Back to Question Center
0

Hulpmiddelen voor tandverzorging voor veteranen

1 answers:
Home / Artikelen / Hulpmiddelen voor tandverzorging voor veteranen (7. )

Dental Care Resources For Veterans

Inhoudsopgave

 1. Veteranen die in aanmerking komen voor tandheelkundige zorg (27. )
 2. Niet geschikt?
 3. Locaties tandheelkundige klinieken
 4. Tandheelkundige zorg voor actieve veteranen van buitenlandse oorlogen (27 - computer repair shop san jose. )
 5. Als ik beugels of enige vorm van herstel of orthodontische zorg nodig heb, wordt het dan betaald?
 6. De veteranen van buitenlandse oorlogen van de Verenigde Staten (. 6)
 7. Tandheelkundige zorg voor gepensioneerde veteranen
 8. Het tandheelkundige programma TRICARE Retiree (TRDP)
 9. Veelgestelde vragen. Vragen voor veterinaire tandheelkundige zorg
 10. Veteranen de tandheelkundige zorg verschaffen die zij hard nodig hebben

Actieve dienst en gepensioneerde veteranen (6. ) verdienen niets dan het beste als het gaat om hun voordelen. Het land bedienen is geen gemakkelijke taak, en thuiskomen kan een zeer moeilijke overgang zijn. De voordelen die beschikbaar zijn voor dergelijke helden kunnen echter moeilijk zijn om mee te werken, omdat het vinden van de juiste bronnen ook een moeilijke taak kan zijn.

In dit artikel vindt u de beschikbare middelen voor zowel actieve dienst als gepensioneerde veteranen om ervoor te zorgen dat zij niets dan het beste krijgen in ruil voor de offers die zij zo patriottisch hebben gedaan.

Veteranen die in aanmerking komen voor tandheelkundige zorg

Terug naar boven

Omdat er voor elke aanmerking verschillende klassen zijn, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke. voordeel waarvoor u in aanmerking komt. Volg de onderstaande punten om de beschrijving te vinden die persoonlijk betrekking op u heeft en informeer bij uw verantwoordelijke voor het verstrekken van uw zorg om precies te weten waarvoor u gekwalificeerd bent en waarvoor u in aanmerking komt.

Dental Care Resources For Veterans

â € ¢ Klasse I - U komt in aanmerking voor enige noodzakelijke tandheelkundige zorg door deze klasse, als u een aandoening of een gebitshandicap hebt die wordt gecompenseerd via een. verbonden service.

â € ¢ Klasse IIC â € " U komt in aanmerking voor eventuele noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een eerdere krijgsgevangene bent.

â € ¢ Klasse IV â € " U komt in aanmerking voor enige noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een handicap heeft met een rating van 100% op de uitschakelingsschaal die werd verkregen door service, of als u. zijn werklozen strikt en onbetaald vanwege die handicap. Veteranen die worden betaald via langdurige ziekenhuisopname, pre-stabilisatie of herstel, komen echter niet in aanmerking voor een uitgebreide polikliniek voor tandheelkunde.

â € ¢ Klasse II â € " U komt in aanmerking voor eenmalige tandheelkundige zorg als uw DD214-certificaat van ontslag niet aangeeft dat een volledig tandheelkundig onderzoek en een passende behandeling is uitgevoerd voordat u. ontladen. U kunt echter binnen 180 dagen nadat u bent vrijgelaten of ontslagen dergelijke zorg aanvragen, zolang u niet oneervol bent ontslagen, binnen een periode van ten minste 90 actieve dagen of meer gedurende het tijdperk van de Perzische Golfoorlog.

â € ¢ Klasse IIA â € " U komt in aanmerking voor eventuele noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een gebit kunt bieden en onderhouden dat volledig is onderhouden, zoals een Dental Trauma-beoordeling 10-564. -D, of een brief, het VA-formulier 10-7131, van de VA Regional Office Rating Decision om vast te stellen welke tandheelkundige zorg nodig is. U moet echter wel een niet-vergoedbare gebitstoestand hebben of een daaruit voortvloeiende handicap ten gevolge van uw tijd.

