Back to Question Center
0

Squeezable Fruit Snacks kunnen Kidsâ € ™ tanden doen vergaan

1 answers:

Drukbezette ouders hebben een redder in nood gevonden in de vorm van kneedbare gepureerde voedselbuidels. En waarom niet, wanneer ze geen koeling nodig hebben en traditionele kinderhapjes die gebruiksvoorwerpen nodig hebben beter weergeven.

Deze knijpbare snacks zijn aantrekkelijk voor kinderen die liever rondrennen en spelen dan gaan zitten en eten. Ze zijn ook heel populair bij kinderen op speelplaatsen, in parken en op de eigen autostoelen van hun ouders.

De keerzijde?. De gewoonte om uit deze buidels te eten is bijna alsof je je kinderen de hele dag laat drinken uit sippy-kopjes vol melk of sap - home network installation companies.

Paul Casamassimo, mondgezondheidswetenschappelijk onderzoek en beleidscentrum directeur van de American Academy of Pediatric Dentistry, vertelde NPR , "De constante blootstelling van suiker op hun tanden is schadelijk.". zei: "Mijn zorg zou zijn als het kind rondloopt met deze kleine buidel, dan kunnen ze hetzelfde doen. "

De consistentie van de etenswaren kan ook bijzonder schadelijk zijn voor de tanden." We weten dat dit de neiging heeft om op de tanden te blijven plakken en de kans voor de bacteriën om te bouwen te verlengen, "zegt hij.

(. 0) Mark S. Wolff, DDS, PhD, van het New York University College of Dentistry zegt: "Het is een gemaksvoedsel, en als je tegen mij zei:" Ik neem mijn kind mee voor vandaag en het is makkelijker dan een. rondslingeren â € "dat is niet erg, omdat het af en toe is. "

Dr Wolff vervolgt:" Als, aan de andere kant, de ouder geeft hun kind een buidel om op te zuigen elke keer dat het kind lawaai maakt, of als het kind hiermee naar bed wordt gebracht, jij ". Ik heb een probleem. "

Om ervoor te zorgen dat kinderen die van deze snack houden geen tandbederf krijgen, zegt Casamassimo de tanden van hun kinderen twee keer per dag te poetsen en ze te laten spoelen met water na het eten van de buidel of het drinken van sap kan helpen.

(. 0) Zou u uw kind deze samendrukbare fruitpurees geven?

(Bronnen: www .ydailynews. Com , www. Npr. Org , www. abcactionnews. com )

April 20, 2018