Back to Question Center
0

De kosten van specifieke noodprocedures

1 answers:
Home / Artikelen / De kosten van specifieke medische noodprocedures.

The Cost of Specific Emergency Dental Procedures

The Cost of Specific Emergency Dental Procedures

Wortelkanalen, extracties, met holten gevuld en met voltooide kronen zijn enkele van de. meest voorkomende dingen die gebeuren wanneer iemand snelle tandheelkundige aandacht nodig heeft. Deze handige gids zal u een breed scala laten zien van wat u kunt verwachten voor elk type dentale noodsituatie , zodat u precies weet waar u aan begint, zodra u een veelbetekende pijn of andere tekenen van tandheelkunde voelt - mongo data visualization big data. nood.

Een wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren: Deze procedure wordt geadviseerd wanneer de wortel van de tand zelf geïnfecteerd raakt, en het is mogelijk dat er een risico bestaat dat infecties zich verspreiden naar gebieden zoals. als de nek en het buitenste gezicht. Dit proces is opgedeeld in verschillende regio's en is zeker niet bekend als een goedkoop ding om voor te zorgen. Voor een voortand is de prijsklasse $ 700- $ 900, voor de Bicuspid is het $ 800- $ 950, en voor de molaar kan het variëren van $ 1.000 - $ 1.200. Kustgebieden zijn soms duurder, maar dit is een algemene vuistregel voor de kosten.

Een tand laten afnemen: Op sommige momenten in je leven kan een tand geïnfecteerd raken of zelfs breken, en dit is wanneer ze meestal uit moeten komen. Wanneer het probleem zich zo ver door de tand heen werkt, is het van meer nut voor de patiënt om het volledig weg te laten gaan en dan nog aanwezig te hebben in de mond. Je kunt verwachten ongeveer $ 75 tot $ 300 te betalen voor niet-chirurgische, tandvleesontsnijdende noodtandextractie , en tussen $ 200- $ 600 voor het type extractie dat anesthesie voor de patiënt vereist. Hersteltijd is 2-3 dagen, en het is uitermate nuttig om een ​​geïnfecteerde of anderszins rottende tand uit de mond te krijgen.

Een gevulde holte hebben: Vullingen zijn nodig wanneer een tand een minimale breuk, glazuurafbraak of op andere wijze beschadigde oppervlakken van de tanden heeft opgelopen. Vulmaterialen omvatten porselein en zilveramalgaam, en zullen zelfs het oppervlak helpen om beter te kauwen. Een gemiddelde amalgaamvulling kost $ 110 tot $ 200 per vulling. De kosten voor composietvulling op harsbasis bedragen gemiddeld $ 135 tot $ 240 per vulling. The Cost of Specific Emergency Dental Procedures

Een tandheelkundige kroon laten maken: Kronen zijn erg handig voor gebroken of verkleurde tanden, en u kunt ze in een tandheelkundig implantaat schroeven en een beschadigde, jongere tand beschermen. Porseleinen kronen zijn gemaakt van keramische materialen, vereisen ten minste twee tandartsbezoeken en kosten overal van $ 1.200 tot $ 1.500 per kroon. Metalen kronen zijn geschikt voor tanden achter in de mond, en ze zijn veel duurzamer. Deze kosten gemiddeld tussen $ 1.200 en $ 1.400 per kroon. Porselein gesmolten op metalen kronen zijn keramisch gebonden aan een metalen basis en kunnen iets goedkoper zijn, met gemiddeld $ 1.000 tot $ 1.150.

Als u iets onverwachts overkomt, wilt u misschien al een heel goed beeld hebben van hoeveel het gaat kosten. Tandincidenten die jou of iemand in je familie overkomen, zullen zeker een effect hebben op je portemonnee en als je een nauwkeurige meting hebt van wat je moet uitgeven, ben je beter voorbereid op evenementen zoals deze.

Het is een geweldig idee om vooraf te bellen en te kijken of deze prijzen kloppen voor het gebied waarin u woont, of misschien proberen een tandartsverzekering aan te schaffen, die met name de kosten van kronen kan helpen. De beste manier om schade aan andere tanden in de toekomst te voorkomen, is door ervoor te zorgen dat u twee keer per jaar een tandarts bezoekt, terwijl u zo vaak mogelijk borstelt en flosst voor vitaliteit en lange levensduur van de tanden.

April 17, 2018