â € ¢ Klasse III â € " U komt in aanmerking voor de nodige tandheelkundige zorg voor de behandeling van mondaandoeningen waarvan vaststaat dat zij een materieel of direct schadelijk effect hebben op uw dienst door een verbonden medische aandoening door. een VA tandheelkundige professional.

 • Voorkomt elke onderbreking in de loop van uw beroepsrevalidatieprogramma.
 • Maakt toegang tot een beroepsrevalidatieprogramma mogelijk.
 • Garandeert en past de werkgelegenheid aan tijdens uw periode van tewerkstelling, of helpt u bij het mogelijk maken van uw prestaties door maximale onafhankelijkheid in het dagelijks leven.
 • Hulp bij het bespoedigen van de terugkeer naar een beroepsrevalidatieprogramma doordat een veteraan in een gestaakte status wordt geplaatst als gevolg van een ziekte, gebitstoestand of letsel.
 • Hulp bij het bespoedigen van de terugkeer naar een beroepsrevalidatieprogramma in een onderbreking of verlofstatus komt naar voren.
 • Dental Care Resources For Veterans

  â € ¢ Klasse VI â € " U komt in aanmerking voor de nodige tandheelkundige zorg om elke orale aandoening te behandelen die geacht wordt uw huidige situatie te bemoeilijken. medische aandoening of behandeling door een VA tandheelkundige professional, maar alleen als u bent gepland voor of momenteel wordt opgenomen in de klinische zorg.

  â € ¢ Klasse IIB â € " U komt in aanmerking voor een eenmalige zorgtraining als deze medisch noodzakelijk wordt geacht voor het verlichten van pijn, het behandelen van matige, gecompliceerde,. of ernstige parodontale of gingivale aandoeningen, of als het is om u te helpen bij het vinden van een baan. U moet hiervoor echter wel ingeschreven dakloze of verzorgende veteraan volgens VHA-richtlijn 2007-039 zijn.

  Met ingang van 16 juni 1995, toen de Public Law 83 werd aangenomen, werden alle ambulante tandheelkundige diensten gewijzigd. Sindsdien heeft elke veteraan aan wie een toekenningsbrief van de VBA is gegeven die dateerde vóór deze inwerkingtreding, alle tandheelkundige condities die door de VBA als niet-vergoedbaar worden beschouwd, niet langer in aanmerking komen in het geval van poliklinische tandheelkundige behandeling voor Klasse II.

  Verder wordt het Inpatient Dental-programma voor veteranen die momenteel een thuis-, verpleeghuis- of ziekenhuiszorg ontvangen, tandheelkundige diensten verleend die worden vastgesteld door een professionele VA-tandarts met raadpleging door verwijzing van een arts. Alle zijn essentieel voor het volledige beheer met betrekking tot de algehele medische toestand van de patiënt terwijl deze onder een actieve behandeling staat.

  Voor aanvullende informatie over de subsidiabiliteit van VA-tandheelkundige en medische voordelen, kunt u bellen naar 1-877-222-8387 of de website met gezondheidsvoordelen bezoeken door hier te klikken.

  Niet-in aanmerking komend?

  Terug naar boven

  Als u niet in aanmerking komt voor een van de vermelde VA-tandheelkundige zorg, kunt u. voor een bezoek aan het nationale VA Dental Insurance Program voor ingeschreven C HAMPVA-begunstigden en veteranen om de mogelijkheid te krijgen een verlaagde tandartsverzekering af te sluiten.

  Dental Care Resources For Veterans

  De VADIP biedt CHAMPVA-begunstigden en geregistreerde veteranen de gelegenheid om tandheelkundige verzekeringen tegen lagere kosten te krijgen, namelijk MetLife en Delta Dental . Iedereen met een gekochte verzekering moet in gedachte houden dat dit niet van invloed is op uw geschiktheid voor een tandartsbehandeling of behandeling door VA, en deelname is uitsluitend vrijwillig.

