Back to Question Center
0

AACD zegt dat Smile Check Ups onderdeel moeten zijn van een gezonde routine voor senioren

1 answers:

MADISON, Wis. (17 september 2013) â € "Meer dan de helft van de volwassen Amerikaanse bevolking die op 50-jarige leeftijd wordt ondervraagd, is het ermee eens dat een glimlach het enige fysieke kenmerk is dat het meest aantrekkelijk blijft naarmate we ouder worden, volgens een. onderzoek door de American Academy of Cosmetic Dentistry (aacd - кресло для улицы. com). Daarom is het zinvol om een ​​glimlach in topvorm te houden met regelmatige gebitscontroles. * AACD-lid tandartsen delen hun advies over het handhaven van een gezonde glimlach door de jaren heen.

â € œAls we ouder worden, worden de cumulatieve effecten van slijtage op tanden en tandvlees duidelijker, â € ™. zegt Dr. Jack Ringer, president van de American Academy of Cosmetic Dentistry en cosmetische tandarts in Orange County, Californië. Voor veel senioren is het vinden van manieren om de effecten van veroudering ongedaan te maken een grote zorg. â € œVeel cosmetische tandheelkundige behandelingen van tegenwoordig kunnen tientallen jaren duren voordat iemands uiterlijk er is. â € ™

Het goede nieuws is dat er geen specifieke leeftijd is waarop tanden en tandvlees afnemen. AACD-tandartsen kunnen op 90-jarige leeftijd prachtige monden zien en op 25-jarige leeftijd vreselijke monden. Regelmatige tandverzorging, onderhoud van het huis en een goede gezondheid kunnen problemen tijdens het verouderingsproces helpen voorkomen. Het is belangrijk op te merken dat patiënten met reeds bestaande aandoeningen zoals hartaandoeningen en diabetes al vanaf hun 40e een daling van hun mondgezondheid kunnen zien.

Een goed tandonderzoek om de zes maanden stelt een tandarts in staat de tanden, het tandvlees, de gewrichten en de spieren te beoordelen. â € œDe kinderen hebben de neiging meer holtes in de tandvleesrand en parodontale problemen te krijgen door beperkte behendigheid en minder speeksel of droge mond in verband met medicijnen, â € ??. zegt Dr. Peter Auster, een AACD lid tandarts uit Pomona, N. Y.

Routine tandheelkundige examens screenen ook op mogelijke orale kankers en weke delen afwijkingen.

Over het algemeen gaan oudere patiënten op zoek naar cosmetische tandheelkunde omdat â € œte leeftijd sneller is dan het gezichtâ €?. zegt Dr. Joyce Bassett, geaccrediteerd fellow en AACD vice-president met een praktijk in Scottsdale, Ariz. â € œ Ons doel is om het gebied tussen de neus en de kin er jonger uit te laten zien, terwijl het eindresultaat geschikt blijft voor de leeftijd. â € ™

Verreweg de meest populaire cosmetische procedure voor senioren is om hun tanden te bleken. Bleken is niet-invasief en relatief goedkoop, wat in de meeste gevallen geweldige resultaten oplevert. Een andere populaire therapie is het gebruik van tandkleurig vulmateriaal om kleine spanen en slijtage te herstellen om een ​​meer normaal en jeugdig uiterlijk van de tanden te geven.

Tandartsen van AACD kunnen helpen met de volgende veel voorkomende problemen met betrekking tot mondhygiëne, samen met meer uitdagende cosmetische tandheelkundige problemen die samenhangen met ouder worden. Om een ​​AACD-tandarts te vinden, gebruikt u hun online zoekfunctie op MyAACDdentist. com

Top cosmetische tandheelkunde betreft na de leeftijd van 50

Financiën. Veel senioren zijn met pensioen en hadden geen budget voor aanzienlijke tandartskosten. Daarom is vroege detectie en conservatieve therapie ideaal.

Comfort. Kunstgebitten, tandverlies en losse tanden kunnen bij het kauwen tot irritatie en ongemak leiden.

Droge mond. Bepaalde medicijnen en kankerbestraling kunnen speeksel verminderen. Speeksel helpt de tanden te wassen om schadelijke bacteriële groei te beheersen die leidt tot tandbederf en tandvleesaandoeningen.

Tandvleesaandoeningen en terugwijkende tandvlees. Tandvleesaandoeningen kunnen verslechteren met andere medische problemen, terwijl het terugtrekken van tandvlees onaantrekkelijk is maar meestal kan worden gecorrigeerd met niet-chirurgische behandelingen.

Geel, gekleurd of versleten tanden. De meeste senioren willen dat hun tanden functioneel en aantrekkelijk blijven.


Over de AACD
De American Academy of Cosmetic Dentistry is 's werelds grootste non-profitorganisatie die zich toelegt op het bevorderen van topkwaliteit in uitgebreide mondzorg die kunst combineert. en wetenschap om tandheelkundige gezondheid, esthetiek en functie optimaal te verbeteren.

Christel Henke
Voor AACD
mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
414-332-2933
Kristina Hoffman
Voor AACD
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
262-468-6798
April 16, 2018