om patiënten de best mogelijke mondzorg te bieden. Ze zijn toegewijd aan de zorg van elke patiënt en streven ernaar om iedereen zich familie te laten voelen.

 • Ma 8:00 AM â € "6:00 PM
 • Di 7:00 AM â €" 6:00 PM
 • wo 8:00 AM. â € "12:00 PM
 • do 7:00 AM â €" 6:00 PM
 • Vrij Gesloten

Routebeschrijving.

Streamwood Smiles Dental Care

Telefoonnummer: 630-289-7111
Adres: 63 S Sutton. Rd, Streamwood, IL 60107
Website: www. drclschneiderdentalcare. com
Artsen: Dr. Schneider
Omschrijving: Het doel van Streamwood Smiles Dental Care is ervoor te zorgen dat elke patiënt tevreden is en comfortabel met zijn glimlach. Ze bieden een omgeving waar het hele gezin zich tijdens afspraken kan ontspannen en op zijn gemak voelen. Met verlengde uren is het hun doel ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot tandheelkundige zorg wanneer ze het nodig hebben.

 • Ma 09:00 - 17:00
 • Di 14:00 - 20:30
 • Wed 14:00 uur. â € "20:30
 • Do 09:00 - 17:00
 • Vrij 8:00 - 14:00
 • Zat. 8:00 AM - 2:00 PM

Rij-instructies

24-uurs noodarts Tandheelkunde Streamwood

(44. ) Als je mond pijn begint te doen, is het een goed idee om die pijn niet langer dan ongeveer een uur langer te laten duren. Als de pijn het gevolg is van een sportongeval of een soort trauma aan uw mond, is het belangrijk dat u eerst naar een eerste hulp of dringende zorg gaat. Ze moeten botbreuken uitsluiten voordat het veilig voor u is om door te gaan naar een spoedeisende tandarts.

Wanneer u naar een nieuwe tandarts gaat, moet u er altijd voor zorgen dat zijn licentie en referenties up-to-date zijn. Je kunt dit eenvoudig doen tijdens je eerste afspraak. Wanneer u naar uw afspraak gaat, vraagt ​​u de receptioniste om toestemming om deze informatie te bekijken. Het is aannemelijk dat de tandarts deze door het hele kantoor zal laten inlijsten en weergeven. Als u liever vóór uw eerste afspraak checkt, kunt u de naam van de arts eenvoudig op de Illinois Dental Association-website zoeken.

April 16, 2018