Back to Question Center
0

Tongschraper: tandheelkundig gereedschap van de dag

1 answers:
Het woord schrapen klinkt misschien hard, en misschien zou een zachtere bijnaam mensen erover doen nadenken. Tongschrapers zijn orale apparaten die worden gebruikt om schimmels, bacteriegroei, voedselresten en dode cellen van het oppervlak van de tong te verwijderen. Tongschrapen is al honderden jaren in de praktijk, maar wordt nog steeds weinig gewaardeerd of door velen gebruikt. Als je tongkrabbers een injectie geeft, ga je nooit meer weg. Tongschrapers verzamelen een dichte, melkachtige, geelachtige of zelfs grijsachtige film die zich ophoopt op het oppervlak van uw tong. Deze film genaamd plaque herbergt bacteriën en veroorzaakt slechte adem - brand agency san francisco. Door dagelijks je tong te reinigen, laat je je mond schoner en je adem veel frisser. Onze mondhygiëniste stelt deze eenvoudige stappen van tongreiniging voor:
  • Trek de tongkrabber omlaag van zo ver terug als comfortabel.
  • 3 slagen rechts, midden en linkerkant van achteren naar voren.
  • Misschien moet je een paar dagen aan het puntje van de tong beginnen totdat je je lichaam hebt aangepast aan de gewaarwording.
  • Dit is effectiever dan een tandenborstel, zelfs degene met tongreinigende onderdelen. En onthoud, adem.
  • Vergeet niet zo ver terug te gaan dat je jezelf knevelt maar ver genoeg om de plaque die aan de achterkant zit te verwijderen. Net zoals je handige tandenborstel, moet je je tongschraper ook schoonspoelen als je klaar bent. Je zult verrast zijn door de hoeveelheid (stinkende, te) filmtongkrabbers die je kunt verwijderen. Probeer het eens!. Het is een goedkope maar geweldige investering voor uw mondgezondheid.
    April 16, 2018