  Endodontologie, herstellende, preventieve, nood- en chirurgische behandelingen vallen allemaal onder de verzekering, waarbij zowel MetLife als Delta Dental verschillende plannen aanbieden. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een maandelijkse premie , alleen vastgesteld, betalen voor hun dekking en eventuele bestaande co-betalingen die eventueel vereist zijn, afhankelijk van het gekozen plan.

  De personen ten laste van veteranen, met uitzondering van degenen die voor CHAMPVA in aanmerking komen, zijn niet gemachtigd voor deelname aan VADIP. Ze kunnen echter in aanmerking komen voor een afzonderlijke verzekering voor tandheelkundige dekking via MetLife of Delta Dental.

  Locaties tandheelkundige klinieken

  Terug naar boven

  Dental Care Resources For Veterans

  Om de dichtstbijzijnde tandheelkundige kliniek bij u te vinden, moet u gaan. via de VA Dentistry-website . De VA heeft klinieken verzorgd voor veteranen in het hele land, met 200 locaties beschikbaar , die zowel Puerto Rico als Alaska omvatten, evenals.

  Tandheelkundige zorg voor actieve veteranen van buitenlandse oorlogen

  Terug naar boven

  De door de VA verleende tandheelkundige voordelen zijn uitgebreid en kunnen in bepaalde gevallen beperkt zijn. gevallen voor behandeling nodig. Hoewel ze bevoegd zijn voor het verlenen van uitgebreide tandheelkundige zorg, wordt de geschiktheid vastgelegd en moet er rekening mee worden gehouden wanneer veteranen de beschikbare opties bekijken.

  Het ambulante tandheelkundige programma

  Terug naar boven

  Dit programma loopt door de toelating van veteranen die ambulante tandheelkundige zorg nodig hebben. Dit soort zorg is niet hetzelfde in het geval van de meerderheid van andere voordelen en programma's die zijn gecategoriseerd en aangeboden via de VA. Hieronder vindt u de verschillende classificaties en geschiktheid voor het ambulante tandheelkundige programma.
  Dental Care Resources For Veterans â € ¢ Klasse I â € " U komt in aanmerking voor enige noodzakelijke tandheelkundige zorg door deze klasse als u een aandoening of een gebitshandicap hebt die wordt gecompenseerd via een aangesloten dienst.

  â € ¢ Klasse IIC â € " U komt in aanmerking voor eventuele noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een eerdere krijgsgevangene bent.

  â € ¢ Klasse IV â € " U komt in aanmerking voor enige noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een handicap heeft met een rating van 100% op de uitschakelingsschaal die werd verkregen door service, of als u. zijn werklozen strikt en onbetaald vanwege die handicap. Veteranen die worden betaald via langdurige ziekenhuisopname, pre-stabilisatie of herstel, komen echter niet in aanmerking voor een uitgebreide polikliniek voor tandheelkunde.

  â € ¢ Klasse II â € " U komt in aanmerking voor eenmalige tandheelkundige zorg als uw DD214-certificaat van ontslag niet aangeeft dat een volledig tandheelkundig onderzoek en een passende behandeling is uitgevoerd voordat u. ontladen. U kunt echter binnen 180 dagen nadat u bent vrijgelaten of ontslagen dergelijke zorg aanvragen, zolang u niet oneervol bent ontslagen, binnen een periode van ten minste 90 actieve dagen of meer gedurende het tijdperk van de Perzische Golfoorlog.

  â € ¢ Klasse IIA â € " U komt in aanmerking voor eventuele noodzakelijke tandheelkundige zorg als u een gebit kunt bieden en onderhouden dat volledig is onderhouden, zoals een Dental Trauma-beoordeling 10-564. -D, of een brief, het VA-formulier 10-7131, van de VA Regional Office Rating Decision om vast te stellen welke tandheelkundige zorg nodig is. U moet echter wel een niet-vergoedbare gebitstoestand hebben of een daaruit voortvloeiende handicap ten gevolge van uw tijd.

