Back to Question Center
0

Tandbeurs

1 answers:
Home / tandheelkundige beurs / Tandheelkundige beurs (. 14)

We zijn nu open en accepteren aanvragen voor 2018. Geef alsjeblieft het onderwerp van je e-mail op: â € œHulpartsen VS-beurzen. Toepassingâ €?

Inhoudsopgave

 • Beheervoorschriften en subsidiabiliteitsvereisten
 • Aanmeldingsrichtlijnen.
 • Privacy
 • De winnaars van 2016
 • De winnaars van 2017 (32. )

* Studietermijn is 1 juni 2018 , middernacht Amerikaanse centrale tijd: winnaars van de beurzen worden aangekondigd op 1 juli 2018 - servicios de alojamiento web.

**. Vergeet niet om deze beurs aan te vragen, je hoeft alleen maar een video te maken en deze te uploaden naar het internet en een link naar [email protected] te sturen, of als de bestandsgrootte klein genoeg is, kun je ons de video direct mailen.

Vraag hier onze Emergency Dentist USA-beurs aan!. Download ook een PDF-document van één pagina om hier uw studenten of vrienden die de beurs toelichten uit te reiken .

Bij Emergency Dentists USA begrijpen we de waarde van een krachtige opleiding. Dat is de reden waarom we in 2018 voor de Derde keer een jaarlijkse $ 1000 zullen aanbieden. 00 Dental Themed-beurs en 2e plaats van $ 500. 00, voor studenten van alle majors, hogeschool of middelbare school. De deadline is 1 juni Elk jaar .

De beurs zal een video-inzending zijn, we zijn op zoek naar korte video's van minder dan 2 minuten die zich richten op entertainment. wij, terwijl we creatief en innovatief zijn met uw ideeën!

Het vakgebied van de tandheelkunde krijgt al zover het is plezier!. We willen het FUN-quotiënt verhogen door de video-inzendingen voor de beurs over deze kwaliteiten te evalueren.

Het onderwerp van de video-inzendingen voor 2018 zal zijn: Vertel (of stel voor ons vast) welke superkracht u graag zou willen hebben en hoe u deze zou gebruiken om bij alle mensen een betere tandgezondheid te creëren. !.

Alle video's worden beoordeeld op een schaal van 1-10 voor:

 • 1. Vermaak â € "Waarde 30% gewogen
 • 2. Innovatieve idee / presentatie â € "Waarde 30% gewogen
 • 3. Idee heeft waarde voor tandheelkundige gezondheid â € "Waarde 30% gewogen
 • 4. Videoproductiekwaliteit - Waarde 10% gewogen

We willen niet dat iemand kan winnen alleen omdat ze de meest fancy productieapparatuur hebben, dus we hebben de waarden gewogen in het voordeel van entertainment. en innovatie. Entertainment betekent voor ons gewoon PLEZIER, dus als u plezier hebt terwijl u de video aan het maken bent, wordt het duidelijk en zullen we het merken!. Doe alsjeblieft niets wat je pijn zal doen en een 24-uurs tandarts nodig heeft!

Beursreglementen en geschiktheidsvereisten

. ) Terug naar boven

 • 1. Geen werknemers van Emergency Dentists USA of familieleden van werknemers mogen de beurs aanvragen of winnen.
 • 2. Studenten van All Majors, High School en College.
 • 3. Elke burger van de Verenigde Staten of een buitenlandse burger die legaal in de VS verblijft.
 • 4. Indiening Uiterste datum voor elk jaar is 1 juni, voor het volgende schooljaar.
 • 5. Het studiegeldgeld wordt naar het studentencollege van keuze, het bureau voor financiële hulp, gestuurd.

Richtlijnen voor de indiening

Terug naar boven
Uiterste datum voor aanmelding is 1 juni 2018.

Video moet. van 60 seconden tot 120 seconden lang.

We willen dit zo eenvoudig mogelijk maken voor inzendingen, zodat u uw video kunt indienen bij een site voor het delen van video's zoals YouTube of Vimeo en een link naar dit adres kunt sturen, samen met uw naam, de school die u bezoekt. en uw contactgegevens.

-E-mail ons een link naar de video naar: scholarship @ emergencydentistsusa. Je kunt de video op een schijf zetten of iemand anders vragen om deze te uploaden en me ook via een e-mail te schrijven.

Mike Plambeck
Emergency Dentists USA
9557 Eastview Road
Lincoln, NE 68505

Wij accepteren inzendingen in alle vormen!. Hé, als je me een VHS-tape wilt sturen, ga ervoor!. Laten we hiermee plezier maken!. En denk eraan als u op zoek bent naar een tandarts die open is op zaterdag , wij zijn de plaats voor u!


Privacy

Terug. To Top
Noodtandartsen USA hecht waarde aan uw privacy, geen enkele informatie zal worden gedeeld met iemand anders dan medewerkers van Emergency Dentists USA en de school waar de winnaar ervoor kiest de beloning te ontvangen. We behouden ons echter het recht voor om foto's en video's van de winnaars hier te publiceren bij Emergency Dentists USA. ** Op verzoek van de video-indiener willen zij echter dat hun video NIET ergens op onze website wordt gepubliceerd, dan respecteren wij dat!


The Winners of 2016

. Terug naar boven

Dental Scholarship

Communiceert graag met mensen via podiumkunsten en muziek. Ze studeert Business and Theatre aan de Pepperdine University.
Pepperdine University / Seaver College
Malibu, Californië

Dental Scholarship

Plannen om muziektheorie / compositie te studeren op de universiteit, zodat zij dit zou kunnen. schrijf scores voor films en / of musicals.
Senior bij Moorhead High
Moorhead, Minnesota

Dental Scholarship

DeAthena - Greek Goddess of Dental Hygiene uit (203. ) Toya Mary Okonkwo op Vimeo .

Woonde twee jaar in Berlijn, Duitsland en werkte als freelance-redacteur. Ze zal Engelse literatuur studeren als doctoraatsthesis met een focus op culturele en feministische studies en drama.
Texas Christian University
Fort Worth, Texas


De winnaars van 2017

Terug naar boven

Dental Scholarship .

Hannah Guerrero

Sheâ € ™ s 17 jaar oud, en onlangs afgestudeerd aan Mountain View Academy. Ze is van plan om Pacific Union College bij te wonen als start voor mijn carrière in de verpleging. Haar doel is om anderen te dienen, een verandering in het leven van veel mensen aan te brengen en een verschil in iemands hart te vormen.
Mountain View, CA

Dental Scholarship

Brooklin Devine

(19. ) Na 7 jaar haar man door school te hebben gebracht, gaat Sheâ € ™ s eindelijk terug naar een graad in de Diëtetiek. Om haar familie te ondersteunen, is ze werkzaam geweest als receptioniste in een tandartspraktijk en heeft ze een passie voor flossen, Sonicare-tandenborstels en het opleiden van mensen over preventieve tandheelkunde. Ze woont in Pullman, Washington en houdt ervan om creatief te zijn, korte films te maken en te leren. Ze is ook een amateur-rapartiest en treedt vaak op voor de shampooflessen in haar douche.

Dental Scholarship

Tim Pettet

Hij komt uit Phoenix. , AZ en zal Colorado Christian University in de herfst bijwonen. Hij heeft een dubbele titel in Ministry and Business Finance en speelt honkbal voor CCU. Zijn hobby's zijn honkbal, crossfit en gitaar spelen.

Dental Scholarship

April 17, 2018