Back to Question Center
0

Nood tandarts San Jacinto, CA â € "Zoek een tandarts van 24 uur

1 answers:

Medewerkers van San Jacinto helpen elke dag ONMIDDELLIJKE tandheelkundige diensten te vinden.

 • Ontlast spaanders, gebarsten of verloren tand
 • Abces, kiespijn, mondpijn
 • (7. ) Chirurgische spoedoperaties
 • 24-uursdiensten - Omvat weekends, nachten en feestdagen

. Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826 (. 30)
Emergency Dentist San Jacinto, CA – Find a 24 Hour Dentist

San Jacinto is een prachtige stad in Zuid-Californië die rijk is aan geschiedenis. Van musea tot wandelpaden en fine-dining restaurants, er is genoeg te doen in deze groeiende stad - properties in malaga for sale. Terwijl je de cultuur van de inboorlingen in het gebied leert kennen, is er zeker geen tijd op de agenda om je vreselijk te voelen met kiespijn.

Maak je geen zorgen over het moeten zoeken naar een tandarts wanneer je in San Jacinto, CA bent. Emergencydentistsusa. com heeft het snel en eenvoudig gemaakt om een ​​tandarts te vinden die aan uw behoeften kan voldoen. We bieden een gedetailleerde lijst van tandartsen die beschikbaar zijn in het gebied. U kunt met één muisklik zien welke soorten betaalmethoden zij accepteren, de uren dat ze beschikbaar zijn en sommige services die ze aanbieden.

Als u niet online kunt komen, belt u gewoon met onze gratis hotline voor de tandartszoeker. Een van de tandartszoekerspecialisten van het uur helpt u graag bij het vinden van een tandarts die aan uw behoeften voldoet. Nadat u er een heeft geselecteerd, kunnen we uw eerste afspraak maken en u een routebeschrijving naar het kantoor geven. Wanneer je naar je eerste afspraak gaat, neem dan zeker een geldig legitimatiebewijs mee, een kopie van je verzekeringsbewijs, geld dat je op het moment van de dienst hebt en een lijst van al je huidige medicijnen.

Emergency Dental Office San Jacinto, CA

Wanneer u een noodsituatie in San Jacinto, CA ervaart, hoeft u niet te zoeken naar een tandarts die zal zien. u. Wij bieden u een lijst met beschikbare tandartsen in een gebied in de buurt. De meeste patiënten bezoeken een algemene tandarts voor een tandheelkundige noodsituatie. De algemene tandarts zal waarschijnlijk in staat zijn om het probleem te behandelen, maar zo niet, dan kunnen ze de patiënt ook doorverwijzen naar een specialist als dit nodig is.

 • Walk-in tandklinieken â € "inloopklinieken bieden tandartsbezoeken zonder het maken van een afspraak of dagen of weken wachten om de tandarts te bezoeken.
 • Noodsituatie 24-uurs tandheelkundige klinieken â € "dit type tandheelkundige kliniek heeft een tandarts 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.
 • After Hour Dentists â € "een after hour tandheelkundige kliniek biedt diensten buiten de standaard 9a. m. tot 5 p. m. kantoortijden. Na uur tandheelkundige klinieken bevatten vaak afspraken in het weekend of 's avonds.

California Bright Dental

Telefoonnummer: (951) 487-2244
Adres: 1520 S San. Jacinto Ave # 10, San Jacinto, CA 92583
Website: www. californiabrightdental. com
Artsen: Anthony W. Deza, DDS
Omschrijving: California Bright Dental staat klaar om u de oogverblindende glimlach te bieden waar u altijd al van hebt gedroomd. Ze bieden algemene en cosmetische tandheelkunde terwijl ze de nieuwste technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke glimlach hebt. Elke patiënt krijgt geïndividualiseerde aandacht en een behandelplan dat voor hen het beste werkt.

 • Ma 10:00 AM - 18.30 uur
 • di 10:00 AM - 18.30 uur
 • wo 10:00 AM. â € "18:30
 • do 10:00 - 18:30
 • Vrij 10:00 - 18:30
 • za. 09.30 uur - 15.00 uur

Rij richtingen

San Jacinto Smiles Dentistry

. Telefoonnummer: (951) 654-7744
Adres: 1821 S San Jacinto Ave Ste D, San Jacinto, CA 92583
Website: . www. sanjacintosmiles. Wij, een kaakchirurg op het gebied van personeel, kunnen bijna alle tandheelkundige behandelingen uitvoeren zonder u naar een andere tandarts te hoeven verwijzen. Ze zijn zelfs in staat om spoedeisende tandheelkundige afspraken te accepteren als u er een nodig heeft.

 • Ma 9:30 AM â € "19:00
 • din 9:30 AM â €" 19:00
 • wo 8:30 uur. â € "17.00 uur
 • don 09.30 uur â €" 18.00 uur
 • vr 07.30 uur â € "16.00 uur
 • za. 8:00 AM - 14:00

Rij-instructies

Esplanade Dental Group

(. 73) Telefoonnummer: (951) 487-2999
Adres: 2191 W Esplanade Ave, San Jacinto, CA 92582
Website: http: //. esplanadedentalcare. com /
Artsen: Dr. Tran, Dr. Diep, Dr. Aminpour, Dr. Wang, Dr. Hwang, Dr. Wonlee, Dr. Lee, Dr. Choi
Beschrijving. : Esplanade Dental Group biedt uw hele gezin een uitstekende tandheelkundige gezondheid. Van algemene tandheelkunde tot orthodontie, ze hebben alle hulpmiddelen om u een gezonde en mooie glimlach te geven. Een warm en vriendelijk personeel maakt hen een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts.

 • Ma 9:00 AM â € "6:00 PM
 • Di 9:00 AM â €" 6:00 PM
 • Wo 9:00 AM. â € "18:00
 • do 09:00 - 18:00
 • Vrij 8:00 - 16:00
(. 32) Rij-instructies

Emergency Dentist San Jacinto, CA – Find a 24 Hour Dentist

24-uurs noodarts San Jacinto

Telkens wanneer. je tand heeft langer dan 1 tot 2 uur pijn gehad, het is tijd om naar een spoedeisende tandarts te gaan om te zien wat er aan de hand is. Als je een trauma in dat gebied hebt gehad, laat je het eerst door een arts controleren en zorg je ervoor dat je geen botten breekt. Als u geen trauma heeft meegemaakt, kan het zijn dat u een infectie heeft en het gevoelige deel van uw tand heeft bereikt. Als u dat niet meteen hebt behandeld, kan het de tanden en het tandvlees rondom de huid aantasten, wat nog meer schade zou veroorzaken.

Wanneer u voor de eerste keer naar een nieuwe arts gaat, moet u controleren of hun inloggegevens goed zijn om ervoor te zorgen dat hun opleiding up-to-date is. U kunt dit doen door de naam van de tandarts in te vullen op de website van de California Dental Association . U kunt ook wachten om te controleren wanneer u naar uw afspraak gaat. De receptionist moet u de inloggegevens van de arts kunnen tonen.

April 16, 2018