Back to Question Center
0

De volgende stap op weg naar orale gezondheidszorg voor het leven

1 answers:

26 april 2012 â € "Onze CEO & amp;. Clinical Director Dr. Michael Formenius, samen met een van onze mondhygiënisten, Beverley Watson, stond afgelopen donderdag centraal in de Dubai Offshore Sailing Club. Met meer dan veertig gasten hadden ze het over gezichts esthetisch ontwerp, mondhygiëne en het bleken van tanden - data center temperature monitoring system.

Een paar vragen startten het gesprek en Dr. Michael begon met een korte geschiedenis van zijn praktijk en onze klinieken. Hij ging verder met een samenvatting van de make-up van de tanden, de kracht van een mooie glimlach en de nieuwste trends in de esthetische tandheelkunde.

Dr. Michael introduceerde Facial Aesthetic Design (FAD) voor de menigte en zei: â € ~Als je gewoon een glimlach recht in het gezicht plaatst, wordt al het andere minder ingrijpend om een ​​procedure te volgen. â € ™

Tot nu toe zijn onze klinieken de thuisbasis van zeven specialisten die de Masters Level Achievement in Hands-On Esthetic Continuum hebben voltooid aan het Rosenthal Institute in New York.

Door een perfecte balans tussen wetenschap en artisticiteit creëert FAD natuurlijk mooie glimlachen die passen bij de algemene kenmerken van het gezicht. Deze pijnloze procedure om een ​​perfecte glimlach te corrigeren en te creëren, geeft het gezicht een levendige â € ~liftâ € ™ die ongelooflijk vele jaren ouder is dan een persoon.

Beverley had het over borstelen, tongreiniging en de andere basisprincipes van mondhygiëne. Met de deelname van het publiek demonstreerde ze ook de juiste manier van flossen. Vervolgens ging ze verder met de verschillende soorten tandenbleekprocedures en de vele witmakeropties die vandaag beschikbaar zijn.

Iedereen in het publiek kreeg goodie bags gevuld met tandheelkundige producten en informatieblaadjes. Exclusieve vouchers werden ook gegeven aan drie gelukkige personen in de menigte.

Gerelateerde video's:

  • Facial Aesthetic Design
  • Smile Makeover
  • .
  • Juiste flossingstechniek
April 16, 2018