Back to Question Center
0

Wintertips voor tandgezondheid

1 answers:
.

Dit is het seizoen voor slecht winterweer in Chicago, inclusief sneeuw en bittere koude temperaturen!. Hier zijn enkele tips van onze artsen en personeel om uw glimlach (en de rest van uw lichaam) veilig en gezond te houden.

Tips voor een winterhygiëne

Wintertime Dental Health Tips

Bij koud weer kunnen tanden gevoeliger worden. Ademhaling van zeer koude lucht over uw tanden kan ervoor zorgen dat ze samentrekken, net als elk ander hard voorwerp. Het is belangrijk om je gezicht en mond (en je hele lichaam) warm en bedekt te houden - telemedicine. Nog beter, blijf binnen als je kunt!

Een opmerking over kinderen â € "We weten niet wat het is over kinderen, vooral tieners, en hun schijnbare â € œallergieâ €. € ??. aan hoeden en handschoenen, maar zorg alsjeblieft goed voor je kinderen hun winterkleding aantrekken (en blijf het!) als ze helemaal uit gaan tijdens dit gekke winterweer!. Â Kinderen groeien en ontwikkelen nog steeds, en het inademen van deze koude, droge lucht kan hun tandheelkundige gezondheid zo veel als voor volwassenen beïnvloeden.

Wintertime Dental Health Tips

Veel mensen balanceren hun kaken wanneer ze sneeuw scheppen of zich buiten verplaatsen en realiseren zich dat niet eens. Dit kan kaakpijn en hoofdpijn veroorzaken en kan zelfs uw tanden beschadigen. Â Probeer u te concentreren op het ontspannen houden van uw kaak, nek en schouders. Sneeuw verwijderen kan moeilijk zijn voor het hele lichaam, dus rust vaak en vraag om hulp als je het nodig hebt!

Whole Body Health Alert! We weten dat shovelen en sneeuwruimen een geweldige oefening kan zijn. en kan ook inspannend zijn voor het hele lichaam. Kaakpijn kan ook een teken van een hartaanval zijn . Neem dus extra speciale zorg om naar uw lichaam te luisteren als u hard aan het werk bent. Â Als uw pijnen en pijnen niet verdwijnen met een paar Ibuprofen en een warme douche, of als ze op geen enkele manier ongewoon lijken, negeer ze dan niet!. Regelmatige wellnessbezoeken met uw huisarts, evenals uw tandarts, zijn de beste manier om uw hele lichaam gezond te houden!

Wintertime Dental Health Tips

We know it it. Het is moeilijk om water te willen drinken bij koud weer. Dehydratie kan echter leiden tot een aandoening die droge mond wordt genoemd, evenals droge, gebarsten lippen en problemen zoals aften . Zelfs als u niet zweet of uzelf inspant, kunnen koude lucht en droge binnenlucht het vocht direct uit uw lichaam zuigen, waardoor uw tandvlees kan krimpen en wegzakken, wat pijn en ongemak kan veroorzaken. Zorg ervoor dat je veel water drinkt en gebruik een luchtbevochtiger binnenshuis.

Hoeveel is genoeg?  De standaard aanbeveling is 8, 8 oz glazen water per dag. Het is echter mogelijk dat u dit moet aanpassen op basis van uw grootte, fitnessniveau en andere factoren, zoals alcohol- en koffieconsumptie, die uw hydratatie kunnen beïnvloeden. à One à © n suggestie is om uw gewicht in ponden te nemen en het door de helft te verdelen om het aantal ons water te bepalen u elke dag nodig hebt.  Een ander idee is een beetje eenvoudiger, maar een beetje meer, * ahem *, persoonlijk. Drink voldoende vloeistof om uw urine relatief helder te houden . We laten dat afweten, maar we mogen niet vergeten hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven in de winter.

Zoals altijd is het belangrijk om regelmatig te poetsen en flossen, en om uw reguliere preventieve bezoeken bij te houden . Â Negeer geen pijn totdat deze ondraaglijk wordt!. Â Als u pijn of gevoeligheid ervaart, is het het beste om uw tandarts te zien en deze uit te checken. Â 1st Family Dental is open avonden en weekenden. Â Als je het druk hebt met sneeuw en vergeet te callen, kun je altijd online boeken !

Pas goed op daar! .

Cheers,
The doctors & amp;. personeel bij 1st Family Dental

Â

Wintertime Dental Health Tips

April 16, 2018