Back to Question Center
0

Octoberfest's Boost: voordelen van bier voor tandheelkundige gezondheid

1 answers:
Thuis / Tandheelkundige gezondheid / Oktoberfestâ € ™ Boost:. Voordelen van bier voor tandheelkundige gezondheid

Octoberfest’s Boost: Benefits Of Beer For Dental Health

Veel mensen over de hele wereld kennen de gevaren van alcoholgebruik. Als het gaat om alcohol, zijn er gewoon momenten waarop overdrijving tot slechte gezondheid leidt. Leverproblemen zijn een van de slechte dingen die zware alcoholconsumptie tot gevolg kan hebben, evenals een vette verslaving.

In veel Europese landen is overdag iets meer normaliteit voor bier en alcoholgebruik en worden de regels wat vaag als men kijkt naar het aantal drankjes dat mensen hebben. Als het om bier gaat, weten we dat het vetmestend is en niet te veel kan helpen bij uw plan voor gewichtsverlies, maar dat het ook goed kan zijn voor degenen die zich voorbereiden op borstvoeding - sub sonic social.

Hoewel de meest voor de hand liggende drinkers begrijpen dat het neerhalen van een zeer grote hoeveelheid bier zal leiden tot meerdere gezondheidsproblemen, hebben steeds meer voordelen van het smakelijke zeepsop er licht op gekregen, terwijl er meer onderzoek wordt gedaan. Velen denken dat â € œstoppen van een flesje naar je gezondheidâ € ??. is slechts een gezegde dat misschien niet zo zwaar weegt, maar hier zullen we kijken naar enkele aspecten van bier die positief zijn voor je tanden.

Octoberfest’s Boost: Benefits Of Beer For Dental Health

Op het gebied van gezondheid en tanden op de lange termijn is een van de voordelen van bier dat het een ernstige offensieve strijd levert tegen biofilm, de coating die zich op uw tanden opbouwt. tussen elke poetsbeurt. Er zijn schadelijke bacteriën op het oppervlak van je tanden die het verval snel kunnen bevorderen en uiteindelijk tot gingivitis en parodontitis kunnen leiden.

Als je de voorkeur geeft aan hoppender bier zoals IPA en pils, bevatten ze tannines, die antioxiderende eigenschappen hebben die de groei van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van tandplak verhinderen. Ze helpen u echt om uw tanden schoner te houden en kunnen op de lange termijn de gezondheid van uw tandvlees uitstekend beschermen. Octoberfest’s Boost: Benefits Of Beer For Dental Health

Je kunt af en toe genieten van pils, maar zorg ervoor dat je gehydrateerd blijft: afwisselend in water terwijl je deelneemt aan de wat kouder wordende kant van wat drankjes te bieden hebben, zal bijdragen tot een gezond evenwicht, zodat je zuren kunt wegwassen. Het kauwen op suikervrije kauwgom is een geweldige manier om de stroom van speeksel in je mond te vergroten, wat enorm helpt als je genoten hebt van flinke bezoeken aan de producten van de brouwer.

Octoberfest’s Boost: Benefits Of Beer For Dental Health

Het is niet alleen in de tandheelkundige wereld waar de occasionele fles vrolijke goedheid u een boost kan geven: het kan uw risico op hypertensie verlagen: er zijn onderzoeken geweest die bewijzen dat gematigde bierdrinkers. veel minder kans op het ontwikkelen van hoge bloeddruk dan degenen die deelnemen aan wijn of sterke drank. Hoewel sommigen dit in het begin misschien niet denken, bracht een andere studie 40 mannen naar een film terwijl ze puzzels maakten.

De mannen die tijdens die studie bier dronken, hadden de problemen enkele seconden sneller opgelost dan degenen die dat niet deden. Men moet hierbij in gedachten houden dat dit altijd met mate is: na ongeveer 3 drankjes, zullen de bevindingen van deze specifieke studie niet veel gewicht opleveren!

Octoberfest’s Boost: Benefits Of Beer For Dental Health

Een Nederlands onderzoeksteam ontdekte dat. over een periode van 4 jaar zouden ze minder snel diabetes type 2 ontwikkelen, een serieuze moordenaar in Europa en de Verenigde Staten. Bier heeft ook aangetoond dat het de activiteit die staar veroorzaakt verlaagt en zelfs het risico op het ontwikkelen van pijnlijke nierstenen met 40 procent verlaagt.

April 16, 2018