Back to Question Center
0

Top tien duurste steden voor tandheelkunde

1 answers:
Home / Artikelen / Top tien duurste steden voor tandheelkunde.

Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

Het maakt niet uit in welke stad u woont, u zult ongetwijfeld tandartsen tegenkomen. problemen op een bepaald moment. Net als elke andere service wordt tandheelkunde al snel een noodzaak, vooral als het een volledige noodsituatie betreft.

Om u een momentopname te geven van wat er gebeurt met steden in het hele land, hebben wij de top tien van duurste steden voor tandheelkunde bijeengebracht , zodat u kunt peilen waar uw stad ligt. Als je van plan bent om deze in de nabije toekomst te bezoeken, heb je tenminste een idee waar je aan begint, en een beetje achtergrondinformatie over waarom ze hoog scoren in deze categorie - mootoripesu.

Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

1. Atlanta, GA :Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry Het is niet alleen dat de best betaalde tandartsen in de natie hier wonen, er zijn nog een paar andere factoren voor Atlanta die op nummer 1 komt. Dit is een groot knooppunt voor veel zakelijke conferenties en wordt meestal gerangschikt als de drukste luchthaven in de VS en soms de hele wereld.

Er is een zeer diverse economie die zich uitstrekt over sectoren zoals media, logistiek en IT. De 17e grootste economie ter wereld, de op drie na grootste concentratie van Fortune 500-bedrijven is hier aanwezig, evenals het wereldwijde hoofdkantoor van Coca-Cola, International. Een zeer kosmopolitische locatie, dit is een stad waarvan u kunt verwachten hoge prijzen te betalen in de tandheelkundige wereld.

2. Tampa, FL: Deze stad aan de westkust van Florida in de buurt van de Golf van Mexico heeft een mediaanloon voor tandartsen van rond $ 167.000, en is ook een zeer bekende locatie voor cosmetische tandheelkunde. Hoewel het niet zozeer een mekka is voor de 'fit-and-luckyunited' zoals Miami of Palm Springs, is het geen geheim dat de bewoners hier altijd willen dat hun tanden er goed uitzien.

Gerangschikt als de 5de beste buitenstad van Forbes in 2008, is dit een zeer populaire bestemming waar velen willen wonen, en de prijzen van veel diensten zoals tandheelkunde weerspiegelen dat. Als u toe bent aan een controle of iets als een extractie, verwacht dan hoog te betalen in Tampa.

3. San Antonio, TX :Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry Tandartsen hier in dit metronet van Lone Star maken net zoveel als in Tampa, en dit is de snelstgroeiende van de grootste steden in de VS voor de. afgelopen decennium. Vanwege het grote aantal VS-strijdkrachten in het gebied, weten medische hulpverleners, zoals tandartsen, dat velen zullen overwegen erheen te gaan voor vitaliteit en inkomen.

Toeristische attracties zoals de Alamo en de rivierwandeling brengen jaarlijks meer dan 20 miljoen toeristen naar de stad, en deze impuls voor de economie is meer dan substantieel. In gebieden zoals deze met veel karakter en diversiteit, kun je verwachten hoge prijzen te betalen voor dringende of routinematige tandheelkundige zorg.

4. Fort Worth, TX :Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry Een andere stad in de Lone Star-staat is geen verrassing om deze lijst te maken, omdat de naburige stad Dallas altijd bekend stond als een van de meest kosmopolitische in de VS en op. de wereldbol. Bekend om de art-decostijl gebouwen in het centrum en de aardgasbronnen in de metro, migreren bewoners hier al tientallen jaren, en je kunt verwachten dat hier veel meer dan-gemiddelde prijzen voor tandheelkundig werk worden betaald.

