Back to Question Center
0

B voor Berry Brained

1 answers:

Een bes goed nieuws is uit: bessen zijn de beste vriend van onze hersenen.

De ouder wordende hersenen

Kinderen lachen vaak om hoe hun oma's hun naam vergeten of een kleinkind voor de ander verwarren. En we hebben hartverscheurende films gezien die draaien om personages met de ziekte van Alzheimer (dementie of gewoon gezegd, geheugenverlies).

Een heersende wetenschappelijke theorie koppelt veroudering aan vrije radicalen. Een nieuwe beoordeling door de American Chemical Society geeft sterk bewijs dat bosbessen, aardbeien en ander bessen de hersenfunctie kunnen stimuleren, onze herinneringen scherp kunnen houden en leeftijdgerelateerd geheugenverlies kunnen voorkomen.

ZIE OOK: Is cranberrysap goed voor uw tanden?

Het toevoegen van een redelijke portie van deze heerlijke bessen voorkomt op positieve wijze ontstekingen die resulteren in hersencelbeschadiging, waardoor de mentale controle wordt verbeterd - house for sale malaga spain. en functie.

Gezond lichaam van Berry

Het gaat niet alleen om geheugen. Bessen worden al lang geassocieerd met gezondheid.

Bosbessen blijven bovenaan de ladder staan ​​en houden zich bezig met groenten en ander fruit, als de rijkste bron van antioxidanten. Studies tonen ook aan dat bosbessen het potentieel hebben om cholesterol te verlagen, vooral voor diegenen die niet goed reageren op een typisch medicijnregime.

Aardbeien bevatten veel vitamine C en zijn opgepompt met fytochemicaliën en antioxidanten die kanker kunnen helpen voorkomen.

Veenbessen zitten vol met proanthocyanidinen waarvan bekend is dat ze urineweginfecties en fytonutriënten voorkomen die ons lichaam helpen beschermen tegen hartziekten en kanker.

Frambozen bevatten ellaginezuur waarvan bekend is dat het â € ~deedâ € ™ veroorzaakt in bepaalde kankercellen. Ze zijn een uitstekende bron van vitamine C en er wordt gemeld dat ze het cholesterol verlagen.

Het is bekend dat bosbessen de gezondheid van diabetici verbeteren. Ze verbeteren ook het zicht en nachtzicht.

Dus, ga je gang en ga naar de dichtstbijzijnde fruitmarkt!

Onthoud een briefje van ons hier bij Dr. Michael: om je tanden en lichaam gezond te houden, te onderhouden. een uitgebalanceerd dieet dat is gericht op gematigdheid en variëteit. Fruit, zoals het meeste voedsel, bevat suiker. Suikerachtig voedsel kan tandbederf veroorzaken, maar met de juiste orale gewoonten kunnen we elke dag van deze heerlijke vruchten genieten.

April 16, 2018