Back to Question Center
0

Tandextractie Geen verzekering â € "Betaalplan Tandarts voor tandextractie

1 answers:

Tandextractie nodig, maar geen verzekering?. Do not Worry, We Can Help!

  • Geen verzekering, geen probleem!
  • Alle tandartsen nemen directe betalingen
  • .
  • Zoek tandartsen die betalingsplannen accepteren of financiering aanbieden
  • 24-uurs nooddiensten beschikbaar - Inclusief weekends, nachten en feestdagen
(. 23)

Zoek een tandarts 24/7
bij u in de buurt ONMIDDELLIJK

Klik of bel gratis

- hosting web empresa. 1 (888) 420-6826
Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

We helpen bij het zoeken naar een tand. Extractie-tandarts

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Een noodtandextractie zonder verzekering is geen situatie waarmee iemand wil omgaan, vooral wanneer uw tand buitengewoon pijnlijk is. Er zijn twee basistypen tandextracties en elke tandarts staat vermeld op de EmergencyDentistsusa. com website biedt zorgzame en aangepaste behandeling voor uw specifieke tandprobleem. Een tand extractie kosten omvatten over het algemeen een grondig onderzoek van de tand. De tandextractiekosten houden ook in dat de tandarts een röntgenfoto van de tand maakt en vervolgens bepaalt of deze procedure een eenvoudige extractie of een chirurgische extractie zal zijn.

Voorafgaand aan elke tandextractie hebt u een grondig onderzoek nodig dat is uitgevoerd door uw tandarts of kaakchirurg. Soms heeft een patiënt antibiotica nodig om eventuele infecties te beheersen voorafgaand aan de extractie en kan antibiotica naar huis gaan om ervoor te zorgen dat er geen infectie optreedt volgens de procedure. De kosten van de medicijnen komen bovenop de kosten van tandextractie, ongeacht het type extractie dat uw tandarts kiest. Uw procedure omvat het gebruik van een plaatselijke of algehele anesthesie om u comfortabel te maken tijdens het trekken van de tanden.

Een eenvoudige tandextractie wordt aangeboden wanneer de tand in de mond kan worden gezien en wanneer die tand te veel schade aan de tandarts heeft om deze te herstellen met een wortelkanaal, vulling of kroon. Het gebied van de tand is verdoofd met een plaatselijke verdoving en de tandarts gebruikt een speciaal tandheelkundig hulpmiddel dat een lift wordt genoemd om de tand los te maken. Een tang wordt vervolgens gebruikt om de tand uit de mond te trekken. Soms wordt het tandvlees dichtgenaaid met een soort hechtdraad die na verloop van tijd oplost. Een klein stukje gaas wordt over het tandvlees geplaatst om eventuele bloeding onder controle te houden. De kosten van tandextractie omvatten dit soort zorg.

Een operatieve tandextractie vindt plaats wanneer een tand is afgebroken nabij het tandvlees of niet is losgebarsten van het tandvlees. Bij dit type extractie neemt de tandarts of kaakchirurg een röntgenopname en voert een onderzoek van de tand uit. Hij of zij maakt vervolgens gebruik van een plaatselijke of algehele anesthesie om ervoor te zorgen dat u zich tijdens de procedure comfortabel voelt. Er wordt een kleine incisie gemaakt in het tandvlees en de tand wordt geheel of in stukken verwijderd, afhankelijk van de conditie. Om te bepalen hoeveel een tandwinning kost, weet dat de prijs een proces omvat dat in sommige gevallen meerdere bezoeken aan de tandarts omvat.

Redenen voor het hebben van een tandextractie

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Er zijn veel redenen waarom een ​​persoon een noodtandextractie zou hebben zonder. verzekering. De kosten van tandextractie zijn vaak minder dan de kosten van doorgaand pijnbeheer wanneer een persoon routinematige tandheelkundige zorg vermijdt.