  â € ¢ Klasse III â € " U komt in aanmerking voor de nodige tandheelkundige zorg voor de behandeling van mondaandoeningen waarvan vaststaat dat zij een materieel of direct schadelijk effect hebben op uw dienst door een verbonden medische aandoening door. een VA tandheelkundige professional.
  Dental Care Resources For Veterans â € ¢ Klasse V â € " U komt in aanmerking voor enige noodzakelijke tandheelkundige zorg als u actief betrokken bent bij een 38 USC Hoofdstuk 31 beroepsrevalidatieprogramma, maar alleen als een professionele VA-tandarts. doet het volgende:

  • Wist u van het bereiken van de doelen die u hebt bereikt en bereikt in uw beroepsrevalidatieprogramma.
  • Voorkomt elke onderbreking in de loop van uw beroepsrevalidatieprogramma.
  • Maakt toegang tot een beroepsrevalidatieprogramma mogelijk.
  • Garandeert en past de werkgelegenheid aan tijdens uw periode van tewerkstelling, of helpt u bij het mogelijk maken van uw prestaties door maximale onafhankelijkheid in het dagelijks leven.
  • Hulp bij het bespoedigen van de terugkeer naar een beroepsrevalidatieprogramma doordat een veteraan in een gestaakte status wordt geplaatst als gevolg van een ziekte, gebitstoestand of letsel.
  • Hulp bij het bespoedigen van de terugkeer naar een beroepsrevalidatieprogramma in een onderbreking of verlofstatus komt naar voren.

  â € ¢ Klasse VI â € " U komt in aanmerking voor de nodige tandheelkundige zorg om elke orale aandoening te behandelen die geacht wordt uw huidige medische toestand of behandeling te hebben gecompliceerd door een. VA tandheelkundige professional, maar alleen als u bent ingepland voor of momenteel wordt opgenomen in de klinische zorg. U moet hiervoor echter wel ingeschreven dakloze of verzorgende veteraan volgens VHA-richtlijn 2007-039 zijn.

  Hoewel de volgende categorieën, kwalificaties en algemene subsidiabiliteit op bovenstaande punten worden herhaald, geldt de vermelde informatie voor beide programma's en moet deze zorgvuldig worden overwogen.

  Terug naar boven

  Ja, en. Nee. Voor alle actieve en gepensioneerde veteran-leden die meededen, wordt de bepaling of een tandheelkundig werk vereist is, niet alleen een basisreiniging, bepaald door een professionele VA-tandarts onder alle omstandigheden.

  Zoals eerder vermeld, hangt het allemaal af van waarvoor u in aanmerking komt, de classificatie waarvoor u in aanmerking komt en wat de VA na een onderzoek heeft gesloten.

  De veteranen van buitenlandse oorlogen van de Verenigde Staten

  Terug naar boven

  Dental Care Resources For Veterans

  Het Preferred Dentist Program van MetLife is. via het Preferred Provider Organization-programma dat beschikbaar is voor veteraan VFW-leden, en het is een geweldige optie voor veteranen die op zoek zijn naar extra dekking en goede toegang tot tandheelkundige zorg. Met de MetLife PDP krijgen veteranen toegang tot meer dan 170.000 dentale locaties die bestaan ​​uit zowel reguliere als gespecialiseerde tandartsen.

  Met deze dekking kunnen veteranen de kosten die zij uit eigen zak betalen voor in-netwerkdiensten verlagen, waaronder plannen die een vaste of een onderhandelde vergoeding zijn.

  Ze kunnen doorgaans variëren van 15 tot 45 procent korting. Met de PDP-dekking kunt u elke tandarts van uw keuze bezoeken, zelfs als deze zich niet binnen het VFW-netwerk bevindt.

  Om meer te weten te komen over de VFW en de soorten verzekering, dekking en al het andere dat zij alle veteranen bieden, kunt u hun website bezoeken door hier te klikken.

  Tandheelkundige zorg voor gepensioneerde veteranen

  Terug naar boven

  Er zijn meerdere routes die gepensioneerde veteranen kunnen afleggen bij het zoeken naar de juiste tandheelkundige zorg die zij nodig hebben. Veteranen hebben meer mogelijkheden dan ooit in de maatschappij van vandaag, zowel via de VA als via andere wegen die door burgers zijn opgezet om hun bijdrage te leveren aan degenen die hun land en grondwet beschermen.

