Back to Question Center
0

Remembering Fallen Dentist on World Humanitarian Day

1 answers:

Dr. Michael is één met de Verenigde Naties ter gelegenheid van de Wereld Humanitaire Dag omdat het degenen erkent die hun leven riskeren door wereldwijd humanitaire hulp te verlenen. Op 19 augustus 2012 zal Dubai deelnemen door bijeen te komen op de trappen van Dubai Mall.

Mondgezondheid kent geen grenzen - ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες κωτσοβολος. Helaas is de behoefte aan tandheelkundige diensten ten behoeve van onderbelaste bevolkingsgroepen zo groot dat de vraag naar mondzorgvrijwilligers altijd groter is dan het aanbod. De American Dental Association (ADA) is een groot voorstander van vrijwilligerswerk en moedigt zijn leden en anderen in de gezondheidsgemeenschap aan om hun tijd en talenten te delen met mensen in ontwikkelingslanden over de hele wereld. Om overzeese vrijwilligersactiviteiten te bevorderen en aan te moedigen, participeert de vereniging in en sponsort zij verschillende programma's.

ADA herinnert de gevallen tandarts op Wereld Humanitaire Dag

De Verenigde Naties hebben 19 augustus van elk jaar aangewezen als Wereld Humanitaire Dag ter ere van degenen die zich vrijwillig aanmelden als humanitaire hulpverleners over de hele wereld.

De wereldwijde dag van toewijding is om vrijwilligers te eren die op dit moment over de hele wereld werken en om respect te betuigen aan degenen die zijn gestorven of gewond zijn geraakt tijdens het dienen.

Dit jaar herinnert de ADA zich de Dr. Thomas Grams, een gepensioneerde Durango, Colo., Tandarts die op 5 augustus 2010 door de Taliban in Afghanistan werd vermoord. Dr. Grams was in het door oorlog verscheurde land aan het werk als vrijwillige tandarts met International Assistance Mission, een non-profit christelijke organisatie die medische, technische, taal-, kleine bedrijven- en gemeenschapsprojecten in Afghanistan uitvoert.

â € œDr. Tom Grams was het perfecte voorbeeld van wat het betekent om humanitair te zijn. Hij was echt onzelfzuchtig en op 50-jarige leeftijd gaf hij zijn tandartspraktijk op om tandheelkundige zorg full-time te doneren en om zichzelf te wijden aan het helpen van anderen die minder gelukkig waren over de hele wereld, â € ™. zei Dr. Quinn Dufurrena, uitvoerend directeur van de Colorado Dental Association. â € œHis verschrikkelijk tragisch en vroegtijdig overlijden, slechts een jaar geleden, blijft verwoestend voor de tandheelkundige gemeenschap en zijn Colorado collega's. Ik kan me geen fijner persoon voorstellen om te worden gehonoreerd op Wereld Humanitaire Dag. Zijn ongelooflijke mededogen, moed en passie voor de tandheelkunde veranderde het leven van talloze individuen. â € ??

Dr. Gram werkte ook met Global Dental Relief, een in Denver gevestigde liefdadigheidsorganisatie die gratis tandheelkundige zorg biedt aan verarmde kinderen in Nepal, Noord-India, Guatemala en Vietnam, waar hij de eerste vrijwilliger was.

â € œTom was de hoofdtandarts, die verantwoordelijk was voor het plannen van de behandeling en het toedienen van de lokale anesthesie op een comfortabele en effectieve manier, de angsten van de kinderen wegnemend, het vertrouwen opbouwde en het zo veel gemakkelijker maakte. voor alle tandartsen die dan de nodige behandeling zouden bieden, â € ™. Dr. Lisagor zei. â € œHij heeft dit tot 100 keer per dag gedaan en ik heb hem nooit zien afzien op de rustige manier waarop hij zich volledig zou concentreren op elke individuele patiënt. â € ™

Ga voor meer informatie over World Humanitarian Day naar http: // www. WHD-iwashere. org .

April 16, 2018