Een tandextractie kan nodig zijn als een persoon een tand heeft die is verrot tot voorbij het punt waar een tandarts de tand kan repareren. De extractie kan ook nodig zijn voor een tand die is beschadigd als gevolg van een trauma of bij een ongeval is gebroken. Crowding in de mond kan er ook voor zorgen dat iemand een tandextractie nodig heeft. Soms, als tanden groeien, vallen de melktanden niet uit of kan een tand een andere tand verdringen die door het tandvlees heenbarst. Je zou ook een tandextractie kunnen gebruiken als je beugels nodig hebt. Een tand kan worden verwijderd om de orthodontist in staat te stellen de resterende tanden recht te trekken. Patiënten die hoofd- of nekstraling ontvangen, kunnen het nodig maken tanden te verwijderen als ze zich in het bestralingsgebied bevinden. Wijsheid tanden, of derde kiezen, worden vaak verwijderd om impactie of overbezetting in de kaak te voorkomen. Deze tanden worden vaak geëxtraheerd als je begin 20 bent en kunnen erg pijnlijk worden als ze vervallen of aangetast zijn door een cyste of infectie.

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Ongeacht de reden voor de tandprocedure hoeven de tandextractiekosten zonder verzekering niet pijnlijk te zijn. Emergency Dentists USA biedt een handige selectie van tandartsen die beschikbaar zijn om die tandextractie uit te voeren, zelfs als u geen tandartsverzekering hebt.

Tandextractiechirurgie

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Tandextractiechirurgie is een optie wanneer u een tand hebt die niet door het tandvlees is gebroken of die vlak voor het tandvlees is afgebroken. In dit geval begint een kaakchirurg gewoonlijk de procedure met een röntgenfoto en onderzoek van de tand. Hij of zij kiest vervolgens een plaatselijke of algehele anesthesie om u tijdens de procedure comfortabel te houden. Een algemeen verdovingsmiddel kan een injectie via een ader zijn om u te helpen ontspannen of zelfs door de extractie te slapen. Dit wordt meestal bereikt wanneer een patiënt bepaalde medische of gedragsomstandigheden heeft.

De chirurg maakt een kleine incisie in het tandvlees om de onaangetaste tand te verwijderen. Hij of zij kan de tand in stukken splitsen om deze te verwijderen. Soms wordt ook een deel van het bot rond de tand verwijderd om ervoor te zorgen dat het tandbederf en de infectie zich niet uitbreiden naar andere delen van de mond. Een kaakchirurg zal in sommige gevallen een steroïde voorschrijven om de zwelling te verminderen, in combinatie met een antibioticum. Het is belangrijk om de instructies van uw tandarts zorgvuldig te volgen om complicaties te voorkomen.

Tandextractiekosten zonder verzekering

Tooth Extraction No insurance – Payment Plan Dentist For Tooth Extraction

Noodtandartsen VS biedt u een handige lijst van tandartsen en kaakchirurgen die patiënten accepteren die een betalingsplan nodig hebben om een ​​tandextractie te krijgen. Blader eenvoudig door onze zorgvuldig gekozen lijst van kaakchirurgen en tandartsen en kies de tandarts die een betalingsplan aanbiedt dat aan uw behoeften voldoet.

De gemiddelde kosten van tandextracties variëren afhankelijk van verschillende factoren. De locatie en conditie van de tand zijn belangrijke variabelen waarmee u rekening moet houden wanneer u de kosten van een tandextractie schat. Een tandextractie kost zonder verzekering begint bij ongeveer $ 53 tot ongeveer $ 98 voor een eenvoudige extractie van een melktand. De gemiddelde kosten van tandextractie nemen toe naargelang de locatie van de tand in de mond en nemen toe als de tand chirurgische extractie vereist.

Een eenvoudige noodextractie van een volwassen of permanente tand varieert van ongeveer $ 110 tot ongeveer $ 220. Dit omvat niet de kosten van de eerste röntgenfoto en onderzoek dat werd gebruikt om de tandextractie te diagnosticeren. Een noodtandextractie zonder verzekering kan duurder worden als de tand niet uit het tandvlees is losgebarsten. In deze gevallen kan een chirurgische extractie tussen $ 185 en $ 370 kosten, afhankelijk van de locatie en conditie van de tand. Als een infectie aanwezig is en aanvullende medicijnen nodig zijn, kunnen deze kosten iets hoger worden.

