Back to Question Center
0

Brighter Smiles: Fifty Shades of White

1 answers:

Het dragen van een wittere en vrolijkere glimlach is in snel tempo een van de meest gevraagde cosmetische tandheelkundige â € ~behoeftenâ € ™ geworden. Dit heeft aanleiding gegeven tot talloze zelfklevende kits, zelfzorgoplossingen en professionele behandelingen binnen het bedrijf.

Witte tanden worden geassocieerd met jeugd, gezondheid en vitaliteit. Het is verbazingwekkend hoe iemands uiterlijk dramatisch wordt verbeterd met een behandeling die even eenvoudig en economisch is als het bleken van tanden - moebelmontage.

Hoe wit moet je gaan?

â € œAan het uiterste einde van het spectrum van het bleken van tanden, â € ~geworden verslaafdenâ € ™ kunnen de kleur verbleken, wat een esthetische overtreding is;. de tanden worden meer fluorescerend en het doet bijna pijn om naar ze te kijken, â € ™. waarschuwt Dr. Frank Milnar, een opvoeder van de American Academy of Cosmetic Dentistry.

Hij biedt de volgende aanbevelingen:

  • Tandkleuren moeten in harmonie zijn met de teint en het wit van de ogen. Hollywood-witte glimlachen kunnen afleiden omdat je de neiging hebt alleen naar de tanden van een persoon te kijken en niet naar het hele gezicht.
  • Een natuurlijke glimlach is eigenlijk "polychromatisch". of een genuanceerde combinatie van kleuren.

Sneeuw, eierschaal, ivoor en De tanden van Ross Geller behoren tot de vele tinten wit. Bezoek een van onze klinieken en we zullen u helpen uw opties te begrijpen. Per slot van rekening ziet niets er beter uit dan een stralende lach die natuurlijk uw algehele kenmerken complimenteert.

Bezoek http: // www. Voor meer informatie over het bleken van tanden en het kiezen van de juiste gebitschaduw. aacd. com / FiftyShades.

April 16, 2018