  Het TRICARE Retiree Dental Program (TRDP)

  Back To Top

  TRDP is een van de meest bekende programma's die beschikbaar zijn voor. veteranen met betrekking tot tandheelkundige zorg en werd uiteengezet door de federale overheid tijdens de oprichting. De geschiktheid voor het programma wordt geverifieerd via het meldingssysteem voor aanmeldingen voor verdedigingsinschrijvingen en kan behoorlijk uitgebreid zijn.

  Als u zich verhoudt tot een van de onderstaande punten, dan komt u in aanmerking voor TRDP:

  Dental Care Resources For Veterans

  • Een lid, ongeacht de leeftijd, van de. Nationale Garde / Reserves die is overgeplaatst naar de status van Gepensioneerde Reserve, inclusief degenen die jonger zijn dan 60 jaar in het 'grijze gebied'. en hebben recht op, maar niet ontvangen, gepensioneerde beloning.
  • Een lid van de Uniformed Services die recht op pensioengerechtigde leeftijd heeft en die personen omvat die ten minste 65 jaar oud en ouder zijn.
  • Een huidige echtgenoot van een gepensioneerd, ingeschreven lid.
  • Een overlevende echtgenoot die ongehuwd is, of een in aanmerking komend kind van een lid dat is overleden als gevolg van actieve dienst gedurende ten minste 30 dagen, en in aanmerking komende gezinsleden die mogelijk niet in aanmerking komen. Ook degenen die niet langer in aanmerking komen voor de tandheelkundige voordelen die worden aangeboden in het kader van het actieve tandartsplan van de familie, zijnde het TRICARE Dental-programma.
  • Het kind van een in aanmerking komend gezinslid als het biologisch, stief, geadopteerd of kinderen is van een door de rechtbank gekozen afdeling op basis van het volgende:

   - dekking tot het einde van de maand waarin. ze zijn 21 jaar geworden.
   â € "Ouder dan 23 jaar als zij een invaliditeitsver- lies of -ziekte hebben die plaatsvond voordat zij 21 jaar oud werden, of als het tussen 21 en 23 jaar oud plaatsvond terwijl zij aan de studie deelnamen. een instelling die is goedgekeurd voor hoger onderwijs.

  • Een ontvanger van de Medal of Honor en zijn of haar in aanmerking komende gezinsleden, maar alleen onmiddellijk. Dit omvat ook een overlevende echtgenoot die ook niet hertrouwd is.

  Voor meer informatie over TRDP, uw mogelijke geschiktheid en alle andere vereiste informatie, bezoekt u hun website door hier te klikken.

  Wat dekt TRICARE?

  Terug naar boven

  Afhankelijk van wat u in aanmerking komt voor ontvangst, wordt het volgende vermeld. hieronder zou kunnen worden gedekt door TRICARE:

  • Diagnostische diensten
  • Preventieve diensten
  • Dekking van tandheelkundige ongevallen

  . TRICARE biedt ook gedeeltelijke dekking in bepaalde gevallen, die hieronder kunnen worden herzien:

  • Basishersteldiensten
  • Endodontie
  • Parodontologie
  • . Mondelinge chirurgie
  • Spoedkundige behandelingen en diensten

  Zoals eerder vermeld, zal het bezoeken van de website van TRICARE die hierboven is gekoppeld, ervoor zorgen dat u alle nodige informatie ontvangt die u nodig zult hebben.

  Overige tandheelkundige zorgtrajecten

  Terug naar boven

  Als u via de VA geen zorg kunt ontvangen, vrees dan niet, er zijn. andere manieren om te nemen en opties voor u beschikbaar. Omdat de VA strikte geschiktheidspolissen en -vereisten heeft, hebben verschillende tandartsen in de Verenigde Staten samengewerkt om gratis of sterk gereduceerde diensten aan te bieden voor veteranen die dringend tandheelkundige zorg nodig hebben.