Werkgevers zoals Lockheed Martin hebben hier grote hubs, en dit zal altijd een reden zijn voor degenen die hier naartoe gaan. Als u diensten nodig heeft, zoals beugels, ander orthodontisch werk of spoedeisende hulp, moet u gewoon een beetje uit eigen zak betalen in Fort Worth.
Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

Bijgenaamd â € œThe Queen Cityâ € ™, de vele winkel- en eetgelegenheden zijn hier geen geheim, en deze aantrekkingskracht, samen met een zeer ontspannen en gastvrij klimaat, voedt de laatste twintig jaar de groei. met name. Iedereen die hier op bezoek komt of ervoor kiest om Charlotte naar huis te bellen, kan verwachten dat het uitkomt op tandheelkundige zorg, een noodzaak om koste wat het kost op comfort te zijn.

6. Alleen al op basis van deze premisse is het geen verrassing dat het de resident een van de hoogste tandheelkundige zorgkosten in de natie kan bieden.

Een koel maar nog steeds erg gunstig klimaat, de invloed ervan als de 13e grootste stad van de VS, meerdere bezienswaardigheden zoals Alcatraz en Fisherman's Wharf, en de thuisbasis van bedrijven zoals Weebly en Yelp donâ €. Het doet pijn. Dit is een stad waar, eerlijk gezegd, alle kosten twee en een half decennia zijn gestegen, en wat tandheelkundige zorg betreft, is er misschien niet veel sprake van een daling van de kosten.

7. Honolulu, HI: Deze zeer grote stad in Oahu is lang een toeristische bestemming geweest vanwege het bijna perfecte klimaat: de temperaturen zweefden letterlijk rond de 84 graden gedurende de dag en het is een mekka voor surfen en toerisme. Letterlijk alles is hier duur en het kan bijzonder moeilijk zijn om tijdens de avond spoedeisende tandheelkundige zorg te vinden.

Deze toeristische economie, die jaarlijks meer dan 10 miljard dollar oplevert, moet in de regio met een hoger dan gemiddeld gemiddelde medische diensten in rekening brengen. Wanneer u een tandarts in het land van Aloha vindt, is het eenvoudigweg niet goedkoop.
Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry

Boston is een van de metro's in de Verenigde Staten die zoveel te bieden heeft, maar nog steeds een hit is in de portemonnee: met bijna 2.000 startende bedrijven die het thuis noemen, is er een enorme basis in financiën. en technologie, en veel bedrijven behoren tot de meest milieuvriendelijke in de natie. Als u verwacht in de stoel te zitten voor een wortelkanaalbehandeling of een andere tandheelkundige reden, verwacht dan eenvoudigweg dat u wegkomt;. Boston is nooit echt goedkoop geweest.

9. Washington, DC :Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry Dit is de hoofdstad van de natie en de thuisbasis van velen die hier werken en pendelen vanuit de buitenwijken van Virginia. Ongeacht wat u denkt over beleidsmakers en wetgeving in de natie, u zult hier snel hoge prijzen tegenkomen als het gaat om tandheelkunde.

Eén locatie in de Verenigde Staten die altijd hoge kosten met zich meebrengt om zaken te doen en de tandarts erbij te betrekken, u mag nooit verwachten dat een lage prijs hier een controle of noodprocedure heeft. Dit metrogebied trekt van enkele van de meest briljante talenten die er zijn in het landelijke zwembad, en ze zijn professionals van begin tot eind met betrekking tot elk tandheelkundig probleem dat je hebt.

10. San Diego, CA :Top Ten Most Expensive Cities for Dentistry Op een gunstige locatie zitten, voorzover het klimaat veel steden heeft doen exploderen in prijs en San Diego absoluut niet immuun is. Er zijn hier veel tandheelkundige klinieken, maar door de prijs van huizen en de drukte rondom de stad zijn de kosten snel gestegen sinds het begin van de jaren 80, toen velen deze locatie zelfs vóór pensionering begunstigden.

U kunt verwachten dat u op landelijk niveau veel meer moet betalen dan gemiddeld op het gebied van diensten zoals röntgenfoto's, routinecontroles en andere tandheelkundige problemen;. zelfs als je San Diego niet zo vaak in de krantenkoppen hebt gezien, is het een van die metrogebieden met astronomische invloed als het gaat om comfort en leefbaarheid.

April 17, 2018