Back to Question Center
0

Laat je kinderen flossen met 7 eenvoudige stappen

1 answers:

Kinderen flossen kan een behoorlijke uitdaging zijn voor ouders zoals jij, maar het is het beste om effectieve mondhygiëne te starten terwijl ze nog jong zijn.

Flossen hoort onderdeel te zijn van ieders mondhygiëne, jong en oud. Begin met het flossen van de tanden van uw kind zodra twee van zijn of haar melktanden elkaar raken - make a logo online free. Idealiter zouden ouders hun jonge tanden moeten poetsen en flossen tot ze minstens 6 jaar oud zijn. Als ze handigheid ontwikkelen, moet u uw kind leren flossen. Over het algemeen moeten kinderen van 6 of 7 in staat zijn om hun tanden poetsen en flossen met toezicht tot rond de leeftijd van 10.

Leer uw kinderen om floss met deze zeven eenvoudige stappen van 2min2x. org .

  1. Breek ongeveer 18 centimeter flosdraad af (de lengte van een vingertop tot aan uw elleboog) en gebruik deze om de tanden van jongere kinderen te flossen, of leer oudere kinderen hoe ze het zelf moeten doen.
  2. Wind het grootste deel van de floss rond een middelvinger. Wikkel de resterende flosdraad rond dezelfde vinger van de andere hand. Deze vinger zal de gebruikte floss verwerken als deze vies wordt.
  3. Zorg ervoor dat uw kind de flosdraad strak tussen duimen en wijsvingers houdt.
  4. Ze moeten de flosdraad tussen hun tanden leiden met een zachte wrijvende beweging.
  5. Vervolgens moeten ze de floss in een C-vorm buigen wanneer deze dichter bij hun tandvlees komt en deze voorzichtig in de ruimte tussen het tandvlees en de tand glijden.
  6. Ze moeten de floss strak tegen de tand houden en zachtjes over de tand wrijven, waarbij de floss of flosser met op en neer bewegingen van de kauwgom wordt verwijderd.
  7. Herhaal dit proces voor elke tand.
April 16, 2018