  Aspen Dental heeft meer dan 500 kantoren verspreid over het land, geeft een mobiele eenheid af die het land doorkruist en biedt specifieke diensten aan veteranen aan veteranen die voortdurend door de VA een nieuwe hoop van hoop zijn afgewezen. In 2015 werkte Aspen Dental samen met Got Your 6, een non-profitorganisatie die veteranen helpt en ondersteunt, om te helpen bij verdere mobilisatie van tandartsen in het hele land. In totaal zijn meer dan 4.000 veteranen geholpen bij hun zoektocht naar goede tandheelkundige zorg, met ongeveer $ 2. 8 miljoen wordt geschonken in het proces.

  Om meer te weten te komen over de gratis diensten die veteranen Aspen Dental biedt , bezoekt u hun website door hier te klikken . Voor meer informatie over Got Your 6, hoe zij veteranen helpen en voor meer informatie over hun samenwerking met Aspen Dental, , klik hier.

  Veelgestelde vragen voor Veterinaire tandheelkundige hulp

  Terug naar boven

  Dental Care Resources For Veterans

  Hieronder vindt u de meest voorkomende vragen. vragen over veteranen en de tandheelkundige zorg waarvoor zij in aanmerking komen.

  Hoe verifieer ik mijn inschrijving?

  Uw inschrijving wordt geverifieerd nadat u een Veterans Health Benefits Handbook van de VA hebt ontvangen, die wordt gegeven om te melden. u van de volledige status van uw huidige inschrijving.

  Kan ik, als ik ben ingeschreven, de VA gebruiken als mijn zorgaanbieder?

  VA is niet vereist om uw volledige zorgaanbieder te worden. Daarom, als u via de VA zorg ontvangt van een lokale zorgaanbieder, zijn uw veiligheid en zorg gecoördineerd om ervoor te zorgen dat een behandeling, medeleheerbare zorg, voor u is gespecificeerd en gecreëerd.

  Als ik beugels of een vorm van herstel- of orthodontische zorg nodig heb, wordt daarvoor dan betaald?

  Ja, en nee. Voor alle actieve en gepensioneerde veteran-leden die meededen, wordt de bepaling of een tandheelkundig werk vereist is, niet alleen een basisreiniging, bepaald door een professionele VA-tandarts onder alle omstandigheden.

  Zoals eerder vermeld, hangt het allemaal af van waar u voor in aanmerking komt, de indeling waarvoor u in aanmerking komt en wat de VA heeft gesloten na een onderzoek.

  Wat moet ik doen als ik mijn rekening niet kan betalen?

  Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om uw rekening te betalen zodra u deze hebt ontvangen. Neem contact op met het kantoor voor patiëntfacturatie in de VA-zorginstelling waar u momenteel uw zorg ontvangt.

  Voor meer veelgestelde vragen, kunt u de website van VA bezoeken door hier te klikken of door 1-877-222-8387 te bellen tussen de uren van 8 a. m en 8 p. m, van maandag tot vrijdag.

  Veteranen krijgen de tandheelkundige zorg die ze hard nodig hebben

  Terug naar boven

  Tandheelkundige zorg en algehele goede mondhygiëne zijn twee dingen die veteranen hard nodig hebben,. of het via het Department of Veteran Affairs is of een tandheelkunde die gratis zorg biedt aan degenen die het nodig hebben. Als veteraan weet u dat alle beschikbare opties voor u beschikbaar zijn en dat u de hulp krijgt die u nodig heeft, precies wanneer u het nodig hebt.

  Dank u voor uw voortdurende dienst aan de grote natie van de Verenigde Staten van Amerika en voor de offers die u tijdens uw dienst hebt gebracht.

  Referenties:

  https: // www. va. gov / tandheelkundige /
  http: // www. TRICARE. mil / trdp
  http: // www. leger. com / baten / veteranen-health-care / va-ambulante-dental-care. html
  http: // www. vfw. org / hulp / va-vorderingen-scheiding-benefits / veteraan-zaken-uitkeringen
  http: // www. disabledveterans. org / 2013/04/18 / how-in-the-world-can-veterans-get-va-dental-care /
  Extra dank aan Emergency Dentists USA .

  April 17, 2018