EmergencyDentistsUSA. com biedt u een lijst met tandartsen en kaakchirurgen die betalingsplannen aanbieden voor diegenen die noodextracties nodig hebben en geen verzekering hebben. De meeste betalingsplannen vereisen geen kredietcontrole en hebben weinig of geen interesse.

FAQ

Hoe weet ik of ik een tand moet verwijderen?

Uw tandarts zal bepalen of uw tand een extractie of een tand vereist. kan worden behandeld met een tandheelkundige procedure zoals een wortelkanaal of een kroon. In de meeste gevallen vereist de diagnose een röntgenfoto en een grondig onderzoek van de tand.

Moet ik voorzorgsmaatregelen nemen voordat ik een kies kan uitvoeren?

Ja, het is belangrijk om uw tandarts op de hoogte te stellen van uw medische behandeling. geschiedenis en uw huidige medicijnen voorafgaand aan de tandextractie. Geef uw tandarts een lijst met uw medicijnen en neem de vrij verkrijgbare vitamines en supplementen mee die u inslikt. Laat uw tandarts weten of u bloedverdunners of aspirine gebruikt. De noodtandextractie zonder verzekering kan ingewikkelder zijn als u medicijnen gebruikt zoals bloedverdunners.

Wat zijn de risico's die verbonden zijn aan een tandheelkundige extractie?

Enkele van de risico's die aan tandheelkundige extractie zijn verbonden, zijn pijn, zwelling,. of blauwe plekken op de plaats van extractie. U kunt ook schade oplopen aan de zenuwen of aan andere tanden. Een ander risico dat gepaard gaat met tandheelkundige extractie, is een vertraagde genezing van de extractieplaats of zelfs een bijwerking van de anesthesie die werd gebruikt om u pijnvrij te houden.

Kan ik mijn vaste tandarts zien voor een tandextractie zonder verzekering?

Ja, de meeste tandextracties zonder verzekering kunnen in uw gewone tandarts worden uitgevoerd. tandarts. Als uw tand is aangetast of als er een infectie is, wordt u mogelijk doorverwezen naar een kaakchirurg voor de extractie. Veel kaakchirurgen bieden ook betalingsplannen aan voor patiënten die geen tandartsverzekering hebben om de kosten van de tandextractie te dekken.

Zijn er vervolgprocedures die ik na mijn tandextractie nodig zal hebben?

In veel gevallen zijn er follow-upprocedures die. zijn vereist na een noodtandextractie zonder verzekering. Een tandheelkundig implantaat, een tandheelkundige brug of gedeeltelijke prothesen zijn enkele van de keuzes die beschikbaar zijn voor patiënten nadat ze een tand hebben geëxtraheerd. De tandextractiekosten omvatten niet de restauratie na de extractie.

Heb ik iemand nodig die me naar mijn tandheelkundige afspraak voor de noodtandextractie kan brengen?

Afhankelijk van het type anesthesie dat u nodig heeft. , misschien heb je iemand nodig die je naar huis brengt vanaf je tandartsafspraak. Als u algemene anesthesie krijgt, kunt u na de afspraak duizeligheid of misselijkheid krijgen. Een noodtandextractie zonder verzekering vereist geen bestuurder als u geen algemene anesthesie krijgt, tenzij u zich ongemakkelijk voelt na de procedure.

Tandextractie zonder verzekering

Een tandextractie zonder verzekering hoeft geen pijnlijke ervaring te zijn voor uw mond of uw portemonnee. Emergency Dentists USA biedt u een uitgebreide lijst van tandartsen en kaakchirurgen die een noodtandextractie kunnen uitvoeren zonder verzekering. Veel van deze tandheelkundige klinieken bieden patiënten betalingsplannen die weinig of geen belangstelling hebben, waardoor het eenvoudig is om uw tandextractiekosten zonder verzekering af te handelen. Of u nu kiest voor een kaakchirurg of een gewone tandarts, een noodtandextractie zonder verzekering is veel minder pijnlijk dan het leed dat u ervaart wanneer u deze eenvoudige tandheelkundige ingreep vermijdt.

April 16, 2018