Back to Question Center
0

Emergency Dental Geen verzekering â € "Tandartsen die betalingen aannemen

1 answers:

Ontvang tandheelkundige hulp zonder verzekering, vind een tandarts die vandaag betalingen doet!

  • Geen verzekering, geen probleem!
  • .
  • Alle tandartsen nemen directe betalingen
  • Noodsituaties, schoonmaakpogingen en controles.
  • 24-uursservice - Inclusief weekends, nachten en feestdagen

Zoek een tandarts 24. / 7
Bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

1 (888) 420-6826
(25. ) Emergency Dental No Insurance – Dentists That Take Payments

Zoek een tandarts die betalingen accepteert

Wij zijn gespecialiseerd in ambulante tandartspraktijken â € " Klik hier om te zoeken. een lokale spoedeisende tandarts die betalingen accepteert - tablet teleprompter.

Als het gaat om het bezoeken van de tandarts, wordt dit altijd als een last beschouwd: standaardcontroles en -beurtenissen kunnen echt kloppen, maar noodgevallen zijn gewoon het ergste ongemak voor uw portemonnee.

In 2014 had 62% van de volwassenen van 18 tot 64 jaar om een ​​of andere reden een bezoek aan de tandarts nodig, en een zeer groot deel daarvan was onverzekerd.

De financiële onzekerheid wanneer de nood toeslaat

Als u een lijst met tandartsen bij mij in de buurt zoekt die betalingen ontvangen, springt u naar de top van uw prioriteitenlijst wanneer u een plotselinge noodsituatie oploopt: een studie van 2009 op basis van. de Nationale noodafdeling . Steekproef meldde dat cariës voor spoedeisende tandheelkunde de belangrijkste reden was voor 41. 8% van alle bezoeken aan spoedafdelingen, en wanneer patiënten de rekening zien, zijn ze bijna altijd ongelooflijk verrast.
Emergency Dental No Insurance – Dentists That Take Payments Een tandarts zien zonder verzekering is meer dan ooit het geval geworden, aangezien veel polissen eenvoudigweg geen noodsituaties dekken en de aftrekposten aanzienlijk zijn gestegen.

In veel steden waar mensen met een laag inkomen dringend hulp nodig hebben, kan de lijn voor dit soort zorg letterlijk om de hoek komen kijken.

De uitdaging om een ​​tandarts te vinden die een betalingsplan zal gebruiken

Een bezoek aan een tandarts zonder verzekering op het eerste gezicht lijkt misschien niet zo'n groot probleem. Kun je niet gewoon naar binnen lopen, vertellen dat je hevige pijn hebt, een paar röntgenfoto's maken om het probleem te diagnosticeren, en misschien wat antibiotica om infecties te bestrijden?. Misschien neemt u aan het einde van uw afspraak een fractie van de totale factuur op en wordt u door een betalingsplan geleid.

Laat ons, hoe pijnlijk het ook mag lijken, een beetje een realiteitscheck voor je geven. Wanneer u het kantoor van een tandarts binnenloopt, kunnen zij, zodra u binnenkomt, merken dat u een gevoel van urgentie hebt voor uw tandarts bij mij in de buurt, geen verzekeringsbezoek.
Emergency Dental No Insurance – Dentists That Take Payments Velen van hen zullen uw bankpasnummer vragen voordat u zelfs maar wordt gezien, wat slechts twee decennia geleden nooit standaard was!

Na de grote recessie die onofficieel begon in 2006, zijn veel mensen. begon in gebreke gebleven betalingen van verstelbare tarief hypotheken, en verloor hun huizen.

Dit veroorzaakte zo'n golf op de wereldmarkten, dat veel banen verloren gingen omdat mensen zich geen luxe meer konden veroorloven. Toen het bloedbad naar de tandheelkundige industrie sijpelde, hadden veel specialisten duizenden dollars aan onbetaalde rekeningen, die vervolgens moesten worden overgedragen aan incassobureaus.

De jacht op een tandarts bij mij in de buurt die betalingen accepteert, kan ingewikkeld worden: soms, als iemand een vriend van het gezin is, zullen zij u graag helpen, vooral als u een groot deel van de finale opgeeft. bedrag te goeder trouw.

Maar als je net bent verhuisd naar een nieuwe stad waar je geen groot netwerk van vrienden hebt, lijkt de stad misschien een vreemde plaats met haast.

Het zien van een tandarts zonder verzekering is niet onmogelijk, maar zodra u aankomt, controleert de officemanager u in veel gevallen al. Als je het vanuit hun gezichtspunt bekijkt, hebben ze bijna geen keus!

Ze hebben hun eigen overheadkosten waar ze zich zorgen over moeten maken: personeel inhuren, de apparatuurbehoeften bijhouden en. hun verzekeringspolissen . Als u geen tandartsverzekering hebt, is het vinden van de absoluut laagste prijs voor de broodnodige behandeling van essentieel belang.

Er zijn tandheelkundige spaarplannen die zijn bedoeld om patiënten met deze last te helpen, maar de waarheid is dat ze een beetje lijken op een lidmaatschap van een warenhuisclub.

Als u dat wenst, kunt u een jaarlijkse vergoeding betalen die recht geeft op kortingen op tandheelkundig werk, en de kortingen variëren van 10% tot 60%.

Er zijn tal van dergelijke plannen voor u beschikbaar, maar het beste deel van het webportaal voor noodhulpartsen in de VS is dat wij het een belangrijk punt hebben gemaakt om veel tandartsen op te nemen die patiënten accepteren die geen verzekering hebben.

