Back to Question Center
0

Smile Recipe: Seed â € œCerealâ € ??

1 answers:

Recept van: Dr. Shawn Frawley, DDS
American Academy of Cosmetic Dentistry

Dit is een gezonde en veelzijdige toevoeging aan uw dieet en ondersteunt de gezondheid van de tanden. Zaad "cereal". is zeer rijk aan eiwitten en goede vetten, die beide nodig zijn voor de gezondheid van het weefsel, waaronder botten, tanden en tandvlees. Deze graansoort heeft ook veel vezels, iets dat iedereen â € œlichaamâ € - mirror wardrobe sliding doors melbourne. nodig heeft.

Ingrediënten :

 • ½ Rauwe amandelen
 • ½ Rauwe pompoenpitten
 • ½ Rauwe zonnebloempitten
 • (. 10) ½ Rauwe sesamzaadjes, Opmerking: (¼ kop is voldoende)
  * Kan ruwe cashewnoten vervangen voor een van de noten
 • Appelsap, organische voorkeur
 • ¼ theelepel zeezout (. 11)

Richtingen :

 1. Plaats de zaden en noten in een glazen kom of een grote maatbeker die alle ingrediënten kan bevatten.
 2. TIP: meet de moeren rechtstreeks in een grote glazen maatbeker, te beginnen met de sesamzaden. Giet er appelsap in om de noten te bedekken. Dek af en laat een nacht staan.

  Breng het geweekte mengsel 's morgens in een blender of keukenmachine. Voeg het zeezout toe. Mix of verwerk tot alle noten zijn gemalen tot een â € œmedailleâ €. textuur. Geen noten moeten identificeerbaar zijn;. het mengsel moet geschikt zijn om te kunnen lepelen, maar mag niet worden gemalen tot een noot â € œboter. â € ??. Experimenteer met dit recept om te zien wat uw voorkeur is. Sommige mensen geven er de voorkeur aan meer appelsap toe te voegen. Je kunt het stevig achterlaten, of het romig maken. Serveer onmiddellijk.

  Het overblijvende notenmengsel in de koelkast bewaren tot 3 dagen.

 3. SERVERENDE SUGGESTIE: Zaadgraan wordt over het algemeen geserveerd als een topping op andere voedingsmiddelen, zoals havermout. Probeer het toe te voegen aan muesli en andere granen om eiwit en vezels aan te vullen. Top yoghurt (gezoet met stevia en vers fruit), of Griekse of kokosmelkyoghurt met deze notenmelange. Het is ook heerlijk als een topping voor je favoriete salades.

TIP VAN DE GLIMLACH: Naast goede voeding, noten en zaden â € œscrubâ €. tanden terwijl je kauwt. Doorweken verbetert de verteerbaarheid van de noten.

April 20, 2018