Back to Question Center
0

veneers

1 answers:

Veneers zijn dunne, op maat gemaakte hulzen van tandkleurige materialen die zorgvuldig zijn gebeeldhouwd en gehecht aan het oppervlak van de voortanden om onvolkomenheden in de tanden te corrigeren. Deze zijn speciaal ontworpen om uw tanden er natuurlijk uit te laten zien.

Het is een opwindende cosmetische techniek die het uiterlijk van je tanden en glimlach zal verbeteren. Met fineer hoeft u geen gaten en vlekken in uw tanden te verdoezelen, of met tanden die slecht gevormd of krom zijn - registration yahoo. Deze worden ook routinematig gebruikt om versleten en slecht uitgelijnde tanden te repareren.

ZIE OOK: Wat zijn facings?. Een AACD Infographic

Veneers vereisen een reeks van enkele pijnloze tandbezoeken. Met de juiste zorg kunnen deze maximaal vijf tot tien jaar duren.

Het is een onomkeerbaar proces waarbij een kleine hoeveelheid glazuur uit uw tanden wordt verwijderd om de vervaardigde schaal aan te kunnen. Probeer koffie, thee en rode wijn te vermijden om vlekken te voorkomen.

Met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde, kan iedereen de adembenemende glimlach waar ze altijd van hebben gedroomd hebben.

Kom naar buiten met een mooie glimlach en een sprankje nieuw zelfvertrouwen. Bel onze klinieken om uw opties te bespreken.

  • Umm Suqeim Dubai Clinic - +971 4 394 9433
  • Jumeirah Dubai Clinic - +971 4 349 5900
  • Dubai Healthcare City Clinic â € ". "+971 4 426 9966
Veneers Smile Gallery
April 16, 2018