Hoe onze service u helpt wanneer u onder druk staat

Wanneer u een geliefde hebt die een plotseling gebarsten tand of anders pijnlijke gebitshulp tegenkomt, het laatste wat u doet. wil is om rond te rennen en snel een tandarts bij me in de buurt die betalingen te vinden. Emergency Dental No Insurance – Dentists That Take Payments

U kunt snel verbinding maken met een zoekopdracht op het web of een telefoongesprek met behulp van ons portaal, of u nu ergens tussen Sacramento en Seattle bent.

Hier zijn slechts enkele van de functies die u zo leuk zult vinden aan ons portaal:

â € ¢ Er is 24-7 toegang om een ​​tandarts bij mij in de buurt te vinden, geen verzekering
â € ¢ Uitzonderlijk. gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke webportal
â € ¢ Een voortdurend groeiende database van hulpverleners die klaar staan ​​om te helpen
â € ¢ U maakt een weloverwogen beslissing over welke tandheelkundige zorg zonder verzekering te gaan is
â € ¢. Deze deskundigen zullen allemaal tandheelkundige angst begrijpen en hun best doen om u te troosten
â € ¢ Er zijn duizenden open tandartsen landelijk verbonden met ons netwerk!
â € ¢ Dit is een 100% GRATIS oproep om te doen, dat. helpt u om de juiste pro voor u te maken

Voordelen van een uitgebreid netwerk

Mogelijk heeft u onze diensten eenmaal nodig gehad tijdens een huwelijksreis op Hawaii en midden in de nacht wakker geworden. , bijna bang om toe te geven hoeveel tandpijn je had.

Omdat we zeker weten dat we over een groot aantal nationale tandartspraktijken beschikken, kun je met één snel. cate een professional om je röntgenfoto's te geven, zorg ervoor dat je een behandelplan hebt en maak meteen een einde aan je pijn.

Zakenreizigers zijn anderen die dol zijn op de eenvoud en functionaliteit van onze service. Nergens zo schrijnend als in een vreemde stad zijn, en niet precies weten waar te gaan voor tandheelkundige zorg zonder verzekering.

Zodra u snel de stad of voorstad waar u zich bevindt, vindt, bent u binnenkort op weg om de beste tandarts voor u te vinden. Als zakenreiziger bent u vaak op zoek naar een echte tandarts in het weekend, of iemand die u als tandarts bij mij in de buurt kan helpen met betalingen.

Als u net begint aan een standaardzoekprocedure voor een zoekmachine, kunt u steeds opnieuw worden geleid in de richting van degenen die de telefoon niet zullen beantwoorden en u eenvoudigweg doorverwijzen naar een antwoordapparaat.

Toen we begonnen met het maken van dit portaal, beseften we hoe belangrijk het was dat mensen het gevoel hadden dat ze gemakkelijk een professional konden vinden, en iemand die ze met respect zou behandelen, zelfs als ze niet door een verzekering zouden worden gedekt.

Een tandarts bij mij in de buurt, geen verzekering is een echte reddende gunst als u een begeleider bent van studiereizen: wat gebeurt er als de tijd laat in de nacht is in een vreemde stad en ineens een lid van uw groep. is er sprake van dringende tandpijn?

Het probleem kan vrij snel optreden tijdens pretparkbezoeken: zowel kinderen als tieners kunnen behoorlijk opgewonden raken en opgewonden raken wanneer u ze rond achtbanen en vele meters open ruimte krijgt!.
Emergency Dental No Insurance – Dentists That Take Payments Een andere manier waarop ons uitgebreide netwerk u heeft behandeld, is met situaties zoals deze: Soms is het moeilijk om contact te leggen met ouders, voogden en iemand anders die misschien snel iemand op een excursie kan helpen. of eindejaarsfeest snel.

Het zien van een tandarts zonder verzekering kan afschuwelijk lijken. We weten dat in deze tijd, na betaling van het huis, met vakantie of verjaardagen op komst, en sterk stijgende kosten van goederen, velen het nauwelijks halen.

Toen we onze dienst hadden opgezet, hadden we niet alleen degenen die door de verzekering waren beschermd, maar ook degenen die dat niet waren.

Een tandartsverzekering is altijd al niet zo'n garantie geweest dat de procedure die u nodig hebt, daadwerkelijk wordt betaald, maar meer een garantie dat u een enorme aftrekbare kosten zult hebben om mee te worstelen.

De tandartsen die we hoog en laag hebben gezocht om aan ons netwerk toe te voegen, hebben ons altijd laten weten dat ze hier zijn voor hun patiënten in noodsituaties en zullen proberen de bochten in te korten om er zeker van te zijn dat ze worden gezien. een tijdige manier.

Zorg ervoor dat ons portaal voor noodhulpartsen USA in uw favorieten blijft staan: u kunt onze hulpmiddelen gebruiken om tandheelkundige zorg snel en zonder verzekering te lokaliseren.

Misschien besteedt u al zoveel aan reguliere verslaggeving dat er niet genoeg is om rond te gaan, en we begrijpen dat tandheelkundige plannen niet altijd zijn zoals ze zijn.

Besteed de rest van de avond of het weekend niet aan het kijken naar een geliefde die pijn lijdt, en laat ons het zware werk doen tijdens je zoektocht naar jou!

.

April 16, 2018