Back to Question Center
0

Tandartsvakanties â € "Wees dankbaar voor tandartsen

1 answers:
Home / Artikelen / Tandheelkundige feestdagen - Wees dankbaar. Voor tandartsen

Dental Holidays – Be Thankful For Dentists

â € ~Dit is het seizoen om over het afgelopen jaar na te denken en wees dankbaar. Laten we bij het geven van dank onze tandartsen niet vergeten. Tandarts zijn is niet gemakkelijk en velen gaan verder dan de plicht. Hier zijn 21 redenen om de feestdagen dankbaar te zijn voor tandartsen.

Dental Holidays – Be Thankful For Dentists

 1. Vrouwen met gezond tandvlees hebben zeven keer minder kans op vroegtijdige bevalling dan zij die parodontitis (tandvlees) hebben - babboe transporter. Zoals vermeld in Journal of Natural Science, Biology and Medicine , "Onderzoek suggereert dat de bacteriën die ontstekingen in het tandvlees veroorzaken, daadwerkelijk in de bloedbaan kunnen komen. en richten op de foetus, mogelijk leidend tot premature baby's met een laag geboortegewicht. â € ??. Regelmatige bezoeken aan uw tandarts kunnen tandvleesaandoeningen helpen voorkomen.
 2. Elk jaar besteden mensen een miljard dollar aan slechte ademoplossingen, goed poetsen en flossen zullen dit helpen voorkomen. Wanneer u echter vasthoudt, kan uw tandarts een juiste diagnose stellen en de juiste oplossingen voor uw probleem bieden.
 3. Regelmatige bezoeken aan de tandarts kunnen u helpen om een ​​mooie glimlach te houden voor die vakantiefoto's. Procedures zoals het bleken van tanden, veneers, hechting, kronen, tandheelkundige implantaten, tandvleesoperaties, beugels, bruggen en kunstgebitten van uw tandarts verzekeren een jeugdig uitziende glimlach voor de komende jaren.
 4. Alle gevangenissen en gevangenissen in de VS zijn vereist voor tandheelkundige zorgoplossingen die beschikbaar zijn voor gevangenen. zelfs degenen achter de tralies kunnen dankbaar zijn.
 5. Kinderen glimlachen ongeveer 400 keer per dag. Het is nog in de kinderschoenen wanneer tanden delicater zijn, omdat ze zich juist aan het ontwikkelen zijn;. en regelmatige bezoeken aan uw tandarts zorgen voor een grote en stralende lachende toekomst.

  Dental Holidays – Be Thankful For Dentists

 6. Uit onderzoek is gebleken dat sommige chemische stoffen in rode wijn antioxiderende eigenschappen hebben die het tandbederf vertragen door bacteriën te voorkomen. Als je niet van alcohol houdt of kunt drinken, maak je geen zorgen!. Hetzelfde onderzoek dat alcoholvrije rode wijn net zo goed werkt.
 7. Elk jaar verliezen studenten 51 miljoen schooluren als gevolg van tandheelkundige ziekten, waarbij cariës de meest voorkomende chronische gezondheidstoestand is . , 5 tot 8 keer vaker voorkomend dan astma, de op één na meest voorkomende aandoening. maak ze voorbereid op het vakantieseizoen voordat je weer naar school gaat.
 8. Veel ziekten houden verband met de mondgezondheid, waaronder hartziekten, osteoporose en diabetes. Een bezoek aan uw tandarts helpt levensbedreigende ziekten te voorkomen en / of te diagnosticeren.
 9. Veel tandartsen zijn niet tegen u die chocolade eet, maar het is aan te bevelen als u chocolade gaat eten om ervoor te zorgen dat karamel niet wordt gebruikt, omdat (. 27) het kleeft aan je tanden .
 10. Net als vingerafdrukken zijn uw tongafdrukken en tanden volledig uniek voor u. Uw tandarts kan mondwater- en poetstechnieken aanbevelen om uw tong gezond te houden.
 11. Vrouwen glimlachen meer dan mannen, misschien omdat ze vaker naar de tandarts gaan. Volgens onderzoek gepubliceerd in het Journal of Periodontology "hebben vrouwen bijna twee keer zoveel kans op een reguliere tandheelkundige check-up in het afgelopen jaar"?. ?.

  Dental Holidays – Be Thankful For Dentists

 12. 78% van de Amerikanen heeft op 17-jarige leeftijd minstens één holte gehad, tandbederf is de op één na meest voorkomende ziekte in Amerika na de gewone verkoudheid. Het hebben van een goede gewoonte om je tanden te poetsen gaat samen om dit te voorkomen.
 13. Voor deze heb ik een onderzoek gedaan en ik kon niets vinden dat de informatie zou bevestigen. Ik vond dit: https: // www. NCBI. NLM. nih. gov / pubmed / 11494464
 14. 85% van de mensen zegt dat mensen met goede tanden aantrekkelijker zijn. Een grote glimlach hebben is een teken van vertrouwen. Natuurlijk kunnen we onze tandartsen bedanken omdat ze ons zo mooi hebben laten zien. Het geven van tandverzorgingsgeschenken kan iets leuks zijn, en er zijn talloze opties naast uw traditionele witte tandpasta.
 15. In de Verenigde Staten werd in 1828 de eerste tandheelkundige school opgericht door Dr. John M. Harris, maar de tandheelkundige geschiedenis kan al in 3000 voor Christus worden gevolgd, in Egypte, en. van wie wordt aangenomen dat hij de eerste tandarts is, Hesi-re.
 16. Hoewel suikerspin al meer dan 300 jaar bestond, maakte tandarts James Morrison het tot een begrip met zijn. suikerspinmachine die debuteerde op de Wereldtentoonstelling van 1904.
 17. Ja, blauwe tandenborstels worden meer verkocht dan rode tandenborstels, maar wist u dat de eerste tandenborstel in 1498 in China werd uitgevonden?. De borstel was gemaakt van ruwe, stijve haren uit de nek van een zwijn en geplakt aan handvatten gemaakt van bamboe of botten.

  Dental Holidays – Be Thankful For Dentists

 18. Tandartsen adviseren doorgaans om uw tanden na elke maaltijd te poetsen. Dit komt overeen met 20 liter tandpasta in je leven. Opnieuw hebben we de oude Egyptenaren te danken voor de uitvinding van het gebruik van pasta om tanden schoon te maken, het kunnen sporen zijn zo ver terug als 5000 voor Christus.
 19. In 1950 zou een kind 25 cent krijgen van de tandenfee, in 2013 bereikten kinderen bijna vier dollar. In 2015, volgens Visa's jaarlijkse Tooth Fairy Survey , krijgen kinderen slechts $ 3. 19. Zelfs de tandenfee is niet immuun voor een economische neergang.
 20. Meer dan vijf miljoen tanden worden vernietigd bij volwassenen en kinderen in de VS. De meeste tandartsen kunnen helpen als u de tand onmiddellijk in water spoelt en de tand in de aansluiting plaatst. Als het opnieuw plaatsen van de tand niet mogelijk is, laat het dan in wat melk vallen of stop het in je mond, tegen je wang, om het vochtig te houden, en natuurlijk haast je om naar een tandarts te gaan. Â

April 16, 2018